Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba

Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   16 / 93
(#) Ricsi89 válasza Davidd hozzászólására (») Okt 5, 2010 /

Ha már elérhető a telefonra, akkor keress a gyártó oldalán. Vagy itt egy link, ahol leírják hogy lehet 2,1-es droidot rakni rá. Bővebben: Link
Csak saját felelősségedre csináld
(#) Davidd hozzászólása Okt 5, 2010 /

Lehet hogy nem mukodne? Az nagy szivasom lenne Hat megnezem az oldalt es koszi Ja es honnan tudnam leszedni mert itt ez is egy forum DE akor is koszi ez mar haladas
(#) set68i válasza hinar83 hozzászólására (») Okt 9, 2010 /

Nálunk (Erdély) kb. 110 Ft + postaköltség a w595 szalagkábel, és ez eredeti. Az utángyártott olcsóbb, de szerintem nem annyira tartós.
Bővebben: Link
(#) set68i hozzászólása Okt 9, 2010 /

Üdv.
Sony Ericsson z310i-ben szeretnék szalagkábelt cserélni, de sehogy sem tudom a régit kiszedni, és ha ki is jönne, az újat sem tudnám a helyére rakni, mert szűk a hely az átvezetésnél... valaki csinált már ilyent, esetleg tudja hogy lehetne szétszedni a forgó sarok részét, hogy bemenjen az új a helyére?
Ha kell, késôbb teszek fel képet róla...
(#) lanti válasza set68i hozzászólására (») Okt 10, 2010 /

Szia! A linken amit ajánlottál hogyan lehetne vásárolni Mo-ról?
(#) lanti válasza set68i hozzászólására (») Okt 10, 2010 /

Kiugrasztod a sarokvasat .rugós majd vissza is ugyanúgy .de laikusnak látszol tehát ne állj neki.
(#) set68i válasza lanti hozzászólására (») Okt 10, 2010 /

Megoldottam, köszi a segítséget.... már több mint egy éve javítok telefonokat, egyrészt hobbyból, másrészt pedig egy kis zsebpénz is jól fog, szóval olyan nincs, hogy ne álljak neki, csak ilyent még nem szedtem szét, ezért nem tudtam hogy fogjak neki.
(#) set68i válasza lanti hozzászólására (») Okt 10, 2010 /

Nem tudom, szerintem nem lehet más országból rendelni, de esetleg utána érdeklődöm.
Viszont bocsánatot kérek, de most vettem észre, hogy amikor az árat írtam, egy nullás elmaradt, szóval a w595 szalagkábel 1100 Ft+posta, habár ahogy nézegettem a neten, még így is jóval olcsóbb mint Magyarországon.
(#) guliver83 hozzászólása Okt 11, 2010 /

Sziasztok!
A telefonomon nincs rendes hálózat!
Pestem működik a telefonom rendesen, de vidéken nem (Abonyban), hogy lehet ez?
(#) coyote55 válasza guliver83 hozzászólására (») Okt 11, 2010 /

Milyen telefon, melyik szolgáltató?
(#) guliver83 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 11, 2010 /

Csak az a gond eddig működött rendesen.
Ha a kártyát átteszem másik telefonba akkor működik .
(#) lanti válasza set68i hozzászólására (») Okt 11, 2010 /

Nem gond, nincsenek ott rossz árak. Azt megköszönném ha kicsit utána tudnál nézni! Én regeltem ugyan de románul van , amit a gugli valahogy lefordított ebből nem tudtam kideríteni Mo-ra küldik-e milyen áron posta mennyi ,hogyan lehet fizetni stb..
(#) lanti válasza guliver83 hozzászólására (») Okt 11, 2010 /

Ha konkrétan leírnád milyen típus milyen tippszám mit tettél eddig vele mennyi idős garanciás-e még lenne valami esély, hogy okos választ is kapj . Vidd szervizbe vagy vegyél ujjat, ami garanciás.
(#) orulttudos hozzászólása Okt 17, 2010 /

Az lenne a kérdésem hogy nem működik a mobilom (w350i) a frissítés után. Flashelni is próbáltam de a gép nem ismeri fel. Néhány program kiír adatokat róla. Pc Suit-tal frissítettem. El sem akar indulni vagy ha néha elindul csak szürke a kijelző. Már napok óta nézegetem a programokat , de vagy nem támogatja a mobilt vagy hibát r ki. Valaki segítsn ha tud!
(#) guliver83 válasza lanti hozzászólására (») Okt 17, 2010 /

Hali!
A telefon egy SinyEricsson W595
Type: AAD-3052111-BV AAAU CB5
ha ezekre a számokra gondoltál.
Egyébként semmi nem lett csinálva a telefonnal, csak gondolt egyet és nem úgy működik mint régen.
A telefon 1 éves a garancia még érvényes, csak a papírok nincsenek meg hozzá!
(#) lanti válasza orulttudos hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

Azt a telót tényleg nem támogatja semmi! Újra próbáltad a szoftot? Szerintem nem jó típust választottál ki ez okozta a gondot! Ha nem megy a reszoft akkor szerviz ahol boxal helyrehozzák vagy alaplap ha vodás akkor nekem van egy ...
(#) lanti válasza guliver83 hozzászólására (») Okt 18, 2010 /

A w595 elég érzékeny készülék, végfok diplexer bármi lehet de ezeket házi eszközzel javtekolni nem lehet . amit megtehetsz hogy felteszed számítógépre és szoftvert frissítesz rajta ezzel ugyan az adataid elvesznek ha nem mented le de a hibát akár helyre is hozhatja ! A frissítést SEUS -al tudod megtenni.
(#) orulttudos válasza lanti hozzászólására (») Okt 22, 2010 /

De jó típust választottam. Az lehet gond hogy nem gyári a kábel? Mert amikor először dugtam gépre akkor minden simán ment, vagyis úgy ahogy eddig, azért akartam frissíteni. Nem baj, szervízbe nem viszem. A tesóm találta vagy 2 éve. Nincsenek papírjai, meg hátlapja is hiányzik. Inkább veszek egy újat 12e-ért vagy ha beszámítják olcsobban. Úratelepíthetem az nem segít. Kipróbáltam. Újrateszi meg minden de úgy se megy. Alaplapra meg nincs pénzem ([OFF]ahogy hofi mondaná: sam sem sam sem nincs egy vasam sem).
(#) lanti válasza orulttudos hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ez elterjedt akadálya a sikeres javításnak, sajnos Sam sam a vasam ....
(#) gery1212 hozzászólása Okt 27, 2010 /

Hali
Kaptam SE K550-t, de nem kapcsolbe vagyis világit a kijelzö és több csik van rajta,de pár másodperc után kikapcsol majd megint be.
Szétszedtem de semmi baja nincs a billentyüzet szallagkábelén kivül.
Akié volt azt mondta hogy este még müködött, de reggel már igy találta.
Mi lehet a gondja?
Elöre is köszönöm,
(#) lanti válasza gery1212 hozzászólására (») Okt 27, 2010 /

Fotózd vagy videózd le a jelenséget. A tején levő led nem villog valamennyit?
(#) Ricsi89 válasza gery1212 hozzászólására (») Okt 27, 2010 /

Szoftverfrissítést próbáltad már? Ha hibás a szoftver, akkor is szokott fehéren villogni a kijelző.
(#) lanti válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 27, 2010 /

550-es randa egy készülék általában belső fólia szakadtak majdnem mind egy alapos átmelegíts után egy darabig jó de hamar meghal . Ha erre tud valaki megoldást kíváncsian várom.
(#) morzsa15 hozzászólása Nov 13, 2010 /

Sziasztok!
Van egy k550i telefonom!És az a baj hogy mikor bekapcsolom és mindig az minden menübe fehér a kijelző-e számítógépről tudom irányítani de az úgy nem jó!
Mi lehet a baja?
(#) wolverine14 válasza morzsa15 hozzászólására (») Nov 13, 2010 /

Kicsit érthetőbben ha lehet, mert nem értem mi a probléma.
(#) (Felhasználó 1947) válasza morzsa15 hozzászólására (») Nov 13, 2010 /

Ha bekapcsoláskor is "fehér" az lcd, akkor 99%-ban kijelző hiba.Cserélni kell.
(#) Ricsi89 válasza morzsa15 hozzászólására (») Nov 13, 2010 /

Helló!
Cseréld ki a kijelzőt és megjavul!
(#) morzsa15 hozzászólása Nov 14, 2010 /

Más hogy nem lehetne nem akkarok anyi pénz-t érte ki adni:S
(#) Ricsi89 válasza morzsa15 hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Mindenféle képpen csere kell, mert nem fog működni. A kijelzőt javítani nem tudod. 3-4 ezerért már lehet találni kijelzőt hozzá. Ha ennyit neked nem ér meg, akkor vegyél új telefont.
(#) morzsa15 hozzászólása Nov 14, 2010 /

akkor eladom darabogba kell valakinek valamije?
Következő: »»   16 / 93
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem