Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Hát nem tudom melyik is lenne jó. A jobb oldali a beültetéshez, a bal oldali meg ha nem sikerül.
A nagyot műszernek szántam. Lakat(vágó)fogó...
![]()
A főzőcske mikor kezdődik? Mert viszek 1K paprikát de csak fél 10 felé tudok odaérni.
Rám számíthatsz! Pákát viszek. Korábban a találkozó kedvéért dobtam össze egy analóg állomást
![]()
Akkor kezdődik majd el, ha a nagybogrács vagy üst, vagy micsoda, odaér a helyszínre, valamint lesz olyan, aki el meri kezdeni a főzést, előkészületeket. :yes:
De én amondó vagyok, hogy ha valóban fél 10-re érsz oda, nem fogsz sokmindenről lemaradni.
Tényleg. Akkor most az üst mellé jön szakács is, vagy ki fog főzni?
A másik meg hogy vega van-e közöttünk (például lecsó...)?
Abban nem lesz hiba, két markos moderátor fogja szállítmányozni.
![]() Fa viszont - ahogy hallom - a kertben nem lesz, úgyhogy az is kelleni fog.
Én két jelentkezést leadtam, egyik egy haverom, aki szeretne jönni, de nem regisztrált tag. Csak azért szólok, hogy nem tévedés a dolog.
A lecsó az számomra nem vegetáriánus, hanem fogyókúrás kaja (nem szeretem).
A Gulyás, az a tuti ![]() Nagyon remélem, hogy nem fog esni, mert úgy nehezen tudnék odamenni robogóval - a főzésről nem is beszélve.
Főleg a kaja fölé...
![]()
Azt mondod mi (te meg én) leszünk a szakácsok plusz segitők? Akkor úgy készülök
![]() A beszerzést is egyeztetni eszerzést, meg hogy ki mit hoz, stb... Én biztosan viszek pár dolgot, legfeljebb utána hazaviszem...
"Kanálnak jó lesz a páka,"
-vagy a Hobbielektronikás bögre ![]()
Hétvégére elvileg jó időt mondanak. Majd elválik mi lesz belőle.
![]()
[OFF]
A soros rekeszeket is cipelheti. ![]()
Te Köbzoli! Te aztán csoda egy modi vagy! KiloVoltokat őrölni, meg főzni nem hiszem hogy túl sokan tudnak!
![]() ![]() ![]()
Sziasztok!
A jegyrendelésnél csak a bögrét kértem, utólag szeretnék pólót is. Ilyenkor mi a teendő? Idézet: „Kanálnak jó lesz a páka, legalább meleg marad..” A KV vagy a páka? :hide:
Zoli .. még nem válaszoltál a "háromfázisú" kérdésemre .Túl sok a három ...csökkentsem egyre ?
![]()
Ha más nem akkor megoldjuk úgy, hogy a 230V esetén is fel lehessen használni. Főleg az 5 pólusút
![]()
Akció Laci (Action2K) jóvoltából ma megérkeztek a kitűzők is, melyeknek az árát és a postázását is magára vállalta. Ezért külön köszönet illeti!
![]() A regisztrált jelentkezők számára a névre szóló kitűzők készülnek, a helyszínen, a regisztrációkor mindenki megkapja (a magáét... :hehe: )
Kösz a választ . Többször benéztem ide de valahogyan elkerülte figyelmemet ez a hozzászólás .
![]()
Már Te is hiányolsz?
![]() Tervben van; hamarosan kitöltöm a jelentkezési lapot, de most meló. |
Bejelentkezés
Hirdetés |