Fórum témák
» Több friss téma |
Hy , van olyan könyv amiben le vannak írva olyan dolgok mint : kondenzátor,ellenállás, (ilyen dolgok) és még ezeknek a meghatározásai és kiszámolása előre is köszönöm szépen
Szeretnék a jelenleginél lényegesen pontosabb ismereteket szerezni a kondenzátorok fajtáiról (mint pl. kerámia, stiroflex, metálpapír, tantál, multilájer, MKT, MKP, elkó, stb.)
Mik ezek pontosan, hogyan épülnek fel, miből van a fegyverzet, és miből a dielektrikum, melyik mire való/általában hol használják őket. Ha ezt majd mind tudni fogom, akkor talán arra is rájövök, mi a különbség egy audiofil és egy normál elkó között (az árán kívül), illetve sok egyéb "kondi-misztikum" is tisztázódik bennem. Előre is köszönöm a javaslatokat/linkeket.
Ez érdekes lesz, engem is érdekel a dolog, várom a fejleményeket.
Ezt találtam: Bővebben: Link
Köszönöm, megnéztem, de ettől részletesebb elemzést szeretnék.
Érdeklődj tőle: Bővebben: Link hátha csöpögtet valami információt, de ha valamit kiad akkor azt tedd itt közzé te is!
Sziasztok!
"Bevezetés a pll technikába"-cimű könyv érdekelne.Tudna e valaki segiteni Elöre is köszönöm. Joco
Ehhez mit szólnál?
Talán nekem is megvan, de csak a hétvégén tudok utána túrni, mert minden bútor és könyv a garázsban hever, festés miatt.Bővebben: Link
Szia!
Köszi a linket,de elsösorban elektronikus formátumra gondoltam
Üdvözlöm a Fórumot!
Egy ismerősöm révén hozzájutottam"Tanuljuk meg a C++ prog. nyelvet 24 óra alatt " című könyvhöz.Azonban a könyv CD melléklete nincs meg ! Ha valakinek meg van ez a kiadvány tudna e segíteni abban hogy egy másolatot kaphatnék a CD ről. A Borland .hu -tól már kértem segítséget ,ők azt mondták ez már nincs meg letölthető formában "Borland C++ builder x"és kerítsük elő a CD-t Ez érdekből már a lakását végig kutatta többször. Előre is köszönöm a segítséget Még anyit hozzáfűznék hogy egy C++ programot letöltöttem a netről de a könyv példa programjai nem illeszkednek a letöltött programhoz!
Szia!
Sajnos nekem nincs meg a CD- se, meg a könyv se, úgyhogy nem teljesen világos az, hogy neked mire lenne szükséged. Az alábbi Link lap alján található letölthető anyagok címszó alatt nincs meg véletlenül amire szükséged van?
Olvastam régebben egy cikket, ami egy olyan tranzisztoros erősítőről szólt, amelynek a végén nincs visszacsatolás. Én úgy emlékszem, de lehet, hogy rosszul emlékszem, hogy itt, a hobbielektronika.hu-n olvastam. Most sehol nem találom.
Találkozott valaki ezzel a cikkel? Esetleg tudja valaki, hol érhető el?
Nem biztos, hogy jól emlékszem, de nekem Mayan cikke rémlik.
Köszönöm!
Ha rákeresek a felhasználó nevére, valóban megjelenik mellette a kapcsolási rajz.
A fémkeresős füzet engem is érdekelne valamilyen digitális formában
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy a HE. 2006-os szeptemberi számát hol lehetne letölteni? Köszönettel tomics76
Ja, az lehet.Bocsi, Rádiótechnikát szerettem volna .
Helo. Igen néztem , és itt csak a januári van meg.
Az ott van bizony, az egész évf.-t töltsd le!
Igaz, tényleg. De hülye vagyok
Köszi segítséged. szia
Hali
Talaltam egy par analog konyvet. Ezek mindig hianyzanak a konyvespolcrol.Analog konyvek.
Engem is érdekelne a Hobby Elektronika 2001/12-es száma a szív alakú villogóval. Ha valaki tudja, kérem juttassa el nekem legalább a nanel tervet!
Köszönettel: Hurka
Ez nem az? Bővebben: Link
Sziasztok, itt egy kis olvasni való, nehogy elvesszen, inkább belinkelem : Bővebben: Link
Üdv!
Megszeretném kérdezni, hogy valakinek véletlenül nincsen meg az "ANALÓG ÉS DIGITÁLIS ÁRAMKÖRÖK" c. könyve djvu, pdf vagy bármilyen más elektronikus formátumban? Szerző: Ulrich Tietze, Christoph Schenk. Műszaki könyvkiadó. Ha minden igaz több évben is megjelent (1990, 2000). Remélem valakinek ismerős a könyv. Köszönöm előre is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |