Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Helló. Nagyon jól néz ki.
![]()
Nekem nagyon tetszenek, többek közt, az egyenes átkötések! Nekem mindíg ferde egy kicsit... Mi a technika?
![]()
Mi a technika? Jó kérdés.
Méretpontosság+szem!!
Értettem!
![]()
Szia!
Ez is pontosan úgy készült, csak laminálóval.
Életre keltettem egy 8cm -es plazma gömböt. A kémiai ónozoval volt némi probléma, nem csinált semmit Bővebben: Link
Helló. Na akkor van esélyem pozíció-rajzolatos nyák készítésére
![]()
De hogy ne legyenek benne fehér szőrök, kicsit ecseteld meg sósavval... akkor gyönyörű lesz.
Szép lett! Egyszer én is megnéznék közelebbről egy plazmagömböt
![]()
Hello!
Én is szoktam pozíciófeliratot csinálni. Én nem sósavval ecsetelem, hanem vasalás után áztatpm egy északát és ezután fogkefével kefélem le a maradék papírt hogy ne maradjon fehér. Ha nincs egy északám áztatni akkor pedig 2000-es polírpapírral finoman átcsiszolom. Gondolkodtam még hogy a vonalakra vasalnék forrasztásgátló/védőréteget de nem tudom működhete? Próbálta már valaki? Illetve Layout5-ből hogyan lehet ilyet nyomtatni? Remélem segítettem.
Van házon belül is... Bővebben: Link igaz drágább egy kicsit
[OFF]Lényegtelen az eltérés ,főleg hogy házon belül "marad"....
Én nagyon sokat kerestem ,aztán vettem és nagyon jó dolgozni vele....[/OFF]
Szia Hp41C!
Köszi, csak sajnos határon túlról nem tudok rendelni... Majd szétnézek itthon. :pardon1:
[OFF] Csinálj egyet nyákból, a hobbielektronika újságban le van irva hogyan kell. [OFF]
Üdv mindenkinek! Ma végre véglegesen elkészült a Nixie órám
![]() ![]()
Nekem tetszik, de szerintem "takaró" nélkül szebb! :hide:
Szia! Szerintem is szebb takaró nélkül, de nincs más megoldás :no: Tiszta por az egész, no meg ha reggel besüt a nap 1000x-es "zoom" kell
![]()
Mai termésem egy "deszkamodell". Vagyis abból épült. Annyira összeraktam az alaplapon, hogy építettem köré egy hevenyészett dobozt
![]()
Helló. Tök jól néz ki
![]() ![]()
Köszi, bár ez nem kombó, csak egy VOX AC30 tetején van. Ne aggódj, szerintem egyszerűbb cucc, mint a félvezetős, csak néhány más dolgot kell figyelembe venni.
Még valami az előző képeimhez. Az újrafelhasználás híve vagyok, és a következőkből épült fel a doboz: A díszrács egy egyszer használatos hordozható grillsütő rácsa (wireless, hehe), az elő- és hátlap pedig egy Behringer valaminek az előlapja, kettéfűrészelve és "pofára" fektetve...
Bocs, elnézem. (kicsit tényleg megkevert a VOX). Hát igen ebbe nagyfesz van meg egyéb "nyalángságok". De sajna annyira drágák a csövek (nekem), hogy nem lesz rá pénzem mostanában. Addig is serényen olvasgatom a csöves erősítőkről az infókat, hogyha egyszer meg lesznek az alkatrészek, egyszerűbben menjenek a dolgok.
![]()
Ha van kimenőd, akkor szinte mindened van
![]() ![]()
Hát a dobozt leszámítva nekem tetszik
![]()
Szia! A kapcsolás nem saját. Hanem ez alapján csináltam. A nyák terv a saját.
![]()
Hali!
Egy LPT-s LCD-t követtem el, igaz már nagyon régen, de akkor másik kijelzővel, és nem volt bedobozolva. Nem nagy valami, de nem sok mindent csináltam az utóbbi időkben, legalább most lesz egy. ![]() Néhol "kilógnak" az oldallapok, de ez van. ![]() Köszönet a kijelzőért vaszil29-nek! Hátul van ugye az LPT csati, a kontrasztot állító poti, a háttérvilágítás ki/be kapcsolója, meg a tápcsati. A doboz kétoldalas bakelit nyákból van. Ja és a lényeg: saját program vezérli. ![]()
Nagyon jó lett gratula ,de mi a típusa a kijelzőnek?
AC-402A (PVC400201P), 2x40 karakteres.
![]()
köszi
|
Bejelentkezés
Hirdetés |