Fórum témák
» Több friss téma |
Helló! HQVideo-nál érdemes keresni, ott sok ritka alkatrészt is be lehet szerezni. TV-típus alapján ezt találtam: Bővebben: Link
Kedves fórumozók!
TEA2000 tipusú IC-t keresek. Ez az IC RGB jelekből video jelet készít (nálam csak készítene). Ismer valaki beszerzési forrást erre a tipusra? Üdv:rotomat
Szia!
Itt kapsz ilyen IC-t : Bővebben: Link
Hi,
Az alkatrészeket ált. a www.hqvideo.hu vagy a www.lomex.hu webshopokban rendelem, szerintem mindent be lehet szerezni.
Szia. Máskor nézd meg a kérdés dátumát is válasz írás előtt, mert 5 év elteltével úgy tűnik, kissé elkéstél...
Üdvözlet!
Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet (és esetleg mennyiért) kapni: - legalább 10 A-es és min. 50 V-os csúcsfeszű, szerelőlapra csavarozható Shottky-Grätz-et, - jó minőségű, szerelhető RCA-dugókat, amelyek elszigetelhetőek a szerelőlaptól, amelyre fel szeretném szerelni, - jó minőségű, nagy Jack-es, szintén a szerelőlaptól elszigetelhető füles-csatlakozó, - jó minőségű, sztereó árnyékolt vezeték (mindkét ér külön árnyékolással), - jó minőségű, szintén a szerelőlaptól elszigetelhető, banándugós hangszóró-csatlakozót, - 2x0,75-ös, kettős szigetelősű, hálózati kábelhez való tömszelencét (ha így hívják) - a dobozból való kicsatlakozáshoz. A segítségeket előre is köszönöm!
Szia !
Ez egy nagyon jó beszerzési forrás ! http://www.soselectronic.hu/?str=12&code=B1040&level=4 Üdv.. moele
Sziasztok!
Valaki tudja hol lehet beszerezni szitát/ szita papírt, nem tudom mi a pontos neve. Esetleg valaki készített már így feliratot műszerdobozra?
Szia! Úgy tudom vaszil29 ért a szitázáshoz, kérdezd meg tőle. Üdv !
Köszi a tippet! Azért várom még hátha tud valaki ilyet olcsón vagy esetleg elfekvőben lenne pár darabje, vagy ide leírná a tapasztalatait.
Tud valaki olyan boltot ahol dekára adnak alkatrészeket vagy alkatrész készleteket? Létezik ilyen!
Nem létezik ilyen? elég fura a csávó stílusa!
Fura a stílusa?
Szerintem "jó fej", kár, hogy nem ismerem személyesen, csak a honlapját olvasom rendszeresen. Nem csak a szétszedtemet érdemes.
Rákaptál Békára? Ő is szereti a rádóit megfürdetni, éppúgy, mint Te.
Naggyon nagy amiket ír télleg nagyon jó fej Meg lehet szakadni az írásain a röhögéstől! Na azért ne offoljuk szét a topicot.
Én nem fürdetek rádiót! Az oldaláról vettem a képet!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy nem-e tudjátok, hogy lehet-e egyátalán kapni és ha igen hol... ~0,5mm vastag kb 30x50cm-es fehér színű műanyag "lapra" lenne szükségem! Fontos, hogy maga a műanyag, szép tiszta fehér legyen!
Sziasztok.
A kérdés nem biztos hogy ide való de azért meg kérdezem,létezik e Blootutos mini kamera amit felteszek valahová és a telón keresztül látom a képet,ilyet lehet kapni Magyarországon?
Hi Mesterek
Nekem STTA506f alkatrészre lenne szükségem, csak nem találom sehol ahol rendelni lehetne. A HQ találtam ott viszont nem jeleznek vissza Ha tud valaki még valamilyen webes áruházat ahol lehet kapni azt megköszönném.
No ez nagyon érdekes mert én a HQ-ból rendelek már évek óta és ha ma megrendelem 15 óráig akkor holnap reggel 08-kor a futár nálam csenget a csomaggal !
Sziasztok
Azt szeretném meg kérdezni, hogy én AVR alkatrészeket szeretnék vásárolni de, nem horror áron van olyan cég ahol reális áron, lehet megvásárolni pl. ATMega8 TQFP32 Segítséget köszönöm
Nem arra gondoltam, reggelni akarok s onnan nem szolnak vissza.
Abban tudna nekem valaki segíteni hogy hol tudnák vásárolni újonnan vagy használtan Dc motort 100W-500W os kellene és kis fordulatú!
Előre is köszz a válaszokat |
Bejelentkezés
Hirdetés |