Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   122 / 438
(#) kadarist válasza bakaruha hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Szia!
Próbáld meg ezzel a típussal helyettesíteni. Hasonlóak a paraméterei, mint az eredetinek. A tokozása más, de megoldható ez is.
(#) Imre hozzászólása Okt 7, 2010 /

Sziasztok!

Hol tudnám beszerezni az alábbi potit? Állítólag már 10 éve nem kapni. Ez egy régi (kb. 10-15 éves) hangszer hangerőszabályzója.
Az alábbi írások vannak rajta:
10K Bx2 431E

Ezek közül csak a 431E nem tiszta számomra.
(#) pucuka válasza Imre hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Az "Ez milyen alkatrész?" topikban is feltetted ugyanezt a kérdést. Ott válaszoltam, hogy pl, az ALPS gyárt hasonlót, az általad kívánt 45 mm hosszúságban.
Csak a gugliba kellett volna beütnöd, hogy "alps potméter" és máris az első találat, de van több is. Választásod szerint.
Meglehet, hogy ugyanolyat nem kapsz, de hasonlót biztosan.
(#) Imre válasza pucuka hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Igen, a másik topicban is kérdeztem már. A válaszodat utólag köszönöm! A google-t végig játszottam, több boltnak is írtam e-mailt, de nem tudnak segíteni. Az általad írt külföldi oldallal viszont sajnos nem boldogulok.
(#) pucuka válasza Imre hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Gondolom, ilyenre vágysz. sajnos innen csak egy dobozzal rendelhető amiben 1,150 db van.
De itt egy disztributor, innen rendelhetsz.
Azért még keresgélhetsz, van még egypár gyártó.
(#) saraha hozzászólása Okt 10, 2010 /

Üdv.
Tudja valaki hogy hol kaphatnék ilyen fesz. szabályzót?
(#) qvasz2 válasza saraha hozzászólására (») Okt 10, 2010 /

Talán ittBővebben: Link
(#) saraha válasza qvasz2 hozzászólására (») Okt 10, 2010 /

Köszi,én sem találtam itthon...inkább csinálok egy ekvivalens kapcsolást az olcsóbb...
(#) djtometkow hozzászólása Okt 12, 2010 /

Hello!

Szombathelyen hol lehet grafit sprét venni?
(ilyet)

Kétszer küldted el a hozzászólást, az egyiket töröltem.
Frankye
(#) borvendeg hozzászólása Okt 12, 2010 /

Hello!
Olyan 20 vagy 22 pólusú csatlakozóra lenne szükségem, amit a PC-kben is használnak az alaplapon. A nyák szélére csak ki kell vezetni a vezetősávokat és a nyákot lehet beledugni a csatlakozóba. Hol lehet ilyet venni nem horror áron? Lehetőleg Bp.-n.
Segítséget előre is köszi.
(#) rockersrac hozzászólása Okt 13, 2010 /

Olyan kérdésem van, hogy van-e valaki aki Budapesti, és van !ROSSZ! pc tápja, és meg is válna tőle? Modiktól meg elnézést ha netán nem jó helyre írtam! :hide:
(#) Norberto válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 13, 2010 /

Szia!

Nekem van, ha eljössz érte, akkor cserébe a tiéd lehet egy nem is annyira kispórolt fajta 350-es Codegen.
(#) HA3GX hozzászólása Okt 15, 2010 /

Üdv.

Venni szeretnék egy ICOM IC-H16-os kézi rádiót, csak sajnos már nem nagyon találni a piacon. Valakinek nincs eladó?
(#) Sendi hozzászólása Okt 17, 2010 /

Helló.
Orosz szignálgenerátorhoz keresek N-dugót. (ez a kimenet) típusa CP50-272C
Ha van valakinek, megvenném.
(#) lewi hozzászólása Okt 17, 2010 /

Sziasztok!

Keresek egy kvarc ot. A régire az volt írva, hogy 13 57505.
Sajnos a lábai letörtek, és kellene még egy ugyan ilyen. ( Egy kapunyitó távirányítójában volt, és leesett. Esetleg még egy olyat tudna e valaki plusz infóba hozzátolni, hogy ha ehhez a kvarchoz ment egy kondenzátor, smd kivitelben, de elveszett, akkor azt hogy tudnám helyettesíteni, hogy a távirányító végre működjön? )
Köszi: lewi
(#) bankimajki válasza lewi hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Szerintem arra a kvartz-ra 2db kondi megy. Tehát ha csak egy hiányzik, akkor nézd meg a másikat. És ugyanolyan kell. (Amúgy szerintem pár pF-os kondi jó lesz oda. 10-22) De ha tévednék, akkor javítsatok ki.
(#) lewi válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Igyen, 2 db kondi van rajta.
Ha be van forrasztva, akkor attól még lehet mérni az értékét?
Esetleg, hogy merre kapok ilyen kvarcot valaki tudja?
(#) lewi válasza lewi hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

netán, hogy ezt a 13 57505 jelzésű kvarcot hogy kérjem? Ha esetleg felhívom valamelyik kereskedőt, akkor mit mondjak, hogy milyen kvarc kell?
Köszi mindent!
(#) rockersrac hozzászólása Okt 19, 2010 /

Kérdésem a következő: UCN5810AF ic-t hol lehet kapni? Lehetőleg Budapesti forrás kellene! Előre is köszönöm a válaszokat!
(#) kadarist válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 19, 2010 /

Szia!
Helyettesítője a A6810, de már ezt sem gyártják.
(#) rockersrac válasza kadarist hozzászólására (») Okt 19, 2010 /

És esetleg valami másik ic amivel helyettesíteni lehet? ? :eeknoes:
(#) lapose válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 19, 2010 /

Szia!

A Lomexben elméletileg van A6810SA.
(#) rockersrac válasza lapose hozzászólására (») Okt 19, 2010 /

Hú! Köszi! Valamelyik nap majd elnézek Lomexbe!
(#) Hurkafej1 hozzászólása Okt 25, 2010 /

Helló!
Békéscsabán a Flash nevű üzletben szerintetek kapok majd TDA 1558Q IC-t?
Valamint mennyibe van manapság egy forrasztó páka, az enyém már a végét járja...
(#) matilaci hozzászólása Okt 25, 2010 /

Sziasztok!
Ha tudna valaki segíteni...
NTC-t keresek: B57863S302f40 Epcos, vagy ACC-002 ACC-012 RTI, esetleg ennek megfelelőt: 3k 25°C.
Köszi.
(#) Hurkafej1 hozzászólása Okt 26, 2010 /

Vas kloridot merre kapok, milyen boltokba?
Gyógyszertárba nem kaptam. Békéscsaba környéke érdekelne.
(#) c27 hozzászólása Okt 26, 2010 /

Sziasztok.
Valaki nem tud Debrecenben vagy közelében transzformátor boltot vagy szaküzletet? Főleg hipersil trafó érdekelne esetleg vasmagbolt is jól jönne.
(#) c27 válasza Hurkafej1 hozzászólására (») Okt 27, 2010 /

Én elektronikai boltban vettem ott szokott lenni főleg ahol van nyáklemez ott tuti van vas-klorid is.
(#) nihilwolf hozzászólása Okt 27, 2010 /

Sziasztok!

Egy elektromos kütyükkel foglalkozó szakembere lenne szükségem.
Van egy GuruPlug Server Plusom,
amiből egyet már leégettem, az újba meg egy marha hangos miniventilátort szereltek. Szeretném az eszközt átrakatni másik dobozba, és passzív hűtést tetetni rá. Találtam egy példát a neten, de ezzel ellentétben én a házat dobnám ki, és a tápot tartanám meg:
http://bzed.de/posts/2010/09/refactoring_the_guruplug_server_plus/

Tudtok ajánlani boltot, szervizt Budapesten (vagy Érden), ahol foglalkoznak ilyesmivel?
(#) hypercube válasza nihilwolf hozzászólására (») Okt 27, 2010 /

Helló! Szerintem próbálj először halkabb ventilátort szerezni, vagy ha a ventilátorból távozó levegő megakad rácsba ilyesmibe annak is nagyon tossz hangja lehet. Én csak akkor vetemednék passzív hűtésre amikor tényleg nem lehet segíteni a dolgon. Egyébként nekem egy OpenRD-m van. ARM procis, ugyan ilyen nand flashról bootol. Ubuntu jaunty-t futtat jelenleg és mint webszerver működik, nagyon szeretem!
Következő: »»   122 / 438
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem