Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Aprószemű koktélparadicsomot tudok vinni. Kell?
Nyugodtan hozhatsz belőle, amennyit jónak látsz, köszi! :yes:
Nektek már érik? Ejjj
![]() ![]()
HEj de, PIROS lett a paradicsom, NEm sárga!!!
![]()
Ja...tényleg el is felejtettem, hogy ilyen jó kocsink van az asszonnyal. Munkanélküliként végülis telik rá, pár napja jöttünk haza egy 4 csillagos hotelból, és a maradék lóvéból meg ezt vettük...A poén, hogy tényleg pár napja jöttünk haza a 4 csillagos hotelból. Üdülési csekken vett boldogság volt az...
Robogóval be lehet menni? (szeretném, ha szem előtt lenne).
-A bejárat a teniszpálya felől van? Ha nem tévedek az Europark melletti út (Ferde utca) egyenesen odavisz ugye?
Behozhatod a robogót közvetlen mellénk, nem foglalja túlzottan a helyet. Majd odatámasztjuk mellé a biciklimet is, az is elég nagy érték. :yes:
Van lehetőség, igen, épületbe való bevonulásra rossz idő esetén, ebben a pillanatban kérdeztem rá. :yes:
De ez egy hajó
![]() ![]() simpi: érdekes, hogy mindig rózsaszínű bicikliket raksz be. Vagy valami szép emlék fűződik hozzá? ![]()
Köszönöm! De hogy van ez pontosan? Van ott a "kertben" valamiféle portás? ő enged be eső esetén? Vagy hogy van ez?
![]()
Ok. Akkor legalább nem kell, hogy nagyon kipakoljak belőle.
![]()
Igen azt használtam. Majd meglátod milyen finom bukéja van a zsíros kenyéren...
![]() Leteszteltem nyersen és csak úgy üresen mind a négy fajta paprikát, nehogy szégyent valljak a talin. Kár volt... ![]()
Nem, nincs portás. Reggel biztonsági őr lesz, de még 9 előtt elmegy valószínűleg.
Ha esik az eső, megfogjuk magunkat és átvonulunk az oldalt nyitott 2 szintes faházba. Bár ott fogalmam sincs, miként van villany, meg hasonlók... lehet, hogy ott már nem is lehetne pákászni vagy forrasztóversenyezni.
Értem! Így már világos. Hogyan lehet ott forrasztani? Úgy ahogy régen is megoldották.. Parázsba a páka :hide:
Engem nem festenél be terminátorrá?
![]() ![]()
Sajna a naga még nem virágzik, így még termése sincs.
![]()
Én sajnos nem tudok menni, mert nem sikerült a dolgot megoldani anyagilag, legalábbis eddig úgy néz ki hogy nem tudok menni holnap! Ha netán mégis tudok menni, akkor reggel úgyis megyek, ha nem akkor meg mindenkinek jó szórakázást!
![]() ![]()
Adja-e? Még a talpamon is folyik a víz... :buck:
Egy ilyenem van nekem is csak fekete.. No meg elvágta valaki a vezetékét kb 10-15cm lóg ki...
![]() ![]() A rövid madzagos is tökéletesen jó!! Ugye elhozod ha nem kell? ![]()
Sziasztok !
A Népligetből hogy jutok el a Bókay kertbe ? Elvileg 8 órakor érkezem busszal. ![]()
Az egyik lehetséges variáns:
- 3-as metróval elmész Határ útig - ott pedig felszállsz az 50-es villamosra, és elmész egészen a Thököly út megállóig, s onnan begyalogolsz a kb. 4-5 utcára lévő kertig a Városháza vagy a Vasvári Pál utcán |
Bejelentkezés
Hirdetés |