Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen! Le is megyek majd és kipróbálom egy UV leddel. Természetesen nem a saját szemembe
![]()
Szerencsés, no meg elszegényedett (a szemüveg ára).
![]()
Ne aggódj néhány nap alatt megszokod és vissza áll a régi rend.
Én is hasonlóakban bízom
![]() ![]()
Az milyen lenne
![]() ![]() ![]()
Helló-belló!
Sikerült a sajátomat megbűvölnöm! Munkapont-elmászása volt, de kőkeményen, a javából. Most már majdnem 100 %-osan teljes értékű. :yes: Ma is lekéstem a vonatomat, amin kemény 3 percet utazok a munkahelyre. ![]() 1 percen múlt, hogy elérjem. Nem baj, legközelebb 15:59-kor már ki kell lépjek a cég ajtaján, nem szabad 16:01-ig maradni. ![]()
Hali ma volt a második napom a Patakyban ,egész jó hely ,az osztálytársak viszonylag normálisak.
Valaki ajánljon már nekem valami jó vígjátékot, mert már nagyon unom magam.
![]()
Ajánlom magamat...
![]()
Köszönöm, megnézem majd elválik hogy tetszik-e vagy sem. (Egyébként torrent oldalakon fent van.) Ha kell meghívó írj privátban.
Sziasztok!
Letöltöttem egy jó kis progit az egyik oldalról, de a BIN fájl és CUE társa sem nyitható meg. Olyasmit javasoltak, hogy írjam át ISO-ra vagy -ba, de ezt nem értem, hogy kellene csinálnom. Persze kellene hozzá a "démontúlsz", ha jól sejtem.
De repül az idő
![]() ![]()
Az ISO-ra való átalakításhoz UltraISO szükséges.
Esetleg halálos temetés, megnéztem a 2007-es változatát, anyám csak háromszor nyitott rám, min nevetek annyit, egyébként nagyon jó vígjáték. Pár jelenet a filmből klikk a másik kedvenc ez nagyon nagy rész Szerintem megéri megnézni.
Egy virtuális CD meghajtó kell. Legegyszerűbb, meg tudtommal ingyenes a deamon.
Akkor ha azt feltelepítem, azzal menni fog?
Erről a munkapont eltolódásról írhatnál nekem privátban, mert érdekel hogy mi és hol
![]()
Kipróbáltam
![]() ![]()
Jut eszembe... Ma egy új dologba fogtam. Illetve nem indult annak.. Trafót tekertem át. Szedném szét nézem a magot milyen ez?
![]() ![]()
Az jó. Én is szedtem már szét ilyet, de össze nem raktam. Csak a huzal miatt kellett szétszednem. Ma meg M magos trafót tekertem át. Nem volt könnyű szétszedni.
Üdv mindenki!
Ezt nézzétek mit kaptam ma: Bővebben: Link Arra gondoltam szerzek még egyet, és építek velük egy kapcsolót, ami a világítást kapcsolná valahol. Amikor bemegyünk felkapcsol, amikor ki akkor kikapcsol. ![]()
Az M magosat egyszer próbáltam, akkor sem sikerült.
![]() ![]()
Ez nem csak egyszerűen lakkozva volt hanem impregnálva.
![]() ![]() ![]()
Vagy van egy segítőkész anyag! Szuper kromofág
![]() ![]() ![]()
Udv lenne egy nagy kerdesem:Van egy 4x7 Led oszlopom tehat kettesevel vannak parhuzamban es 6 V ot igenyel egy Led 3 V korulit es az lenne a nagy kerdesem hogy valaki tud e olyan kapcsolast amiben ez a ledsor villogna nem tul gyorsam de nem tul lassan se es lehetoleg egyszeru kellene ha valaki tud kapcsolast es elarulja megkoszonnem elore is koszonom
Az a jó anyag az a kalapács, kés és egy 2mm vastag lemez darab volt.
![]() 5 óra 1200 menet? Én annyi idő alatt egy egész trafót megtekerek. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |