Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
OS-Truck Linux fácánnal a ponyváján
![]()
Én nagyon meg vagyok velük elégedve. Igaz, csak a magyar szerverekről van tapasztalatom, amik elég drágák.
Nehéz ám néked párhuzamot vonni a szószétszedős, átértelmezős Maty, B.P.-bácsi között!
Itt egy tök jó video. Aki biciklizik imádni fogja: Bővebben: Link
Lehetett volna belőle elektromos téma még, pl. beállítható időzítésű, takarékos, impulzus üzemben működtetett, paprikaspray szelep vezérlő működtetés gyakorlati megvalósítása, maciszemenspricc címen.
![]()
Pedig egyszerű. Két megoldás is van: rá kell kiabálni a medvére, az meg azt mondja juj, és elszalad. Utána elnézést kell kérni: Medve, bocs. Az illendőség kedvéért. A másik pedig: azt kell mondani: Ha nem mész innen, sajtot (vagy biciklit) csinál belőled a Camping gyár.
![]()
Bizony, nem hiába, egy csomó művét leszedtem már az internetről.
![]() A zongorát jómagam is nagyon szeretem, de ez mellett, jó pár mást is. Szeretem ha egy dallam jól összetett, és minden hangszer harmóniában szerepelnek,- vagy kiegészítik egymást. Amit ő művel, az már magában is pompázatos. ![]()
Nagy része a XI. kerületben van. naponta járok arra. Egy kicsit fel van turbózva. No meg van benne néhány furcsa vágás. :yes:
Ezért szeretem Yann Tiersent is
![]()
Az már valami újmódi huncutság. Amikor én vettem, (kb. 30 éve) még csak kék volt belőle. Igaz az azóta is működik. :yes:
Sziasztok, tudna rám szakítani valaki egy percet, aki tud angolul?
Yes, Sir! I am here. Why haven't you written in your previous e-mail?
![]()
The problem is: DuMatyi isn't sent, I think you haven't teleport
![]()
You don't understand Doncso's problem…
Már vagy negyed órája a Men @ Work számán kattogok, de szerintem ez normális
![]() ![]()
Szerintem csak azért mert Man at work, azaz a férfiak dolgoznak. Te is dolgoznál. Ez az oka.
![]()
Down under - azaz a gépekhez az alagsorba
![]() ![]()
Tungsram irigykedett az előbb, vagy csak magából indult ki? Nem értem az ilyet, de talán jobb is…
Szerintem meg, mivel a legutóbbi hozzászólása áprilisi, itt hagytam a fórumot, nem tudom miért, nem jártam utána, valaki a nevében írhatott. Nem hiszem, hogy ez lenne az ő stílusa. Főleg, ha nem volt semmi kapcsolata az oldallal hónapok óta, nincs oka ilyen kirohanásra, mert nincs mi indokolja. Azt meg nem hiszem, hogy egy évvel ezelőtti dologra rohant volna ki. De nem tudok biztosra semmit.
Tud valaki békák ellen valami akármit?
Mert ezek a dögök mindig jönnének be a bejárati ajtón (és sikerül is néha nekik ha nem vesszük észre hogy betotyog valamelyikük, kb. havonta 2-3), pedig meg van emelve a ház 3 lépcsőfokkal.
Lehet benne valami, ezt nem figyeltem, bár neki is sajátos stílusa van…
Nálunk a pincében tenyésznek. De maguktól bedöglenek, mikor újra vizet kapnak.
![]() Létesíts esetleg tavat a kertben, akkor nem mennek a házba. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |