Fórum témák
» Több friss téma |
Ha nem gond az ár, vagy tudsz szerezni bontva, akkor próbálkozz meg mobiltelefon mikrofonnal, én azok közül találkoztam már igen apróval!
Nincs mit! Talán nem egy pompás ultraslim headsetet akarsz építeni?
Még akkor frissen nem volt ott! Ez csalás! De csak azért, mert tőlem tanultad! :taps:
Hé-hé! Skacok! Nehogy összekapjatok, ki volt előbb! :gonosz3:
Sziasztok!
DS1307-es IC-t keresek, tudja valaki hol lehet ilyet vásárolni?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hol lehet olcsón NYÁK lemezt venni? 1 oldalast! Főleg olyan hely érdekelne ahol lehet postán rendelni! Köszi a válaszotokat! Üdv Gab_bee
HELLÓ!
Érdekelne, hogy ti egy A4-es mérető 1 oldalas, bakelit nyáklapot mennyiért szereztek be. Nekem 450 Ft-ért adták el.
Én már évek óta még csak nem is láttam bakelit alapú üres NYÁK-lemezt...már kiment a divatból szerintem :yes:
Postán sztem sehol nem küldik.
Bp-n az Elektro-Kontha Bt-nél akad néha ilyen nyersanyag, meg a Lomexnél. Egyoldalast ma már ritkán kapni, és ha mégis van, az többnyire csak csík, "vágási hulladék" nyákgyártó cégektől! Ezek olyan 5-15cm széles, 0.5-1.5m hosszú csíkok. Ha nem Pösti vagy, sajnos fel kell jönni érte...
Az ElektroKonthánál néha van még most is...
Még én is dógoztam olyanra régebben, de ma már csak készíttetek nyákot, nem állok neki germózni, meg már nem is építek semmit! Ez a bakelitos azért jó csak, metrt könnyű fúrni, nem barmolja ki a fúró élét olyan hamar. Cserébe törik, és nem bírja a forrasztás hőjét sem némelyik..
MAXIM-Dallas Semiconductor
Ingyen IC rendelés a maxim-tól Ésszel bánj az ingyen rendeléssel! Max 5db sample-t rendelj!
Sziasztok
Szeretnék egy rádós adatátvitelt megvalósítni 2DB RS232-es port között, ehhez szeretnék venni két darab adóvavő modult, amit csak rádugok a két portra és működik, mert elég sürgető lenne és nincs idő megépíteni. A távolság max 50m. Tudnátok abban segíteni, hogy lehet ilyet beszerzni?
Conrad-nál biztos kapható, de aranyárban...
Ellenben a ChipCAD is tart ilyet, az árlistájukban a Telecontrolli RF moduloknál keresd!
A Telecontrolli RF modult ismerem, az nem jött össze...
Nem mondta senki, hogy olcsó kell. Ez készen van és simán rá lehet dugni egy Rs-232 portra.
16F54-es PIC-et hol lehet kapni????????????
Előre is kössz
Sziasztok!
Debrecenben tanulok, és debreceni hobbielektronikai boltot keresnék a belváros környékén. Tud valaki segíteni?
Nem vagyok sajna ismerős Debrecenben de jobban jársz ha neten vásárolsz pl:hqvideonál mivel jóval olcsóbb is mint a kiskereskedés és sokminden van másnap meg is érkezik ha rendelsz utánvéttel!Én már nem is megyek üzletbe mert többe kerül jóval!Ez az én véleményem, döntés a tied
|
Bejelentkezés
Hirdetés |