Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat! Idézet: „Ne is reménykedj, így lesz az idők végezetéig..” Tanúsíthatom! ![]()
Nekem is tetszik ,gratulálok !
Azt viszont nem értem ,miért szerettek állványosban panelt fúrni ? ![]() ![]()
Jó lett, tetszik!
Slogan: Szerintem sokkal jobb, mert ha jól csinálod, vagy gyári az állvány, akkor pont merőlegesen megy a fúró a panelba, nem mozog, és nem törik olyan gyorsan.
Gondolom valami nagyon profi cucc lehet az álványos helyett, mert keményfémfúrókkal nem igazán érné meg kézből fúrni (csak úgy ropog amikor törik)
![]()
Köszönöm véleményeteket, Igaza van itt mindenkinek, kézből gyorsabb fúrni, lehet is, ha szimpla HSS (?) a fúró anyaga. Ám ha a képen látható keményfém, akkor igencsak veszélyes körülmény ez a fúróra nézve. Az ilyen gépeket célszerű bonthatóra elkészíteni, hogy a kézből fúrás is lehetséges legyen.
Üdv!
Esetleg a quad 606 rajzát fel tudnád tenni, ha megkérlek? Köszönöm!
Semmi extra. Vaszilnak dobtam össze, mert nem boldogult a programozással.
Gratulálok! Ennek a program, kapcsolási rajz, nyáktervét el lehetne kérni?
![]() ![]()
Bővebben: Link Itt megtalálod!
![]()
Azaz, pontosabban itt: Bővebben: Link :beka3:
Így néz ki beépítve:
Fú de menő!
![]() ![]() ![]()
Szia!
Sönt már van egy a tápban ![]() A fet-tel pedig egy ventit lehet kapcsolni beállított teljesítmény felett. Bocs, hogy bele vaú-vaú, de ezt a kapcsit már én is ismerem, sőt használom már tápomban egy jó ideje.
Szia! Értem már, szóval a táp söntjét használja
![]()
Jól néz ki vicsys mester...
![]() ![]()
Tegnap délután építgettem egy picit Bővebben: Link
![]()
Szép fénye van
![]()
Köszönöm! Nekem is tetszik. De még csak 540mA-van hajtva
![]()
Köszönöm!
Sziasztok!
Már régen szerettem volna egy ilyen órát, és most megalkottam!
Szia! Nagyon szép munka! A "vezérlő panelról" is kaphatnánk képet?
![]() ![]()
Mindenki unja már a sok csilli-villi cuccot… Nézünk rá nagyokat, azt kész. De ezeknek varázsuk van
![]() ![]() ![]()
Jó Neked, hogy a tiéden még rajta van a piros festék
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |