Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát nem tudom, nekem 2 szkópom is van, mindegyik hibás. Az egyik félig, a másik teljesen. A hibára sajnos nem tudtam rájönni egyelőre. Erre ne légy irigy.
Ha ez vigasztal, nekem sincs...pedig néha jól jönne.
De hát jó szerszámmal könnyű jól dolgozni...na de szerszám nélkül...
Ezt mondta a lakatosunk is!
Hidegvágó kalapács, és kész a műhelyfelszerelés.
Egy hibáját látom, a téridő nem azon a nem létező részén van ahol a műhelyem, zöldülök az irigységtől, használd egészségel. Én is láttam ezt valahol, nagy szerencséd volt, én elvagyok még a eq212 őmmel még, olcsó volt és nem leharcolt a cső. A tiéd viszont egy szépség, nekem nagyon tetszik, jó helyre került.
Ügyes vagy mester, szerintem ez a gép már egész szépen müködik!
Müszi
Aki igazán tud, az egy pákával is csodákat művel, aki nem, az meg a legjobb laborban sem fog tudni dolgozni. A legtöbb öreg műszerésznek csak egy hidegműszere és egy miniforja és/vagy pillanatpákája volt, mégis tudtak javítani. Elhiszem, hogy ma már bonyolultabbak a berendezések, de ahogy az itt jelen nem lévő tungsram kolléga - nem tudni mi van vele - mondta, hogy őneki bizony most hiányzik a szkóp, amikor kapcsolóüzemű tápot akar építeni, eddig megvolt nélküle. Én sokszor sajnos szkóppal sem találom a hibát. Szőr Simpi mester nem értette, hogy miért mondom, hogy én kattogós wellerrel tanultam meg igazán forrasztani. Előtte volt pillanatpáka is, meg szabályozatlan is, de nem igazén ment. Azelőtt nem tudtam. Ez első sorban engem minősít, de legalább csinálom, és nem adom fel.
Tungsramhoz mikor elvittem a miniscope-t akkor ott is egy 4K hm os fejhallgatóval kerestük a hibát Sajnos én sem hallok felőle semmit sem
Idézet: „bizony most hiányzik a szkóp, amikor kapcsolóüzemű tápot akar építeni” Na pont ezért hiányzik nekem is...
Nekem már nem Csak végre tápozni kéne elkezdeni...
Akkor jó étvágyat! Ahhoz kell ám igazán a jó szkóp, hogy az ember meglássa a finom falatokat. Bár a szaglás is sokat segít, meg lehet előzni az amperszagot.
A mai képek a Tisza-tóról:
ŐT hallgatni ,látni se semmi. Igaz itt Dennis Quiad alakítja a filmben.
Basszus, ezek nekem egy éve milyen jól jöttek volna a könyvtárhasználati órához...
Nagyon belenyúltál ebbe a vásárlásba.Kicsit sárga vagyok az irigységtől. Azért is mert az én Philips szkópom is most adta meg magát de nincs időm megnézni.
Szólj ha kell valami, van kép bőven!
Szerencséd volt, hogy nem kellett mélyebben belenyúlni a szerkezetbe. Így kb ingyen megúsztad a javítást és olcsón lett egy tuti géped.
Akkor még nem volt szinti, csak az élt meg aki tudott ilyen szinten játszani a hangszeren.
Matyi is élvezte gondolom, velem együtt.
Nagyon köszönöm, de hála a jó égnek újgazdag és nem újgazdag szülők neveletlen gyermekeivel már remélhetőleg SOHA TÖBBÉ nem kell foglalkoznom.
Naná, természeresen, ha már itt vagyunk: Hajnali óceán A bejegyzésekből az egyik nagyon találó:
Idézet: Azért van még ifjú, aki a jó zene felé fordul. És egy kis "kortárs" a videódhoz. „Gyönyörű szám! A rock sosem hal meg, a magyar rock meg aztán végkép nem! Bár ilyenkor még tervben sem voltam, ezek lehettek a jó idők! Igazi zene szólt, igazi zenészek játszották ellentétben napjainkkal. Ezekért a hangokért érdemes élni!”
Az Omega együttes a szívem csücske a nap 24 órájában tudnám hallgatni.
Nekem egyenlőre időm nincs rá, se kép se hang de füst sincs.
Egy határig elmentem. Az őrület határáig. Az állásinterjú 27-én lesz, elsejétől lehet(ne) dolgozni. Nagyon előre lefoglaltnak tűnik az az állás, velem meg tuti játszanak, mint macska az egérrel.
2010 elsö félév
Szeptember 11. szombat Szeptember 25. szombat Október 9. szombat Október 30. szombat November 7. vasárnap November 27. szombat + noszt. December 11. szombat 2011. január 8. szombat Nekem működik a link.
A nod mindennél beriaszt, csak a vírusnál nem
Nálam nem jelez semmi semmit, bár lehet hogy a tűzfal automatice megfogja. De az oldal bejön. szerk.: jól megelőztetek Álljatok át Avirára, ez a nod nem ér semmit hányszor írjam már le?!
Én is jártam már így, még amikor azt hittem hogy az avast a legjobb vírusírtó, meg tűzfal nélkül is biztonságos, no mondjuk mostmár nem jön be semmilyen vírus, és azért merem azt állítani hogy nincs megfertőzve a weblap, mert tényleg nincs
szerk.: a tűzfal szerint 2 letöltés van a gépre, egy cookie, meg valami oldalátirányító bigyó, aminek semmilyen kéros következménye nincs.
Telik az év, egyre kevesebb börze dátum van.
Tomikám ezt az egyik volt tanárom mondta. Nem mellesleg elméleti matematikus, most doktorál Szegeden. Az infót keni-vágja. Olyan vírusíró nincs, ami mindent megszűr. Az nem mindegy, hogy mennyit és mit enged be. Hidd el van még mit tanulni, jó pap holtig tanul.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |