Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jó lett csak a tranyókat inkább a panelre kéne szerelni mint az eredeti,vagy a lehető legrövidebb vezetékkel mert a quad kényeske az ilyesmire!Sok sikert így tovább
Érdekes elgondolás...
Amúgy ha hidrogénperoxiddal marat az ember akkor nem kell nyákmarógép Kb 2-3 perc és kész
Az alapvető vezérlő ötlet az volt hogy nekem nem szabad belélegezni szinte semmit, mert hetekig köhögök olyan cuccoktól, gőzöktől amit más akár meg is ihat.. pl ecetsav is.Genetikai hiányosság Ezért építettem ezt, totál szigetelt, a folyadék ezzel a módszerrel nagyon sokáig használható és ha lágyabban rugják csak fel akkor sem borúl ki semmi, valamint a motor ledobja az ékszijat így semmi tré nem történhet.Szerintem jobb mint lögybölgetni a radiátoron.A hidrogénperoxidot nem ismerem, de feltételezem ha erősebb mint a vasklorid akkor meg is nyuvadnék a gőzétől
Ahamm, én is ezt használom! Nekem is bejön! :yes: Csak egy a probléma: ha egyszer használtad, öntheted ki, mert másodjára alá mar.. már ha elég használt a lötyi...
Szerinted jobb a vasklorid?Neked mennyi nyákot mar le, vagy hogyan tudnád a vaskloriddal összehasonlítani?
Én most neon világitást épitettem a kocsimba az anyos ülés lábterét fogja megvilágitani egyébként ilyen neon csövek vannak az ambilightes tv oldalaiban.
Kérdezhetek hülyeséget? Az ic két egymás melletti lábán lehet rövidzár?? Most fejeztem be egy Denon erősítő végfokját de nem megy a hangszínnel mert nem mindig szól ha rá van kötve ha szól akkor iszonyuan torzít, de ha nincs rajta szépen szól az erősítő. Azért csak kellene rá az a hangszín csak nem tom miért nem megy.
Valakinek nem volt ilyen problémája hogy egy Denon pma 1060 erősítő hangszíne nem megy? Ha rádugom azt a kábelt ami ehhez kellene akkor ahogy tekerem a hangot néha szól néha nem de a megmukkan torzít, de ha lehúzom a kábelt akkor szól az erősítő de csak a hangerőt tudom állítani. Hol keressem a hibát? Most má nem szeretném feladni mert már a neheze meg van és szól de a hangszí nélkül nem szól rendesen halkabb mert ha nem dugom rá azt a kábelt nem zár le valamilyen áramkör. Menet közbe is próbáltam rádugni és egy szikra volt és már nem is szólt lehúztam és már szólt megint.
:no: :no: :no:
Hali!
Szeretném megmutatni a hangfalamat! Kb 3 hónapja építettem saját kezüleg. A mély egy 50cm-es SPA5070 a magas egy KHS 311M piezo. Aszem nem kell írnom, hogy hogy szól elég ha azt írom, hogy nehézkes a levegő vétel mellettte Akinek kérdése van írjon bátran!
Úr Isten! Ezt mivel hajtod meg???? :eek2:
És hány wattal?
Sziasztok! Készenlettem életem első szimmetrikus tápegységével! A trafót én tekercseltem át! :yes: A penlozást nem tudom megcsinálni mert cuccaim nincsenek hozzá! De működik 2x 35v DC! Ha készen lessz az egész erősítő rész is, és már be is van dobozolva akkor felrakom sz egészerősítőt!
Hali!
Egy Quad 405- el, 100W -al hajtom, de aszem ez bőven elég neki, mert a ruhát is letépi rólam
Hát... amikor megláttam azt a DVD-t a kúpon... :eek2: :eek2: :eek2:
Vajon mennyi az érzékenysége?
Itt van minden adata a mélynek.
köszi, hogy írtál
hmmm... 93dB! Nem is csodálom, hogy elég a Quad405.
Szép munka, grat!
Nincs meg valakinek az 5118a ic-nek az adatlapja?
Vagy, hogy mivel lehet pótólni?
Elég komoly lett ez a hangfal! Milyen zenéhez használod?
A közép hang nem kevés kicsit? azt hogy adja ez a hangszóró? Mivel számoltad ki, hogy mekkora láda kell? vagy csak érzésre??? Mennyibe kerül egy ilyen hangszóró????
Nem akarlak elszomorítani, de kétlem h tud 90 fölött, a sal, ára miadt is, mert nekem van egy pár Peavey ami tud:
Impedance: 8 OhmsPower capacity: 1400 W Peak, 700 W Program, 350 W Continuous Sensitivity: 98.9 dB / 1 W 1 m És 65eFt/db az ára.Nemhiába........ De nem kötözködés képpen írtam.
Hali!
Köszi szépen! Álltalában disco,electronic,R&B, Rap -et szoktam hallgatni. Szerintem naon szépen szól a közép, nekem végülis fullra bejön. De a magassat, és a méllyet is szépen vágja elhiheted! Ezt a hangszórót 16900 ért vettem, de az egész hanfal 35e-be volt. A hangfal méreteit egy gyáriról lestem el, egy katalógusból.
Nem igazán ki mit épített, mert még csak félkész. HTPC-be készítek egy vezérlőt, ahhoz lesz ez a kijelző.
Képeken próba szoftver látható, tápon meg az áramfelvétele... Jópárszorosa egy sima dot matrix LCD-nek... Ez egy 128x32-es Futaba dot matrix VFD.
Valakinek ötlete a hangszínnel kapcsolatban? Ha rádugom a szalagkábelt akkor mért nem szól csak néha? Talán valamilyen ic rossz még? Két ic van ott az egyiket kicseréltem a másikat még nem lehet hogy az nem jó?
Hogyha én is építetk egy ilyen hangfalat akkor nekem is fogy valaki válaszolni?
Sziasztok ezt még tavaly csináltam 2x100W autóba.
Szerintem azért nem válaszolt senki, mert ez a "ki mit épített" topik. Itt mindenki azt mutatja be, hogy ki mit épített....
Vannak hangszines topikok, de ha ugyérzed, hogy egyik sem megfelelő a Te gondodnak akkor nyiss neki egy újat... Nézd meg nagyon pontosan az ic-t, hogy mi van ráírva! esetleg nincs valamibetü az 5118a előt???vagy még több szám??? vagy fotózd le...
Hello!
Nagyon tetszik ez a VFD! Hol és mennyiért vesztegetik?
Csá!!
Nagyon tetszik az erősítő . Mennyibe volt ez így kompletten? Hogy szól? Tudnál egy kapcsolási rajzot küldeni?
Hi! Linkem nincs róla, mert én terveztem a kapcsolást, de felraktam a DS1669 kijelzős topikba.
Nekem bírta 30V-ról, alig melegedett. Hangerőszabályozóként még nincs kipróbálva, de potméterként kiválóan működik! :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |