Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   81 / 199
(#) fantom45 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

De fáradt ember vagy...
(#) Norberto válasza fantom45 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Való igaz. Most jöttem haza egy 2-órás fociról. :yes:

Nem néző voltam.
(#) deguss válasza lui144 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Természetesen igen, lehet a hazaúton a reakcióidőt mérni vele. (mondjuk nem kifejezetten vezetés közben, de előtte előtte vagy utána); ill nem hivatalos éberségtesztnek is használható.

Viccet félre téve, az építés öröme a cél, jó hangulatban, a fórumozók körében. Ezen felül mérni fogom az időt, és nyitva tartom a szemem, hogy igazságosan meg lehessen állapítani a leggyorsabb pákaforgató személyét.
A hangulat a tavalyi kiforrasztóversenynél is megvolt, csak a panelok nem voltak egyformák, így kerekedhetett felül a bádogforrasztót használó, az elosztóhiány miatt, hideg pákával próbálkozó résztvevővel szemben... Idén figyelünk a részletekre is.
(#) MolnarG válasza Topi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Azé' elviszem a kici occó hamámat.
(#) SzervízMacska válasza Hp41C hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Egy útvonal meghatározása a kezdő és célállomás megadását igényli. Ennek híján mást nem tudtam ajánlani...
(#) MolnarG hozzászólása Aug 10, 2010 /

Valakinek kell kis műanyag zacsi, olyan amibe az alkatrészeket küldik a webshopok? Van egy csomó... kidobni meg sajnálom...
(#) lewi válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

mekkora és mennyiért adod?
(#) fantom45 válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Jaa nekem is..
(#) MolnarG válasza lewi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

kb. 10 cm x 6,5 cm, olyan 70-100 db, és ha nem viszed el mire kettőt pislantok nagyon megfizetsz :beka3: .

Akkor5 én jelentkeznék rá nagy örömmel
És remélem, hogy nem autóval jössz, mivel csak úgy semmibe nem adhatod, így szívesen meghívnálak egy sörre, vagy amit szeretsz!
Ha autóval jössz, akkor is kitalálunk valamit.
(#) MolnarG hozzászólása Aug 10, 2010 /

Na még két dolog.

Veszprém - Székesfehérvár- Budapest vonalon kocsival megyünk, és még van (inkább újra van) hely 1 fő részére, érdeklődni privátban.

A másikat Pesten többet közlekedőktől kérdem: Ha a 6-os út felől támadjuk Pestet (először Budát ) akkor hogyan érdemes továbbmenni a Bókay-kert felé? Elkerülve minden fizetős útszakaszt, lehetőleg úgy hogy ne nagyon kelljen bóklászni a sűrűjében.

Előző hozzászólásommal el is árultam magam...

Azt nem tudom pontosan, de szerintem az M0 -son nem kell fizetni, és ha az így van, akkor én a 0 ásra mennék rá minden féle képp, azzal az M5 ösig elmennék, és az M5 ösről, az Auchan nál le lehet jönni, ott át a métautcán, ami bevisz egyenest a gilicetérre, ahol gyakorlatilag a bókay kert is van. Semmi pénzért nem jönnék be a budafokin, hogy aztán az üllőin ismét (nagy kerülővel) visszajöjjek.
Ha érdekel a dolog, próbálhatok pontosabb leírást adni.
(#) KTobi válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

[OFF]Köszönöm mindenkinek a segítséget, találtam megoldást a problémámra.
(#) Norberto válasza lewi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Én is ezt ajánlanám.

Az M0 nem fizetős autópálya jelenleg.
(#) lewi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Ebben az esetben minden féle képp így jönnék, mivel nem tudom hogy a városon át mennyi lenne, de ugye az sem mindegy, hogy a városban minden második sarkon megállok a pirosnál, vagy 80-al átjövök a 0-áson
De szerintem a Google maps sokat segíthet, mivel tapasztalatból tudom, hogy elég kacifántos jönni az M0-áson, főleg, ha még az M5 ösre is át kell keveredni, és utána egyből az M5-ösről is le kell jönni. Egy szó mint száz, ha a 0-áson jövünk, és pestnél a felüljáróra rámegyünk, utána nagyon kell figyelni, mert hirtelen jön minden
(#) Travolta válasza KTobi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Van egy Manfrottom, azt viszem.5kg-os fejjel.
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Viszont könnyen ráfizetős lehet, ha baleset, vagy elakadás van. Legutóbb röpke 50 percet álltunk egy helyben. Ha lett volna nálam asztal, szék, kaja, pia, akár piknikezhettünk volna az út közepén, mint a németek az autópályán.

Én is ezt néztem ki, csak gondoltam rákérdezek... De ahogy látom kap hideget, meleget is...

Az tényleg igaz, hogy be lehet vele fürödni is, de ez tapasztalatom szerint inkább a hétköznapokon van, a munkaidő végeztével. Igazából Édesapám már jósokéve sofőr, így ő aztán sokszor tudja a tutit, és ő is azt szokta mondani, hogy még akkor is gyorsabb, ha végigállom a dugót. Meg megmondom igazán bejönni pestre vidékről, nem kényelmes, főleg ha már ilyen messziről jön az ember.
Természetesen nagyon aktívan lehet hallgatni a rádiót is, hátha mondanak valamit, és még jobb utat találhat az ember, ha időben értesül valami balesetről, de szerintem a kóválygás se jó. De természetesen az egészet a volán mögött ülő fogja eldönteni, és ha valamiben hibázik, azt fogják neki mondani fennhangon, ámde ha jó döntéseket hoz azt szinte senki se veszi észre.
(#) SzervízMacska válasza lewi hozzászólására (») Aug 10, 2010 / 1

Java részben jól mondtad. Az M0 gyakorlatilag beletorkollik az M5-be. Itt a belső sávban kell jönni ( Budapest Centrum, ez van kiírva ), majd az 5-ösön pár száz méter megtétele után az első lehetőségnél kisorolni a "szervízútra". Innen a második kijárat a zöldségpiac, ezt kell becélozni. Rögtön belemész egy kis körforgalomba, melyből szemben, sréhen kicsit balra tartva kell kijönni. Itt az első balra kanyarodó sávnál balra, majd hirtelen a macisajt táblához érve jobbra kell menni a felüljárón. Innen még kb. 1 km-t mehetsz nyugodtan, míg eléred a Kele utcai körforgalmat. Ezen egyenesen áthajtasz, és az első utcán balra fordulsz. Ez a Margó Tivadar utca, a célállomás. Lelassítod az autód, és elegánsan jobbra behajtasz a nagykapun a Bókay kertbe... Kár felmenni a Gilicére, csak vissza kellene utána jönni. És fizetni valóban nem kell ezen az úton. Visszafelé hasonló a menet, azt majd személyesen, ha érdekel valakit. A GPS jól elvinne a p...ába.
(#) MolnarG válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Pedig a GPS fog navigálni, én meg vezetni .
(#) SzervízMacska válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Oda felé jól mutatja, de hazafelé megvezetne...
Idézet:
„Pedig a GPS fog navigálni, én meg vezetni .”

Akkor miért beszéltettek ennyit, már félig cserepes a szám és a gyomrom is kihülő félben van... :nevetes1:
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Idézet:
„félig cserepes a szám”

A másik felét már leverte a vihar?
(#) rockersrac hozzászólása Aug 11, 2010 /

Énnekem jelen pillanatban /anyagi gondok miatt/ kétséges a részvétem, de igyekszem megoldani a dolgot!
(#) rockersrac válasza Norberto hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Az a Ferihegyes beszólásod igen csak kicsapta nálam a biztosítékot! Meg ez a viharos beszólásod is csapott rendesen!
(#) Hp41C válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Szisaztok!

Egy kis útbaigazítás. M3 felöl jövőknek ajánlom (tesztelésre) az új M31 -et Gödöllő és az M0 között (Sajnos a Google-map még nem ismeri). Az M5 felöl jövőnek az M1 útvonal végén a megoldás...
(#) MolnarG válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

A dzsípiesznek is meg kell mondani, hogy merre menjen, mert különben elvisz autópályán.
(#) Frankye válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Csak ki kell venni a "fizetős utak" és az "engedélyköteles utak" lehetőséget a tervezésből, és máris csak olyan autópályákra/autóutakra visz, ahol nem kell fizetni (Mármint az iGO-soknak.)
(#) Sarok Adrián hozzászólása Aug 11, 2010 /

Ha valakinek lenne otthon elfekvőben néhány méter 0,2 és 0,3mm átmérőjű tekercselő huzalja elhozhatná a találkozóra. (kb. 3méter kell csak). Adok helyette mondjuk SMD ellenállást, vagy magasfényű fehér LED-et.

Esetleg nagyobb mennyiséget is cserélnék.
Fehér LED-ből pl. van több száz darab otthon.
Következő: »»   81 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem