Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Üdv mindenkinek! Én egy gáz érzékelőt építettem
![]() ![]()
Hogy érted hogy mennyire univerzális?
![]() ![]()
Szép, akkor nekem elég univerzális
![]() ![]() ![]()
Ez nem digitális cucc... Szóval semmi
![]()
Jól van na, csak vicceltem, tökéletesen jó ez így is
![]()
Üdv az Uraknak!
No, elkészült egy újabb gitárfej, MV3 trafókkal, 2xEL 84 véggel. Volt eg Beag AET250-es erőlködőm kibelezve, annak a házába került. Az előlapon lenne még mit csiszolni, nem az igazi ez a matricás dolog. Na nem baj, azért naggyon metöl hangja vagyon...
Na még egy kép:
Szétszedtél egy MV3-at?
![]() Lényegében szerintem jobb helye lett, nagyon szép lett a gép! Ú, de várom már, hogy ideérjen az új sasszim, és feltehessem a csövesemet! Annyi szép jószág felkerült már mostanában ide, gyarapítanom kell mindenképp!
Köszi! Igen szétszedtem, mert rommá volt égve a nyákja... Sőt, kettő is volt, de nem egyforma kimenőkkel, pár év különbséggel készültek. Vagy tíz éve tartogattam már a trafókat, megjártak pár dobozt... A következő egy brutál fej lesz, kafa sasszira, KT88-akkal. Eltart még egy darabig...
Régi "álmom" egy MV3, ami még ép, és nincs szétkalapálva
![]()
Hát sajnos akkor még nem értékeltem annyira az eredeti állapotában, de nem bánkódom, mert feladatot kaptak a trafók, és még 50 év után is lelkesen húzzák az igát
![]()
Üdv mindenkinek! Elkészült teljesen, a korábban bemutatott gázérzékelőm. Bővebben: Link
![]()
Üdv mindenkinek!
Bizonyára páran még emlékeztek arra kb 1éve mikor bemutattam 1 házilag épített hangdobozt amit B&W hangszórókkal szereltem,na és most elkészült a párja végree ![]() Ezt szeretném megint megmutatni nektek. Frill
Nagyon szép munka gratulálok!!!
Csak egy ami nem tetszik nekem a fekete csavarok a fa borításban (előlapban). De nagyon tökéletes munka ![]()
Nagyon szép. Azt, hogy hogyan szól, azt csak te hallod.
![]()
Mai termésem...
![]() ![]()
Szép munka! Mivel políroztad fel ilyen csoda fényesre a felületét?
Ez igazán gyönyörű. Esetleg eladásra is készítesz? Mert ha igen, akkor nekem írj egy árat hogy mibe fáj egy ilyen gyönyörű páros.
Köszönöm mindenkinek!
egyébként nagyon szépen szól,ez a B&W DM602 S3nak a másolata(de csak a légtér és a hangváltó a közös,ja meg a hangszórók de azon is módosítottam a fa fáziskúppal ) a külső totál egyedi! A fényezést most nem én csináltam,autó fényezőre bíztam a dolgokat Amúgy az első db-ot én fényeztem,ecsettel kentem a lakkot majd egész 2000ig csiszolgattam és a végén fogkrémmel políroztam 1 rongy segítségével! A pláne az egészben hogy a dobozt full visszacsiszoltam meg újra furvéroztam hogy passzoljon a párjával! itt 1 kép az 1.ről
Hali!
Gyönyörű kis doboz!! Erre lehet mondani,hogy bolti. Mintha nem is házi lenne. Gratula nagyon szép ![]() ![]()
Szép lett(lesz)
![]() Ha kész lesz, kíváncsian várom a képet róla! Esetleg kapcsrajz+ C forráskód? ![]()
Tehetek majd fel kapcsolási rajzot, de a kód assemblyben íródott.
![]()
A kis "mazoista", legalábbis nekem az assembly annak tűnik
![]() De azt is megoszthatnád, ha nem titkos. Hamarosan én is építenék egy hasonlót, és egyenlőre tájékozódom...
Sziasztok!
Elkészítettem életem első NYÁK-ját, de nagyon gagyi lett... Egy TDA1558Q erősítő akarna épülni... Ez a filctollas megoldás nem igazán tetszik. Többször átmentem a filctollal, hogy rendesen takarjon, aztán... Egyébként nagy fúróval furkáltam, azt hittem megzavarodok, mire elkészül... Egy helyen összeforrasztottam két sávot, majd korrigálom... Van, ahol nagyon is lemarta a szer, ott meg pótlom.
Ugyan, elsőre, filctollal jó ez!
Rögtön viszont két jó tanács: 1. vastagabb vonalat rajzolj, lehetőleg megtisztított vonalzó mellett! 2. ha hidrogén-peroxiddal marsz, és alámar, akkor válts vaskloridra. Én is sokáig kézzel rajzoltam a nyákokat, és elég jó minőségűeket (egy bizonyos határig) lehet vele csinálni. ![]() kép1 kép2 kép3
Sziasztok!
Az elmult napokban bedobozoltuk a Sörkollektor vezérlö termosztátot, kiválóan müködik. A mostani müvem egy hütöviz hömérö, a motoromba. PIC16F628A-val, próbanyákra épitve, Vicsys tervei alapján! Mindkét PIC-ért köszönet VICSYS-nek, csupa nagybetüvel ![]() Müszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |