Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt egy nagyon jó fénykép gyűjtemény: Bővebben: Link
Látom te is ismered ezt a tárhelyszolgáltatót. Én is csináltam már itt oldalt és legalább nincs semmi hirdetési banner, meg kötöttség.
Jólvanna, ezt az email címet még általános 8-ba csináltam (Vagy 7-be, nem tudom már), és azóta is ezt használom, a freemailest nem nagyon mert az gagyi.
gr89: beírtam gugliba hogy ingyenes tárhely és az első pár találatban valami fórumon emlegették hogy jó. Egyébként tényleg jó. :yes: szerk.: simpi: mindig csak kötöszködsz
Simpi a kötöszködés Picasso-ja... :hehe:
A gonosztörpevigyorú néne?
Kinek egy olcsó szkóp kéne? Ej, de mit is köt-ekedem véle, hisz félre van az téve, mert nem működik mégse.
Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek.
Matyi, párhuzamba kötsz két 40W -os izzót, és van 80W -od, igaz nem 75W.
Ez csak álca! Trafót tekernek speciális szigetelésű huzalból
Azért azt meg kell hagyni, még sosem próbálta senki horgolással feltekercselni egy trafót, úgyhogy ők valamit tudhatnak.
Vajon kinek készülhet? Talán Gubán Gabi, 20kW -os csöveséhez ?
Eddig bután azt hittem, a watt a teljesítmény mértékegysége. Az Indexből kellett megtudnom, hogy az erőé.
Szerdától a 75 wattos izzóknak is végük De én vagyok a legerősebb, mert bármilyen izzót össze tudok törni!
Azt a mindenit lebuktak! Szóval együtt kötögetik azt a trafót, a technológiát meg nem osztották meg velünk!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy autóba lehet e venni valami szerkezetet amivel lehet fogni rádiókat. Itt nem a MR2 rádióra gondolok meg az ilyenekre hanem ami akár több 100km-re található. Sateliten keresztül vagy nem tudom.
Persze. Hosszú, közép vagy rövidhullámú kell. Azzal - jó terjedésnél - akár ausztrált is, közvetlenül.
Rövidhullámon digitális műsorszórás is van, nem csak analóg. Ha pedig PR27-et ( CB ) szerelsz be, akkor vissza is szólhatsz.
Köszönöm, de azért a tieid jobbak!
Egyébként a képek Komáromban készültek a tavon. A "Gacsa" (galamb+kacsa ) pedig elég érdekesnek tűnt, reméltem, hátha tud valaki mondani róla valamit. Ott él a kacsák között. Olyan galamb szerű feje van, a teste meg kacsás, viszont a csőre nem tudom, esetleg sirály?
Akkor az már inkább gacsály. Jéé van olyan nevű település is itt nem is messze. Lehet az állatról kapta a nevét?
Mai képek:
Nagyon jó képek! Érdekes szögből sikerült a helikopter...
Tényleg, mikor szokott virágozni a Tisza? Egyszer megmutatnám a feleségemnek, mert Ő még nem látott ilyet. (Én is már régen.)
Általában júniusban száll a Tisza virág de ez időjárás függő. Jövőre kérdezz rá és akkor szólok amikor virágzás van. A helikopter oldalról is meg van és egy kép egy albinó szárcsáról. Az utóbbi kép minősége nem túl jó mert a digitális zummot is igénybe kellett vennem és menet közben egy kézzel lett fotózva. De ez olyan ritka mint a fehér holló.
Nagyon szépek a képeid, remélem a jövőben is szerzel velük néhány szívet melengető pillanatot . Találtam egy a nicedhez illő fotót. A komentet Rád bízom. Elképzelni se tudom mire horgászhat egy lavórban ennyi ember?
Ennyire feneketlen lenne? Szerintem ott legfeljebb egymást tudják megfogni.
Csatlakoznék én is két érdekességgel. Mindkettőt egy napon fotóztam, ráadásul egy azon kertben, mégpedig a megboldogult VIII. Henrikében.
Sziasztok, gyakori látogatója leszek az oldalnak. De már most van egy kérdésem. Fenn vagyok Műszaki torrenttanyán, de nem találom a bejelentkezési oldalt. Valaki belinkelné nekem. Nagyon örülnék neki.
Sajnos a nagy lefoglalások óta ez nem így működik. Minden felhasználó egyedi bejelentkező linket kap, ahol nem kell megadnia a felhasználónevét csak a jelszavát.
Nem tapasztalat, egy ismerőstől tudom. Bár én is szeretnék bekerülni, de eddig nem sikerült...
Ne már kitöröltem azt az emailt. Akkor most hogyan tovább?
Szerintem szólj nekik, hátha elküldik újra.
Úgy van beállítva hogy kilépéskor kiüríti.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |