Fórum témák
» Több friss téma |
Az OpenRD, az egy szép nagy cucc, ami tud szellőzni, ezzel szemben a Plugot túlzsúfolták, és elcseszték a hűtését. A mostani ventillátor se tud elegendő légáramot generálni, hát még egy halkabb...
A nyák jelenleg fejjel lefele van, így nem tud a hő elmenni, ezért kéne feltétlenül új ház neki, amiből a hő is kijutna. Próbáltam beletenni egy mobilrack belső keretébe, de pont túl alacsony, az alapterülete viszont fölösen túl nagy
Nem marad más mint betérni egy elektró boltba, venni egy műszerdobozt. Vasfűrészlappal, akkus fúróval, dekopír fűrésszel csodálatos műremekeket lehet létrehozni, és még frankó hűtőbordákat is beszerezhetsz kiskedvencedhez.
Ez itt a reklám helye: lomex vagy elektrokontha a két kedvenc boltom BP-n. Barkácsolj kicsit. Sok sikert!
Üdv!
Keresek STK-470-020A-típusú IC-t. A hqvideo elvileg ismeri, de ezt már nem lehet rendelni. Viszont van STK470-050A ez miben különbözik, mert adatlapot ezekhez az IC-khez nemnagyon találtam.A 020A mellé az van írva hogy:NF-POWER AMP SC-AK28 a 050 mellé meg:NF-POWER AMP SA-AK ez mit jelent??
Danamidot kis mennyiségben hol árusítanak(lehetőleg pesten, és megfizethető áron! )
Szerintem bármelyik esztergályos ad neked. Persze ha valóban kevés kell. Mindenesetre én ott próbálkoznék. Egyébként mekkora darab kell? Lehet, hogy nekem is van.
2db 6 cm átmérőjű, és 7-8 centi hosszú hengert szeretnék csinálni belőle(galvo motor háza lenne ez majd)
PVC csődarab is megtenné, elöl-hátul lefenekelve. Egy darabból nagy lesz az anyagveszteség.
Ha nem tudsz szerezni, írj egy privátot, és a XI. kerületben tudok neked adni egy megfelelő darabot.
Helló mindenkinek. Lenne egy olyan kérdésem, hogy 1MOhm-os helikális potmétert honnan lehetne beszerezni? Vagy ekkora értékűeket már nem gyártanak? Előre is köszönöm.
Trimmerben van a lomexnél, de tengelyest csak 100 k ohm-ig tartanak!
így néz ki 1M00 3296W-1-105 (BOU) RoHS HELI 25turn CERMET
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehet kapni 'flex sensor'-t Magyarországon? Ez tulajdonképp egy ellenállás ami változtatja az értékét attól függően, hogy mennyire hajlítják meg. Előre is köszönöm! geq
Helló. Köszönöm, de sajnos nekem tengelyes kellene, és amint látom nem is lesz Köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!
Nem tudja valaki honnan érdemes Arduino Duemilanove -ot vásárolni magyarországon? http://arduino.cc/en/Main/ArduinoBoardDuemilanove Elég sokat keresgettem, de semmilyen (magyar) online rendelési lehetőséget nem találtam, ahonnan meg is merném rendelni, hestore-ban pedig nincs sajnos. Miskolc és környéke okés, de ha ezen kívül van valakinek tippje, akkor postán / csomagküldőn küldést preferálnám. Ötletek?
Szia!
Például itt: Bővebben: Link És egy hasonlót itt: Bővebben: Link De akár magadnak is csinálhatsz, elég egyszerű áramkör Üdv: Bálint
Gyártót tudok nyíregyen , nem drágák és profik minden téren
HM trafó kft keress rá a neten!
Hogy hol lehet vásárolni ilyen tranzisztort? Hát itt: Bővebben: Link
Most nézem, hogy csak a szállítási költség 7000Ft! Nem ér ennyit szerintem, kivéve ha nagyon sürgős és megfizetik.
Üdv!
A Lomex-ben lehet kapni egy oldalú foto nyákot holnap mennék arrafelé és kéne pár dolog még; gyorsmaró, előhívó. Hogyha nincs akkor a Lomex közelében hol találok elektronikai szaküzletet?
Sziasztok!
Sony CXA7009R IC-re lenne szükségem, egy darabra. Ez egy LCD meghajtó áramkör, de nem találok sehol. Írtam több kereskedőnek, meg szervizesnek is, de eddig senki nem tudta beszerezni.
Sziasztok!
Fentebb már kérdeztem ugyan de megpróbálom ismét. Egy asus c58x tipusú notebookba belefolyt egy kis valami. A beázás elérte az alaplapot egy it8511te tipusú vezérlőt zárt rövidre. Az lenne a kérdésem be lehet-e ilyet szerezni kicsiny hazánkban? Ill. van-e beszállító aki ilyenekkel foglalozik? Külföldöm láttam 2500 ft-nak megfelelő euróért de elég körülményes a rendelés.
Sziasztok!
Esetleg valamelyikőtök tudja, hogy hol lehetne viszonylag jó áron venni plexit Szegeden vagy környékén? Két kb. 30x30-as táblára lenne szükségem, nem túl vastag plexiből, egyik haverral egy Qlocktwo-szerű alkotást építünk, és mégiscsak jobban nézne ki az előlapja plexiből mint nyáklemezből. Esetleg még ha valaki azt is tudja, hogy vinyl matricára hol nyomtatnak ugyancsak Szegeden olcsóért, ne habozzon, szóljon! Köszi
Úgy látom van ott Obbi, meg Pr@ctiker is valamelyikben biztos kapsz. :google: Ez a fólia nyomtatásra is vonatkozik.
Sziasztok,
Keresek 230V-os spirál zsinórt. Ki forgalmaz ilyet ? Köszi zsolt
Köszönöm, ezt a boltot régebben néztem és akkor még nem voltak barátságos árai.
sziasztok, szükségem volna egy ntc-re, melynek adott a karakterisztikája. hol tudnék utána keresni a típusnak, hogy rendelni tudjak? Esetleg ha valaki tudja hol kell keresni, és van ideje megnézni:
T/R [Celsius/kOhm]: 0 - 27.21 10 - 17.92 20 - 12.08 25 - 10.00 30 - 8.31 40 - 5.83 50 - 4.16 köszi, bt0 |
Bejelentkezés
Hirdetés |