Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Igen, valami ilyen volt! A 2-es képen szinte nem is látom. Ja, mert nem bújunk el... Persze, hogy nem! :bummafejbe:
Van egy ujfajta(magyar) meg fejlesztesi fazisban levo trafipax is, ami nem lezeres es nem is radios, azaz konkretan teljesen passziv igy a jelenlegi eszkozokkel nem detektalhato ill zavarhato. Mar egyszer talaltam rola egy leirast, de en hulye nem bookmarkoltam, de elokeresem.
Söt van már pár -egyenlőre blokkolhatatlan -lézeres eszköz is , mivel random algo alapján müködik , minden kilött impulzussorozat után változik a frekvencia - pl. Laser Alley
Hát igen, ettől féltem. hogy egyszer megcsinálják
Az LI meg se mukkant erre. http://www.youtube.com/watch?v=Ac5DiRBxmrI Lehet, hogy vissza kell térni majd a brute force fejlesztésre?
Hat lehet. Viszont brute force eleg maceras lezerrel. LED-del lehet maximum.
Szerintem nagyon egyszerű lenne blokkolhatatlan mérőt csinálni. Valamiért ezt nem erőltetik. Talán üzleti okokból, talán nem jelentős az a szám ahányan blokkolót használnak. Mindenesetre én nem félek igazán attól, hogy ez a mérő gyorsan elterjed nálunk. Az scs család meg az ULS miatt alkalmatlan ilyen működésre.
Nem, de szerintem ez lassú.
Ez már nekem is eszembe jutott : szerintem ha egy x frekvenciáju lézert elinditasz,amit a blokkoló zavar és késleltetéssel egy másik frekvencián a valós mérö lézerrel rámérsz az autóra a bloki még az elözöt fogja zavarni és jó eséllyel mérhetö lesz a valós jellel
Csak a slew-rate miatt alacsony, de kis bejovo jelszintnel ez nem okoz problemat. (Doksi szerint 14kHz a savszel 10Vpp-nel, de ha neked a jeled csak 100mVpp, akkor mar 1400kHz.) Most osszeraktam itthon ezt a kapcsolast diszkret alkatreszekbol, igeretesnek tunik, de a zaj kicsit nagy rajta, ebben viszont egybe lenne integralva igy a zaj is kisebb.
A masik nagy elonye az lenne, hogy ennek 5.2 mm^2 a felulete, amig az sfh203-nak 1 mm^2
Valóban ez a legegyszerűbb megoldás, és ez még nagy innovációt sem kívánna, hiszen csak egy második lézerdióda kellene. Ez azonban pont ugyan ilyen módon ki is védhető.
Nem a sávszélességgel van a baj, az a kérdés mit érzékel a 25ns-os impulzusból.
Honnan tudod, hogy a Laser Alley-t lehet blokkolni?
Van bővebb infód?
Megrendeltem a mintapeldanyt, majd kiderul. Egyebbkent valamennyit biztosan tud, csak a maximalis jelszint nem lesz akkora mert a slew rate korlatozza.
Minden dopler elven mukodo tavolsagmero zavarhato legrosszabb esetben feher zajjal. Tehat a kerdes mar csak az, hogy van-e jobb algoritmus.
Hogyhogy doppler? Azt hitem ez is futási időt mér.
szevasz home made.van valami új fejleményed a blokkolókkal kapcsolatba.rég nem voltam az oldalon mert tuningboxokat illetve etanol átalakítókat csináltam.
Szia!
Én még a régit fejlesztgetem, csináltam egy smd-s verziót. Én is sokat dolgoztam, de ahogy látom a fórumon a lelkesedés eléggé megcsappant.
persze.elég nehéznek látom ezt az ügyet,de engem és a bátyámat már megmentett a miénk,annak ellenére hogy teszteléskor a távolság mérhető volt de a sebességet nem mérték.szerinted ha a távolságot tudja mérni a műszer akkor a sebesség is megvan?
Ha pontos távolságokat mér akkor igen. De a blokkolásnak pont az a lényege, hogy elrontsa a távolságméréseket.
Légyszi használd a shift gombot a mondat elején! Köszi.
hát ez az.nem értem.igy a kyo úgy a kyo 400m ernél vége lett valakinek meg bevált.minket is lemértek a tesztenél csak a f2 vel ok a többinél kakukk.viszont m5 ösön mértek és semmi csekk a bátyámat meg vidéken illetve az új m0 áson f3 mal és semmi csekk.fél éve volt.
Valószínűleg azért mert valós körülmények között sokkal egyszerűbb blokkolni a mérőt, mint amikor teszt esetén kimondottan az a cél hogy megmérjenek. Az én verzióm is üzemel vagy 50 embernél, de még senki sem fizetett.
Melyik verziódra gondoltál?
A brutal force-os és a szinkronizált is jól működik.
Szuper.hány ledet használsz 1 fejben?tesztelted őket?melyik a jobb a 200/200 vagy a 100/100?
6 vagy nyolc led, a BF 400/600, a szinkronos 10db 50ns-os impulzussal működik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |