Fórum témák
» Több friss téma |
Helló mindenkinek. Nem tudná valaki valaki megmondani, hogy Székesfehérvár környékén hol lehetne kapni 30cm×30cm×2mm-es alulemezt? Előre is köszönöm.
A Farnell-tól tudsz rendelni.
Van magyar képviselet, házhoz hozzák a cuccot. Van amikor máshol nincs csak itt a keresett alkatrész.
Azt gondolnám, hogy 2005. óta megoldotta a problémát.
Üdvözlet!
Biztosan bénaság, de nagyon nem találok olyan banándugós, a szerelőlaptól szigetelt kivitelben felszerelhető, piros és fekete banándugós csatlakozókat hangszóró-kimenet céljából (erősítő építéshez), amelyek olyanok, hogy ha bedugom a banándugót és körülötte csavarom a lehetőleg szigetelt csavarját, akkor a banándugó beszorul, ahogy illik.... (Bocsánat, de jobban nem tudtam leírni...) Ha találtam is valami hasonlót, az ilyen-olyan, netes leírásokból semmi sem derült ki ezekre a tulajdonságokra vonatkozóan..... Ha van ötletetek, hogy hol keressek és pontosan milyet, köszönöm! Üdv.
HEStore banán dugók
Szerintem itt vannak.
Köszi szépen, de itt még megközelítőleg sincs ilyen....
Sziasztok.
L7250-es motorvezérlő IC-t keresek egy Maxtor 80 GByte-os HDD-hez. Kapható ez a típus kis hazánkban ?? Üdv.: mgabesz
Sziasztok, nem elektronikai dolog, de nem tudja valaki, hol lehet kapni bóraxot? Bővebben: Link ilyet keresek. Üdv!
Szia!
Hegesztéstechnikai üzletben vagy gyógyszertárban kapsz bóraxot.
Trakis-hetra nefelejcs utca 45. VI kerület budapest.
Jó drága olyan 1kg-ot megkapsz kb 1500Ft-ért. Az úgy egy életre elég adag...(persze mire használod) Viszont itt por alakút vehetsz, nem szilárdat.
Az oktogonnál most kérdeztem a gyógyszertárban a nénit, azt se tudta mit akarok, és mondta, hogy nem tartanak. Próbáljam meg más gyógyszertárban? Hegesztéstechnikai üzlet hol van pesten? Köszi, üdv
hú az legalább jó közel van, hálás köszönet!
Próbálj venni használt vagy rossz Maxtor wincsit.
Hamarabb célhoz érsz. Ezért keresik a wincsi javítók a régi rossz merevlemezeket, mert ha jó az elektronika akkor cserélik komplett a nyákot, majd mentik az adatokat.
József köruti vegyszerbolt, azt hiszem Azur.
Itt minden van.
Köszi, végül is jobb híján kiegyeztem egy banándugós + vezetékleszorítós csati-párral.....
Viszont, ami még nagyon érdekelne, szinte a kabáton a gomb kategória: sehol sem találok valami igényesebb kinézetű, nagy méretű forgatógombot, pl. sárgarézből vagy rozsdamentesből vagy elég, ha csak a borítása olyan.... És olyan nagy, kerek lábakat sem, amelyekkel a mostani hifi holmikat szerelik.... Ha erre lenne valami ötlet, nagyon köszi.
Köszi a választ, ez megfontolandó. Ezek szerint a Maxtorok a lemezen tárolják a "bad sector" és egyéb infókat és nem eepromban vagy flash-ben?
Bár az IC csere sem probléma feltéve, hogy lehet kapni és nem horror áron. Üdv.: mgabesz
Nagy rozsdamentes kinézetű forgató gombot a kontha-ban találni, a nagy mondjuk relatív...
Lábakat meg Talán az Incompban nézném meg, mert szokott lomként lenni használt, kibelezett CD, beltéri, video, egyéb cucc, aminek a lábát használhatnád...párszáz forintos tétel egy olyan doboz.
Olyan kérdésem lenne, hogy pesten hol lehet kapni LM 2576 T-3,3 ic-t? Mert Hestoreban csak 5V verziója van, ami nekem sajnos nem jó, mert 3V(maximum 3,3) kellene!
Olyat üzletben nem is fogsz találni , ez nem olyan , csak egyedileg gyártott ami ilyen anyagokból előállított , ha van egy ismerősöd aki jó barátságban van az esztergával és tud is szépen dolgozni rajta akkor szabad az út .
Az nem lakk, hanem fólia. Színes védőlakk szerűséget is lehet kapni, de az nem valami jó az elmondottak szerint.
Csak ez nem lötstop. Ez forrasztható utólag és csak korrózió védő szerepe van. A lötstop pedig forrasztásgátló!
Gondolom, itt elcímezted a választ.
Egyébként létezik lakk formájában is, sőt, először csakis akként létezett, hiszen ipari mennyiségekben és körülmények közt sokkal könnyebb dolgozni vele, mint préselgetni vagy vasalgatni egy fóliát. Aztán egyszercsak kitaláltál a fólia kivitelt is, mert kisebb mennyiségeknél könnyebbséget is jelenthetett akár a felhasználónak.
Azért az ipari is lehet folyékony, de akkor sem fújják a nyákra, hanem szitanyomással csinálják és az akkor még jól is teljesíti a dolgát. De ha lefújod, akkor nem lesz egyenletes, és ha beültetés után fújod le, akkor többé nem tudod forrasztani esetleges meghibásodás után. De ezeknek a fújós lakkoknak inkább korróziógátló szerepük van. Ezekkel nem lehet kiváltani a szitával, vagy fóliával felvitt lötstop-ot.
gr89 kolléga nagyon jól leírta ennek semmi köze nincsen a lötstop-hoz.
Egyébként pár hete csak futólagosan láttam egy ilyen maszkolást és nagyon megtetszett ahogy csinálták, két komponensű lötstop lakk réteget egy lakk hengerrel felkentek a nyákra és berakták 80fokos kemencébe 10percre majd ha megszáradt egy transzparens fólián keresztül amire rá volt nyomtatva a mintázat uv fénnyel levilágították és ahol nem érte az uv fény ott alkohollal le lehetett törölni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |