Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Rá kell rakni a biciklikormányról azt a fekete izét, tudod amit fogsz a kományon [nem jut eszembe a neve]
![]()
Látom nagyban megy a készülődés
![]() ![]()
Nem kell az! Hogy igazi tuning legyen, locsoló tömlőt kell ráerőszakolni
![]()
Főleg a vidékiekhez lenne egy nagyon kis kérés, azokhoz, akik nagyjából kezdésre oda fognak érni:
Hozhattok esetleg kis mennyiségű - szilvát - szőlőt - hasonló gyümölcsöt vagy tényleg kis mennyiségű zöldséget (pritamin-paprika pl.), s mindezt a főkaja előtti tízóraihoz, kis zsíroskenyér-darabkákra. Zsír és a kenyér, tehát a fő alapanyagok már megvannak, várják a holnapot. Sőt, van hozzá paprika és kígyóuborka is. Senki se vásároljon emiatt, amolyan önkéntes jellegű felajánlásokat fogadhatunk el, melyek pl. a kert végén, vagy nagymama kertjében - melyet senki sem szüretel - , vagy ilyesmi helyeken teremnek. -------- Ja, és akik esetleg hoznának ilyesmit, azt írják be ide a topikba.
A beültetési versenyhez csináltam egy "9V-os elemet"
![]() ![]()
Sajnos nem találtam csak egy Db4-es csatlakozót
![]()
Arra gondoltam, vinnék kamerát, hátha lesz néhány olyan perc, amiről érdemes lenne videót csinálni.
Vélemény?
Áá ez így nemér, na majd holnap elkaplak
![]()
Izgulunk! Főleg azért, hogy a tábortűz mellett Köbzoli bácsi mit fog mesélni (bocs a bácsiért)
![]()
Úgy áll a találkozó, hogy idén teljesen ingyenes ital fogyasztást tudunk biztosítani.
A hírt és a jelentkezést is ennek megfelelően módosítottam. Köszönjük a nagy számú jelentkezéseket. ![]()
Milyen dobozkákat?
![]() ![]()
Én idegesíteni?
![]() ![]() ![]()
Sziasztok!
Már nagyon régóta csak passzív "résztvevője" vagyok az oldalnak, de most a szombati program meghiúsult, úgy, hogy úgy döntöttem meglátogatom a találkozót. Viszek egy csomó börzézni valót, hogy legyen miből válogatni... A tombolára felajánlok 0,5 kg jó minőségű, bontatlan spulni forrasztóónt-ebből kettőt viszek, ha a versenyhez kell a másikat el lehet ott használni. Ezen kívül 2 db TDA 7384 végfok Ic-t(4x35 W ). Utalni már szerintem nincs értelme, kp fizetek a helyszínen holnap reggel. Kérdezném, hogy a parkoló a helyszítől(börze) milyen messze van, hogy csomagoljak? Köszönöm Sziasztok st3
Odaállhatsz a pakolás idejére, nem kell kilométereket gyalogolni.
Parkoló a helyszíntől ha szükséges ~ 3 méterre, ha már ott mi fogunk állni teherautóval akkor 10-12 méterre. Se lépcső, semmi. Nyílt szabad terep.
Meg azért lesz ott elég sok segítő kéz! Köszönjük a felajánlást mindenki nevében.
Miféle vödör?
Ja, hogy AZ a vödör! Ott lesz, ne félj! Meg a dobozod is.
Amíg kipakolsz az asztalra, addig szinte majdnem az asztalokhoz lehet állni autóval, kb. 5 méter távolságra. Aztán visszagurulsz az autóval a "helyére", a parkoló részhez, ami kb. 40 métert jelent.
Köszönöm, akkor így készülök. Hányra menjek? Tudok menni korán, ha kell segíteni valamit.
Én ezzel megyek: Bővebben: Link
![]()
A fő készülékek, mint például kaja-alapanyagok, vagy a nagy üst vagy micsoda, reggel 9-re ér oda kb., sokkal előtte nem nagyon érdemes szerintem odaérkezni.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |