Fórum témák
» Több friss téma |
Boldog születésnapot Hobbielektronika! Köszönjük Topinak. az apaságot, bár az anyuka kiléte örök titok marad...
![]()
Happy Birthday Hobbielektronika!
Ezen az oldalon ismerkedtem meg az elektronikával. Deniel
Bizony, Boldog Születésnapot!
Köszönjük Topi, hogy létrehoztad ezt a remek oldalt! :yes: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
így van, így van.. Boldogat, biza..
buli mikor lesz? ![]()
Happy birthday to HE...! Köszönet a modiknak és Topinak az oldalért! The best of webpage!
![]() ![]()
boldog szülinapot He.
Sokat tanultam ezen az oldalon!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
ha már itt tartunk 3 napja több mint egy éve wok az oldal regelt tagja!
![]()
Köszönjük Topi ezt a remek oldalt! Sok-sok évfordult és elektronika barát látogatót, forumozót!!
Csak így tovább! Boldog szülinapot !! ![]() ![]() ![]()
boldog szülinapot HE!!! Sok köszönet Topinek érte!!!
Én annyit szeretnék az elhangzottakhoz hozzáfűzni,hogy az oldalt igazi értéke a közösség,mely az idő folyamán köré épült!
Továbbá Topin kívül a moderátorok is megérdemelnek egy köszönetet, amiért monkálkodásukkal emelik az oldal fényét. Csak így tovább! ![]()
Szerintem egy pohár bort is....
![]()
It's Happy.Sok szerencsét továbbra is.Egyébként BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :vigyor2:
Pohár...
![]() ![]() Én csak nagy tételben játszom ![]() ![]() ![]()
További nagyon sok sikert kívánok mindenkinek aki a Hobbielektronika oldal fenntartásával foglalkozik, és sok-sok hasonlóan színvonalas olvasnivalót, infót azoknak akik látogatják!
most csak szerényen...
nem lehet sokat, reggel vezetek. - meg az asszony (má megint hogynézel ki? ![]()
igazad van
1-et értek :yes: ![]()
Köszönjük a bizalmat!
És tényleg Boldog Szülinapot a HE-nek! ![]()
Elsősorban én nem az oldalnak, hanem Nektek, mindannyiótoknak gratulálnék, mit érne az oldal látogatók és lelkes elektro-rajongók nélkül?
Persze fordítva is igaz, jó, hogy egyszer meg kellett csinálni, és hogy sok munka rejlik benne, de az oldal mi vagyunk, így örüljünk egymásnak, szerintem! Szóval ifjonc- és őstagoknak egyaránt boldog évforduló-ünneplést!
Boldog szülinapot! :papakacsint: :wave: :vigyor3: :whatever:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |