Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   80 / 199
(#) Travolta válasza KTobi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Gyere csak! Erősítsd a fotósok táborát! Remélem hozod a masinád?!
(#) vka hozzászólása Aug 10, 2010 /

Hello!
Az a kérdésem, hogy lehet vendéget vinni, aki nincs regisztrálva a HE-n.
(#) titi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

...és MPi-c? Sokáig nem volt az oldalon, de most úgylátom az adatlapján, hogy 1 napja itt volt. Régebben is sok jó infóval segítette az oldalt, remélem ezután is így lesz!
(#) vicsys hozzászólása Aug 10, 2010 /

Ejj, ha valaki tudna hozni a találkozóra, hogy spóroljak egy kis postaköltséget... Még erős paprikát is adnék neki köszönet képpen!
Bővebben: Link
(#) KTobi válasza Travolta hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Hozom, meg szeretnék közben elnézni egy fotóboltba is. Van-e egy rendes állványod csoportképhez?
(#) Topi válasza KTobi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Én viszek. Fém, nagy rendes profi állvány. Nem ilyen műanyag-műanyaghoz szoruló akadós nyüzüge példány.
Szóval nem a tipikus "Hama" statív, ez egy 5 kiló súlyú Velbon.
(#) Moderátor hozzászólása Aug 10, 2010

-- TÖRÖLTEM --

-- Topi
(#) zoly15 válasza (») Aug 10, 2010 /

Remek! Beültetési rajzot kapunk, vagy csak egy kapcsolást? Hogyan kell jelentkezni a versenyre?
(#) Topi válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

A versenyre mindenki jelentkezett, aki jön! Beültetési rajzot is adunk, de gondoskodunk róla hogy ne legyen egyszerű
(#) zoly15 válasza Topi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Rendben! Várom már Ón az lesz? Mert esett róla szó, hogy aki pákát tud vinni az vigyen.. Valamint milyen szempontok alapján lesz zsűrizve? Tehát a gyorsaság számít? Vagy mi?
(#) Bulldog1796 válasza Topi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

[OFF][/quote]de gondoskodunk róla hogy ne legyen egyszerű[/quote]:Beültetési rajzot meg nyákot kapunk de alkatrészeket nem
(#) deguss válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Főként a gyorsaság számít, de döntő a működő áramkör elkészültéig eltelt idő; tehát a hibakeresést is bele kell kalkulálni, ha valaki nagyon elkapkodná...
Bizonyos szempontokat figyelembe véve, többek között a beültett panel kinézete is belefolyik a pontozásba.
Több fordulóban kerül megrendezésre a verseny.

Kérünk lehetőleg minél több résztvevőt, hogy pákát ill. forrasztóállomást, a beültetéshez szükséges óndarabot és egy 9V-os elemet hozzon magával.
A teszteléshez rendelkezésre bocsájt a Hestore pár 9V-os elemet meg egy kis ónt is, de igazságtalan lenne, ha a második forduló versenyzőinek már nem lenne ón, és zárlatos elemmel indulnának neki a hibakeresésnek

Szóval lehet készülni, gyakorolni a szép, ügyes forrasztást.
Esetleg vágjatok zsebre kis mosószivacsot az egyszerűbb pákák tisztításához, és ha tucatonként hoznátok hálózati elosztót, hosszabítót, az se lenne rossz cselekedet, igazságtalan lenne felváltva melegíteni a pákákat az egyetlen rendelkezésre álló aljzatban.

Megj. Idén nem pontozzuk a pákák teljesítményét
(#) zoly15 válasza deguss hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Köszönöm szépen! :yes: Az ellenállások gy kupacban lesznek? (hogy ne keljen mérni) vagy mindenki úgy boldogul ahogy akar?
(#) deguss válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Természetesen minden egy zacskóban lesz előre csomagolva, úgyhogy a színkódok ismerete nélkül bele is lehet olvasni a mellékelt útmutatóba.
Multiméter használat 30 büntető másodperc :eek2:
(#) KTobi válasza deguss hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Remélem emlékezetes verseny lesz.
Tavalyra ígértél pár fejtörőt, az idén lesz belőle valami?

Bővebb információt nem szeretnénk kiadni, mert annál izgalmasabb, minél több a kétség...

Rendben! Várom már! Te is össze fogod rakni? Csak hogy lássuk az alkotó hogyan dobja össze
(#) lui144 válasza (») Aug 10, 2010 /

Nagyon jó. Így valóban izgalmas és nagy kihívás lesz.
(#) KTobi hozzászólása Aug 10, 2010 /

Nincs meg az az öreg térképünk, ahol a tömegközlekedési vonalak fel vannak tüntetve, hogyan lehetne a legegyszerűbben bejutni az Astoriához? Ha a közelébe már az is elég, kis gyaloglástól nem ijedek meg, de ahogy nézem végig gyalog kicsit sok.

Idézet:
„Te is össze fogod rakni? Csak hogy lássuk az alkotó hogyan dobja össze.”

Az alkotónak lesz ott feladata bőven. Én ezt összeraktam, nekem ez elég. Majd ott elmondom mennyi idő volt.

Belépőjegy, karszalag, névjegy stb... Lesz ott dolgom nekem ezalatt is.

Oké, bocsánat!
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Te mit fogsz csinálni a találkozón? Te a nagy üstnél leszel?
(#) fantom45 válasza deguss hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Idézet:
„Multiméter használat 30 büntető másodperc”
ÁÁÁÁ az nemjó én nem nagyon szoktam multi nélkül ellenállást számolni/mérni.. Most csak néző leszek
(#) lui144 válasza deguss hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Én nem fogom elsietni a dolgot. Én szépen kényelmesen nekilátok és befejezem amikorra befejezem.
Idézet:
„de igazságtalan lenne, ha a második forduló versenyzőinek már nem lenne ón, és zárlatos elemmel indulnának neki a hibakeresésnek”

Miért? Így növekszik a kihívás a továbbjutóknak.
(#) SzervízMacska válasza KTobi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Nem írtad, honnan indulsz, de szerintem ezzel megoldható.
(#) MolnarG válasza Topi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

HE store-ról lehet valamit tudni? Csomag átvétel
(#) Norberto válasza vka hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Szia!

Természetesen lehet vendéget hozni bármikor. Ha viszont ő is például egésznaposként lesz ott és evésnél is szeretne sorbaállni a finom kajához, valamint részt akar venni néhány lehetséges élményben, és a karszalagot sem vetné meg, akkor viszont fel kéne őt venni a jelentkezők listájára, és a részvételi díjba be kellene neki is szállnia, mint a többi hetven valahány emberkének. :yes:
(#) lui144 hozzászólása Aug 10, 2010 /

A beültetési versenyen megépített kapcsolást haza lehet vinni?
(#) Norberto válasza lui144 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Sajnos nem.

Ez egy katonai eszköz. Ha megépítjük, akkor délután minden darabot becsomagolunk és indulok vele Ferihegyre, megy repülővel a frontra.
(#) Hp41C válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Sziasztok!

Nem feltétlenül bíznék meg benne, ugyanis a 4 km utamat a Találkozó helyszínére 14 km-re és 43 percre tervezte meg és még 813 m gyaloglás is szerepelt benne. Az egész 4 km utat gyalog meg lehet tenni ennyi idő alatt.
Következő: »»   80 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem