Fórum témák
» Több friss téma |
Lehet de akkor az már egy "újabb" verzió . Amikor én javítottam "őket" még csak a hajlított búvárcső volt használatos
Ez nem is régi, bocsi, amit mi vettünk KB 1 éve annak is ilyen a búvárcsöve, nálad hiányzik az ellen darabja.
Itt a kép...remélem magáért beszél.
Szerintem Charx-nak ez hiányzik róla. Idézet: „Ecettel semmire se mész” KB 2 deci ecetet főzzél le, mint a kávét, többször, ecetgőzre figyelj, aztán párszor vízzel... tuti módszer .
Tehát annak a csőnek amin le megy a víz, lukasnak kéne lennie?
Új korában még meg vizitáltam, de sajna ez egybe van öntve
titi, ezaz igen, orczy-ba nem találtam :no:
Nem! Csak az U alakú lyukas, neked nem olyan van.
Akkor ok, de sajna még nem jutottam előbre. Mért levegőt fúj, én nem a vizet, valami tömítés lehet a baj?
Szerintem nem tuti módszer amit írtál. Amit én alkalmaztam az még egy központi fűtési hálózatot is képes vízkőmentesíteni erről meg úgy leszedte a vízkövet mintha most hoztam volna a boltból.
Akkor a csövön át tuszkoljál ki valami acélozott kemény drótot ami befér rajta és próbáld meg kilakoltatni a lakókat belölle.
Most akkor az a cső, megvan neked, amit lefényképeztem?
Mert ha az nincs rátéve, akkor az általad írt tüneteket produkálja.
Azaz alkatrész hiányzik neki, amiről titi rakott fel képet...
titi :eljen:
Egyszerűen megfúrod fúrógéppel a lyukat ami el van vízkövesedve .
Olyan fúróhegyet válasz, ami pont akkora mint a cső belső átmérője. (lehet Neked nem lesz olyan hosszú fúrószárad, én készítettem egyet ) Természetesen először az alsó szűrőt el kell távolítani. Én legalábbis mindig így csinálom, és mindig olyan utána mintha új lenne.
Melóhelyemen olyan tuti vízkőoldó van hogy annak nem gond az ilyen.Erölködni sem kell vele. Olyan ütős cucc hogy még a ruhát is leszedi rollad
Ha hiszed, ha nem, én a fúrógéppel sem erőltetem magam túl, ráadásul nem is büdös.
Csak én nem szoktam hagyni hogy idáig jussak ezzel. Nekem már akkor megfordult a fejembe hogy kikéne takarítani amikor a kávénak nem a hatásától hanem az ízétől ébredtem fel.
És azt a vastagabbik csövet mi rögzíti a vékonyra?
Köszi a válaszokat, megpróbálok holnap venni egy ilyen csövet, aztán kiderül. De azt nem értem hogyan tűnt el belőle???
Talán egy tisztítás alkalmával elkeveredett, és lehet, hogy ott lapul valamelyik fiókban...
Én is erre tippelek , ha meg lesz a cső, írok hogy jó lett-e!
Szerintem tuti jó lesz, de azért várom a fejleményt!
Sziasztok! Köszi mindenkinek, tényleg az a vastagabb cső hiányzott! Sikerült vennem, most teljesen jó!!!
Sziasztok.
Van egy szarvasi kávéfőzőm. Olyan hibája,hogy nem főz meleg kávét,csak langyosat. Mi lehet a gond vele? |
Bejelentkezés
Hirdetés |