Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1364 / 3609
(#) Ricsi89 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Ezért a kódos tettedért járna egy fagyos háromszög. Minimum egy napig.
(#) vicsys válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Adj egyet! ... ha mersz
(#) Ricsi89 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Nekem erre nincs jogosultságom. Adj magadnak!
(#) vicsys válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Nyinyinyinyi-nyányá! :crazya:
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Jöhet! Ilyenem még úgysem volt. De akkor már legalább 1 hét legyen mindenképpen.
(#) (Felhasználó 1947) hozzászólása Szept 22, 2010 /

Csöves topic...
Nikola Tesla forog a sirjában nikolatesla miatt,
megyek beveszek egy andaxint....
(#) Szebence hozzászólása Szept 22, 2010 /

Sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek ezt az oldalt. A lényeg, hogy 1 perc alatt hány szót tudsz begépelni helyesen. A végén kiírja, hogy hány karaktert ütöttünk be, hány szót tudtunk helyesen és helytelenül leírni. Fanatikusoknak...

Párszor próbáltam, a legjobb eredményem 231 pont 3548. helyezés 302 leütött karakter, 49 helyesen és 1 helytelenül leírt szó.

Javítottam a linket. --vicsys
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 1947) hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Beleolvastam miről is van szó... Úgy gondolom az ilyen tagokra kár az idő, mert csak száj koptatás. Egyik fülön be a másikon pedig ki. Csak hajtja a magáét..
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Ha iwiwen rákeresel, akkor megtudod hány éves. Ő az, aki hapro erősítőit szépen felrakta magához, hogy azt ő csinálta. Akkor most miről is beszélünk? Ha szóba elegyedsz vele, akkor ennyi erővel ki is mehetnél a játszótérre homokozni, annyi értelme van bizony. Lehet, hogy néha a homokozóban játszó kisgyerekek jobbak is. Ők legalább figyelnek a felnőttekre, és megfogadják a tanácsukat.
(#) (Felhasználó 1947) válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Aztakutyafáját.Mi lesz ha nagyobb lesz
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 1947) hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

"alberteinstein"
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Uhh, ez olyan Zolis volt. Kellett 10 másodperc, mire leesett, és utána nagyot koppant, amikor földet ért.
(#) mex válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Ha jól számolok, akkor 16 éves mostanság. Nem kéne tudtára adni, hogy nem szép dolog más tollával ékeskedni?
Mondjuk én nem vagyok iwiw tag, nemtudom mik a lehetőségek.
(#) CIROKL válasza mex hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Csak 13 !
(#) vicsys hozzászólása Szept 22, 2010 /

Bővebben: Link Hm? Különösen a linkelt videóra vagyok büszke... Khirály lett!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
(#) Norberto válasza Szebence hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Legelsőre, bemelegítetlenül, 50 helyes, 0 helytelenül írt szó, 221 ponttal.

294 karakter / perc volt az írási sebességem.

Most jön a köv. menet.
(#) Szebence válasza Norberto hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Gratula
(#) lui144 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Nekem 116p lett 27 helyes szóval és 0 helytelennel elsőre.
(#) BZoli94 hozzászólása Szept 22, 2010 /

Sziasztok! Valaki segítsen!!! Már rég foglalkoztam az elektronikával, valamit csinálni szeretnék, de nem tudom, hogy mit... Valaki? Üdv; Zoli
(#) klemo86 válasza BZoli94 hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Hát erősítőt! Az mindennapi használatban van (általában), így van valami haszna, de ne egy egyszerű jószágot, hanem olyat, amivel sok a munka, és minden nap gyönyörködhess benne (és a hangjában).
(#) BZoli94 válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Kösz a tippet! Az nem hülyeség, de eddig azért nem vett rá a fene, mert tudom, hogy minél többet szeretnék bele adni, de 10eFt körül - használtan, régi jót - lehet kapni. Vagy ez az a kategória, hogy: megéri megcsinálni 1et és beleszeret az ember?! Valami kapcsolást is ajánlanál? Egyszerű, nagyszerű dolgokat szeretem, valami kis tranzisztoros megtenné....
Ez milyen? Üdv
(#) mex válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Ezekszerint az adatlapja sem fedi a valóságot....
Fogja még szégyenleni, biztos vagyok benne.
(#) BZoli94 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Szia! Ö, hát nem is tudom. Én valami egyszerűbbre gondoltam. Amúgy csináltam már ezt-azt... Csak kb. fél éve és megint kedvet kaptam. Azóta motoroztam, üzleteltem, elment arra az időm. Most jön a hideg. (Én emlékszem rád, sokat segítettél az aksitöltőm terén. )
(#) titi válasza vicsys hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Jé, ez egy óra! Grat!
(#) klemo86 válasza BZoli94 hozzászólására (») Szept 22, 2010 /

Én egy egyszerű komplementer alapkapcsolást gondoltam, illetve a csatoló cuccokkal együtt (a Ki mit épített?-ben sokat foglalkoztunk a témával), mindezt otthon fellelhető alkatrészekből! Valami szolid, mégis extravagáns kijelzővel, mondjuk valami deck-ből bontott VFD-vel fel lehetne dobni, esetleg varázsszemmel! A ráfordítást úgy értettem, hogy álmodd meg azt a dizájnt neki, amit el is tudsz készíteni, és legyen egy szupi géped - olyan, amilyet elképzeltél minimális pénzből! És persze büszkén mutogasd mindenkinek, aki a szobádba lép (meg persze itt a fórumon)
(#) Rober_4 válasza BZoli94 hozzászólására (») Szept 23, 2010 /

Én meg úgy gondolom ne add lejjebb!
Ennek a Teletronix La2a- kompresszornak kb 1millkó a listaára. Ehhez képest van rajta vagy három potméter, néhány gomb meg egy műszer. Ha valamibe érdemes belefogni, akkor ez az
Link1
Link2
(#) Georgee hozzászólása Szept 23, 2010 /

Üdv mindenkinek, valakinek van fölösleges ötlete, hogy lehet egy darázsfészket hatástalanítani, mert eddig elment egy flakon Raid, meg kaptak hajlakkot is, de még mindig vannak (kifüstölni nem tudom őket, mert panelházban lakok). Csak jó lenne őket eltüntetni, mert az ablakot igy nem tudom kinyitni, mert betévednek.
(#) Georgee válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 23, 2010 /

Az a baj, hogy egy kis szűk résbe fészkelték be magukat, egy részét már kiirtottam, de a spray szerintem nem jut be a fészekig. Ha szabadban repkednek a hajlakk kb 10 másodpercen belül hatástalanná teszi őket. A füstölést nem merem vállalni, mert a végén valaki kihívja a tűzoltókat. Ha raiddel fújom őket, csak agresszívabbak lesznek, és ugyanúgy bemennek a fészekbe. Maximum még csinálok egy rovarcsapdát (mire jó a google).
(#) Georgee válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 23, 2010 /

PUR habbal akartam befújni a rést, de az a baj, hogy be van száradva, újat meg nem veszek egy fújás miatt. Még azért megtizedelem őket valahogy.
(#) klemo86 válasza Georgee hozzászólására (») Szept 23, 2010 /

A szűk résbe WD-t fújj, nagyon utálják, és az is összetaknyolja a szárnyukat (meg az acrukat)
Következő: »»   1364 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem