Fórum témák
» Több friss téma |
Hello a folyton alatt folytont értettem, nincs szünet, nemis probáltam megszámolni, amugy joval több 7-nél.
Ha már így driverezünk , honnét tudnék normális drivert leszedni egy SB live Value CT4670 kártyához. Xp-re. Mindenhol fizetni , meg regisztrálni ,meg programot telepíteni kell ... :no: Driver a végén meg nem lessz.
Próbáld meg kivenni újra visszarakni vagy a másik sínbe rakd be!
Kép van vagy nincs!? Én memória hibára tippelek jah és még annyi hogy ne törődj 511MB-al! Az 1T HDD se 1024GB!
Amennyiben Award a bios típusa és folyamatos a rövid csipogás az táp hibára utal. És miért pont 7? Az ami bios 11rövid jelet is tud produkálni.
Én még nem is láttam 1T-s HDD-t! A gépemben is csak 1000Gb-os és 1500Gb-os van, az eladók és boltok szokták vakításként kerekíteni. Olcsó marketing fogás.
Én itt szinte mindent megtalálok. Regisztrálni kell de nem fizetős és nem áraszt el spamakkal. Ha gondolod keresek neked és elküldöm e-mailban, de szerintem ez már pm-be tartozik.Bővebben: Link
Bocs most láttam hogy AMI BIOS van a gépen .Tehát ha 11 akkor rossz a külső cache memória.
11 rövid sípszó : cache memória hiba
Hibás a másodszintű cache memória. Amennyiben nem az alaplapra vagy a processzorba integrált cache-ről van szó, megpróbálhatjuk megmozgatni a chip-et, a BIOS-ból letiltani a használatát, esetleg ha ez sem segít, eltávolítani. Ahogy belfi2 írta!
azthiszem vmelyik fórumban olvastam 7ről ami memória hibára utal. de azonnal meghallgatom ujra.
Na mostmeg csöndben van.
Volt egy csipogás bekapcsolásnál utána kicsivel később még1 és semmi csak ez a kép
A 7 rövid az az alaplap hibát jelenti .Nézd át a RAM slotokat hogy jól illeszkedik e bele a modul.
Akkor most várj később el kell indulnia de csinálhatsz egy BIOS resetet hátha magához tér. Az 1 csippantás "minden rendben"
Ok.
1.Vedd ki a ramokat.Próbáld meg elindítani és számold a bipp-eket. 2. tedd vissza a ramokat ,indít vagy bip számlálás. CMOS reset. Ujra indít. Ez előtt a képernyő kiírás előtt nem volt egy hiba üzenet valamilyen ERORR-ra végződő? A második bipp milyen időközzel jött .(A rendes időköz kb 0,5 -1mp)
Szia!
Megpróbáltam a BIOS resetet, de semmi, ugyan az a felállás, bekapcsolom a gépet, nics kép, így a BIOS-ba sem tudok eljutni, egyszerűen olyan mint ha bekapcsolnám a gépet és semmire nem reagál.
A monitor indul ,mert ha igen akkor be kellene engedjen a setupba.
Köszönöm srácok! Megpróbálom, a videókártyát felrakni, viszont lehet inkább maradok a jól bevált xp-nél, és a linkelt oldalakon keresek a wifi kártyához megfelelő drivert! Vagy lesz két op.rendszerem egymás mellett, és kész! Jóéjt!
W7 ugyanazon a vason sokkal jobban elfut, mint a Vista. Ne tökölj vele, zsákutca az a rendszer, ha újonnan telepíted, akkor mindenképpen W7-et érdemes.
A wifid hogyne lenne XP-vel kompatibilis... Ez egy Broadcom BCM4318, illesztője például itt: Cnet download.com
Szóval igy néz ki:
1-es kép bipp "es kép 3mas kép bipp 4es kép
Lehet LAN-ról akar bootolni.
A BIOS-ban állítsd be,hogy miröl bootolhat és ha a LAN engedélyezve van akkor tiltsd ill. ne engedd neki csak elsőnek a HDD-t másodiknak a CDROM-ot!
Üdv! Első nekifutásra normálisnak látom a kiírásokat. Mint ahogyan azt ajánlották a bootolási sorrenden kellene változtatni.
Második nekifutásra Én is a LAN-t látom a hiba okozójának.Ha az első bipp(minden rendben) után eljut idáig túl nagy baj nem lehet.
Visszaraktam a 128megás ramot és azzal simán bebootol.
Mellérakva a 512est tul jut a 4es képen és már a boot-logo is megjeleik de azután ismét semmi. Mellékelem a képet amit kidob.
Most kéne lefutattni egy memtest-et hátha hibás az az 512-es ram!
Akkor egyből visszavinni és cserélik is!
Tudom. Felraktam volna w7-et szívesen, csak a memórián kb. 700Mb, a videókártyám pedig 64Mb-os, és nem éppen támogatja a DX9-et sem
Amit pedig kaptam drivert, két linket is, sajnos csak 64bit-es vistával használható, nem tudtam rákényszeríteni a 32bit-esre Következő lépés lesz a wifi kártya telepítése xp alá. Egyébként talált hálózatokat xp alatt, csak csatlakozni nem tudtam hozzá valamiért... Lehet kikapcsolom a hálózati kulcsot, és megnézem, hogy úgy megy-e. Másik laptopon is volt olyan problémám, hogy xp-n nem tudtam csatlakozni, mert nem volt szabványos a kulcs (8-13 ascii karakter, vagy hogy van), viszont xp egyáltalán nem problémázik ilyeneken, ahhoz a hálózathoz is simán csatlakozik, ahol 6 karakter a kulcs...Szerintem xp lesz a gépem, mellette pedig win98, mert kell a teljes hozzáférés az LPT porthoz.
Hát ha a 128 megással probléma nélkül feláll a rendszer akkor nagyon valószínű, hogy hibás az az 512 megás. Amikor együtt van bent a kettő valószínű azért kapsz kék táblát mert nem tetszenek egymásnak. Nem minden típus működik együtt a másikkal (tapasztalat).
Sikerült megoldanom xp alatt a hálókártya problémáját. Az vajon beleszól a net sebességébe, hogy csak 2-3 zöld jel van az 5-ből? Tehát a jelem gyenge-közepes, és max. 10Mbit/s-ot tud a netünk, ebből nem tudom, hogy lassít-e valamit a kártya?
A monitor működik tudom, de bekapcsolom a gépet és a LED a monitoron továbbra is villog.
Tartok tőle neked lesz igazad.Meg "főtt" a proci!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |