Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   125 / 440
(#) vikipapa hozzászólása Nov 15, 2010 /

Helló mindenkinek. Nem tudná valaki valaki megmondani, hogy Székesfehérvár környékén hol lehetne kapni 30cm×30cm×2mm-es alulemezt? Előre is köszönöm.
(#) meszi válasza bzz hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

A Farnell-tól tudsz rendelni.
Van magyar képviselet, házhoz hozzák a cuccot.
Van amikor máshol nincs csak itt a keresett alkatrész.
(#) zolika60 válasza meszi hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

Azt gondolnám, hogy 2005. óta megoldotta a problémát.
(#) dollerakos hozzászólása Nov 15, 2010 /

Üdvözlet!

Biztosan bénaság, de nagyon nem találok olyan banándugós, a szerelőlaptól szigetelt kivitelben felszerelhető, piros és fekete banándugós csatlakozókat hangszóró-kimenet céljából (erősítő építéshez), amelyek olyanok, hogy ha bedugom a banándugót és körülötte csavarom a lehetőleg szigetelt csavarját, akkor a banándugó beszorul, ahogy illik.... (Bocsánat, de jobban nem tudtam leírni...) Ha találtam is valami hasonlót, az ilyen-olyan, netes leírásokból semmi sem derült ki ezekre a tulajdonságokra vonatkozóan..... Ha van ötletetek, hogy hol keressek és pontosan milyet, köszönöm!

Üdv.
(#) nikolatesla válasza dollerakos hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

HEStore banán dugók
Szerintem itt vannak.
(#) dollerakos válasza nikolatesla hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

Köszi szépen, de itt még megközelítőleg sincs ilyen....
(#) mgabesz hozzászólása Nov 16, 2010 /

Sziasztok.

L7250-es motorvezérlő IC-t keresek egy Maxtor 80 GByte-os HDD-hez.

Kapható ez a típus kis hazánkban ?? Üdv.: mgabesz
(#) Haszuboy hozzászólása Nov 16, 2010 /

Sziasztok, nem elektronikai dolog, de nem tudja valaki, hol lehet kapni bóraxot? Bővebben: Link ilyet keresek. Üdv!
(#) kadarist válasza Haszuboy hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

Szia!
Hegesztéstechnikai üzletben vagy gyógyszertárban kapsz bóraxot.
(#) hapro válasza Haszuboy hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

Trakis-hetra nefelejcs utca 45. VI kerület budapest.
Jó drága olyan 1kg-ot megkapsz kb 1500Ft-ért. Az úgy egy életre elég adag...(persze mire használod) Viszont itt por alakút vehetsz, nem szilárdat.
(#) Haszuboy válasza kadarist hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

Az oktogonnál most kérdeztem a gyógyszertárban a nénit, azt se tudta mit akarok, és mondta, hogy nem tartanak. Próbáljam meg más gyógyszertárban? Hegesztéstechnikai üzlet hol van pesten? Köszi, üdv
(#) Frankye válasza Haszuboy hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

Egy perccel előtte kaptál választ...
(#) Haszuboy válasza Frankye hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

hú az legalább jó közel van, hálás köszönet!
(#) meszi válasza mgabesz hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

Próbálj venni használt vagy rossz Maxtor wincsit.
Hamarabb célhoz érsz.
Ezért keresik a wincsi javítók a régi rossz merevlemezeket, mert ha jó az elektronika akkor cserélik komplett a nyákot, majd mentik az adatokat.
(#) meszi válasza Haszuboy hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

József köruti vegyszerbolt, azt hiszem Azur.
Itt minden van.
(#) dollerakos válasza nikolatesla hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

Köszi, végül is jobb híján kiegyeztem egy banándugós + vezetékleszorítós csati-párral.....
(#) dollerakos hozzászólása Nov 16, 2010 /

Viszont, ami még nagyon érdekelne, szinte a kabáton a gomb kategória: sehol sem találok valami igényesebb kinézetű, nagy méretű forgatógombot, pl. sárgarézből vagy rozsdamentesből vagy elég, ha csak a borítása olyan.... És olyan nagy, kerek lábakat sem, amelyekkel a mostani hifi holmikat szerelik.... Ha erre lenne valami ötlet, nagyon köszi.
(#) mgabesz válasza meszi hozzászólására (») Nov 17, 2010 /

Köszi a választ, ez megfontolandó. Ezek szerint a Maxtorok a lemezen tárolják a "bad sector" és egyéb infókat és nem eepromban vagy flash-ben?
Bár az IC csere sem probléma feltéve, hogy lehet kapni és nem horror áron.

Üdv.:
mgabesz
(#) hapro válasza dollerakos hozzászólására (») Nov 17, 2010 /

Nagy rozsdamentes kinézetű forgató gombot a kontha-ban találni, a nagy mondjuk relatív...
Lábakat meg Talán az Incompban nézném meg, mert szokott lomként lenni használt, kibelezett CD, beltéri, video, egyéb cucc, aminek a lábát használhatnád...párszáz forintos tétel egy olyan doboz.
(#) rockersrac hozzászólása Nov 21, 2010 /

Olyan kérdésem lenne, hogy pesten hol lehet kapni LM 2576 T-3,3 ic-t? Mert Hestoreban csak 5V verziója van, ami nekem sajnos nem jó, mert 3V(maximum 3,3) kellene!
(#) CIROKL válasza rockersrac hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

(#) CIROKL válasza dollerakos hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Olyat üzletben nem is fogsz találni , ez nem olyan , csak egyedileg gyártott ami ilyen anyagokból előállított , ha van egy ismerősöd aki jó barátságban van az esztergával és tud is szépen dolgozni rajta akkor szabad az út .
(#) koczka hozzászólása Nov 23, 2010 /

Üdv

Lötstop lakk-ot hol lehet beszerezni?
(#) Ricsi89 válasza koczka hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Az nem lakk, hanem fólia. Színes védőlakk szerűséget is lehet kapni, de az nem valami jó az elmondottak szerint.
(#) koczka válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Az lakk és lakkot keresek nem fóliát
(#) Ricsi89 válasza koczka hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Csak ez nem lötstop. Ez forrasztható utólag és csak korrózió védő szerepe van. A lötstop pedig forrasztásgátló!
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Gondolom, itt elcímezted a választ.

Egyébként létezik lakk formájában is, sőt, először csakis akként létezett, hiszen ipari mennyiségekben és körülmények közt sokkal könnyebb dolgozni vele, mint préselgetni vagy vasalgatni egy fóliát. Aztán egyszercsak kitaláltál a fólia kivitelt is, mert kisebb mennyiségeknél könnyebbséget is jelenthetett akár a felhasználónak.
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Azért az ipari is lehet folyékony, de akkor sem fújják a nyákra, hanem szitanyomással csinálják és az akkor még jól is teljesíti a dolgát. De ha lefújod, akkor nem lesz egyenletes, és ha beültetés után fújod le, akkor többé nem tudod forrasztani esetleges meghibásodás után. De ezeknek a fújós lakkoknak inkább korróziógátló szerepük van. Ezekkel nem lehet kiváltani a szitával, vagy fóliával felvitt lötstop-ot.
(#) koczka válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

gr89 kolléga nagyon jól leírta ennek semmi köze nincsen a lötstop-hoz.

Egyébként pár hete csak futólagosan láttam egy ilyen maszkolást és nagyon megtetszett ahogy csinálták, két komponensű lötstop lakk réteget egy lakk hengerrel felkentek a nyákra és berakták 80fokos kemencébe 10percre majd ha megszáradt egy transzparens fólián keresztül amire rá volt nyomtatva a mintázat uv fénnyel levilágították és ahol nem érte az uv fény ott alkohollal le lehetett törölni.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Abban igazad van, hogy szitanyomással is csinálják / csinálták az iparban.

Én egyébként ismerem a lötstop funkcióját, már hosszú évek óta, több millió NYÁK-ot láttam eddig mindenféle színben.
Következő: »»   125 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem