Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Hali ! Lehet hogy ez jó lenne neked. de ez sajna triakos.Bővebben: Link
Hello!
Valami ilyesmire gondolsz? De ha van türelmed, és az időm megengedi, akkor folytatom az olyan kapcsolásokat, mint a "ping-pong villogó" volt. üdv! proli007
Bocsi elcímeztem! leocska66-nak lett szánva!
Sziasztok, ha valaki tudna segíteni a RADIANT RBS 24 vagy RBC 24 gázkazán vezérlő paneljainak kapcsolási rajzaival, annak nagyon megköszönném !!(de nem ami az útmutatóban van hanem a konkrét szerelési kapcsolási rajz). Előre is kössz!
Helo.
Kapcsolási rajzot keresek Skoda Felicia, Favori, Forman és 120 (105-Rapid)műszerfalhoz. Ha valaki tudja, a csatlakozás, hogy is van rajta leosztva, lábak mi mit jelent írja le vagy küldjön üzit. Köszönöm.. Üdv: Béla
"Kapcsolási rajzot keresek" nevű konkrét topik is van, és műszerfalas is… Ott olyan emberek jelölték megfigyelésre a témát, akik kívülről fújják, esetleg egy lelőhelyet is mondanak majd…
Köszi rendes tőled,
de most őszintén mind a 138 oldalt végi olvassam ?
Ha figyelmesen elolvastad volna, amit írtam, nem a rosszindulatot vetted volna ki a dologból, hanem azt, hogy a hozzá értőknek ez jelölve van, azaz ha a jó helyen felteszed a kérdésed, hamar válaszolni is fognak rá, , és a moderátorokat is megkíméled ezektől a kis afféroktól…
Hali. Keresek egy vezeték nélküli fejhallgató kapcsolási rajzot. Láttam már régebben valahol egyet de sajnos már sehol nem találom (nemvolt túl bonyolult). Ha valaki tudna segíteni jólenne.
Egy infrásat találsz a HE94/8 as számában.
Üdv!
Belinkelnéd esetleg légyszives? :pirul:
HelLo! Keresek olyan futofény kapcs. rajzot, ami 3 db 12V 20w-os lámpát hajt. A segiTséget elöre is köszi!
Esetleg keresd meg a nagybetű-váltót is! Rögtön ott van a billentyűzeten az írásjelek mellett!
Vagy Neked az a rész teljes egészében hiányzik a billentyűzetedről?!
Hello!!
Kapcsolási rajzot keresek egy autós erősítőhöz, a típusa: Jensen apollo 4000. Az erősítő 800W-os, 4 csatornás és hidalható. Akinek esetleg van kapcsolási rajza vagy információja, hogy hol találnék annak előre is köszönöm.
Okés tesék itt van a NAGY betű amugy van ilyen 3 lámpás futófény?
Hali ,kapcsolási rajzot keresek ITT hifi 8033 tipusú erősítőhöz. Köszönöm!
Ezt nem értem miért akakrnék én erösitöre kötni lámpát?
Hali!
Keresek olyan csöves erősítő kapcsolás ami max 80v-ról működik. Előre is
Szerintem 80V-ról nem érdemes csövezni :no:
Még a füleserősítőm is (6H13C, SE OTL) a duplájáról megy. Inkább csinálj egy rendes tápot.
Üdv kollégák!
Keresem a következő C=64 bővítés kapcsolási rajzát: Action Replay MK7 Cartridge Anno az Urbán Elektronikánál lehetett kapni, Urbán úr szerint valamely Rádiótechnika vagy Hobby-Elektronika újságban benne is volt. Köszi előre is!
Nem akarok most a táppal bajlódni.
Szűrve egyenirányítva és pufferolva kb 100v lesz. Nekem olyan kis max 2W erősítő kellene ami erről megy.
Üdv Mindenkinek! 12Vról működő, 1 hangszórós,1Wos erősítő kapcsolási rajzát keresném! Előre is köszönöm a segítséget.
Szia!
Például a TDA7052 jó lesz egy 1W-os erősítőnek.
Szia!
12V-ról ilyen kicsiben én a TBA820-at javaslom 8- ohm-os hangszóróval.
Huhúú hirtelen nem tudom kinek válaszoljak! Köszönöm a sok segítséget. Kapcsolási rajzot tudtok mellékelni nekem esetleg? (ha nem gond)
Benne van az adatlapban! Ha rákattintasz az IC nevére a hozzászólásban, az előjövő oldalról általában le tudod tölteni az adatlapot.
Üdv mindenkinek! Keresnék valami jól működő kapcsolást egy TGS 812-es gáz és szén monoxid érzékelőhöz. Ha lehet, olyat szeretnék ami ha gázt vagy szén monoxidot érez sípoljon. Plusz 4-5 leddel mutatja a "koncentrációt" (megoldható ez?) Előre is köszönöm!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |