Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat! Idézet: „Ne is reménykedj, így lesz az idők végezetéig..” Tanúsíthatom!
Nekem is tetszik ,gratulálok !
Azt viszont nem értem ,miért szerettek állványosban panelt fúrni ?
Jó lett, tetszik!
Slogan: Szerintem sokkal jobb, mert ha jól csinálod, vagy gyári az állvány, akkor pont merőlegesen megy a fúró a panelba, nem mozog, és nem törik olyan gyorsan.
Gondolom valami nagyon profi cucc lehet az álványos helyett, mert keményfémfúrókkal nem igazán érné meg kézből fúrni (csak úgy ropog amikor törik)
Köszönöm véleményeteket, Igaza van itt mindenkinek, kézből gyorsabb fúrni, lehet is, ha szimpla HSS (?) a fúró anyaga. Ám ha a képen látható keményfém, akkor igencsak veszélyes körülmény ez a fúróra nézve. Az ilyen gépeket célszerű bonthatóra elkészíteni, hogy a kézből fúrás is lehetséges legyen.
Üdv!
Esetleg a quad 606 rajzát fel tudnád tenni, ha megkérlek? Köszönöm!
Semmi extra. Vaszilnak dobtam össze, mert nem boldogult a programozással.
Gratulálok! Ennek a program, kapcsolási rajz, nyáktervét el lehetne kérni? Vagy egy cikket?
Bővebben: Link Itt megtalálod!
Azaz, pontosabban itt: Bővebben: Link :beka3:
Így néz ki beépítve:
Fú de menő! Ilyet építek én is Csak azt nem értem hogy hogy méri az áramot, vagy csak én nem látok söntöt No meg mi ott az a Mosfet?
Szia!
Sönt már van egy a tápban A fet-tel pedig egy ventit lehet kapcsolni beállított teljesítmény felett. Bocs, hogy bele vaú-vaú, de ezt a kapcsit már én is ismerem, sőt használom már tápomban egy jó ideje.
Szia! Értem már, szóval a táp söntjét használja Köszönöm!
Jól néz ki vicsys mester... Gondolom 4 Mhz-es ''óra'' van ebben is, nem?
Tegnap délután építgettem egy picit Bővebben: Link
Szép fénye van . Melyik áramgen. kapcsolást hasztáltad ha kérdezhetem?
Köszönöm! Nekem is tetszik. De még csak 540mA-van hajtva A kapcsolás Ez.
Köszönöm!
Sziasztok!
Már régen szerettem volna egy ilyen órát, és most megalkottam!
Szia! Nagyon szép munka! A "vezérlő panelról" is kaphatnánk képet? Egyre inkább úgy tűnik hogy jön a "retro korszak"
Mindenki unja már a sok csilli-villi cuccot… Nézünk rá nagyokat, azt kész. De ezeknek varázsuk van Aki a régi dolgokban látja a fantáziát, ezerrel építi az ilyen cuccokat Ezalól az ilyen Vicsys-féle okos műszerek képeznek kivételt (többek közt)
Jó Neked, hogy a tiéden még rajta van a piros festék Én 13 db ilyen csövet szereztem egy régi pénztárgépből, de a tisztogatás után nem maradt rajtuk semmi…
|
Bejelentkezés
Hirdetés |