Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   59 / 174
(#) kocsgab002 válasza rascal hozzászólására (») Nov 12, 2010 /

Ez nem húzható le sajnos, legalábbis roncsolás nélkül nem...valami mini banán dugó féleségnek kell belemennie...
(#) kocsgab002 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 12, 2010 /

Tudom melyikre gondolsz, olyanom is van, de ez nem ilyen Mellékletben lefotóztam a különbséget. A vezetékkel elláott az, amiről te beszélsz, a másik pedig amit most vettünk 50 darabot ebbe valami kis banán féleség megy....
(#) Ricsi89 válasza kocsgab002 hozzászólására (») Nov 12, 2010 /

Nem lehet esetleg, hogy a multiméter zsinórjának a végére kell ráhúzni ezt?
(#) kocsgab002 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 12, 2010 /

Szét is kaptam. Viszont összerakni annyira már nem lehetett

PA240001.JPG

(#) st3 válasza kocsgab002 hozzászólására (») Nov 12, 2010 /

Sziasztok!
A linkelt hestore oldalon is szerepel, hogy ez a 2 mm-es mérethez való-ha 4 mm-es banánhoz vettétek, akkor bizony nem lesz jó...
Amit Köbzoli linkelt,az meg rugós szorítós, úgy rögzíthető benne a vezeték.
Szerintem próbáld meg kicserélni...
(#) icserny válasza kocsgab002 hozzászólására (») Nov 12, 2010 /

Esetleg ennek a dugasza, vagy a multiméter zsinórjának a mérőhegye.
(#) borvendeg hozzászólása Nov 13, 2010 /

Hello!
Az lenne a kérdésen, ha ma megrendelek egy alkatrészt ami nekem nagyon fontos lenne, akkor ahhoz vajon hozzájuthatok kedd délelőtt?
(#) zimpee hozzászólása Nov 16, 2010 /

Sziasztok,
a Bővebben: Link LEDhez mellékeltek adatlapot? Esetleg fellelhető valahol? Mert a barátom semmilyen találatot nem adott

Üdv,
zimpee
(#) icserny válasza zimpee hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

(#) zmariann válasza sprofan hozzászólására (») Nov 17, 2010 /

Ez megfelel?
(#) zmariann válasza kocsgab002 hozzászólására (») Nov 17, 2010 /

Mérőzsinór tüskés része megy bele a kis aljzatba, igaz kicsit erősebben kell beletolni, de legalább "véletlenül" nem tud kicsúszni
(kipróbáltam, elsőre én is azt hittem nem hozzá való, de végül sikerült )

Az összerakás sem bonyolult, visszatolod (ha nem tökéletesen egyenes, akkor kiegyenesíted hogy vissza tudjon csúszni), és a végét meghajlítod gyári állapotúra hogy ne essen szét :yes:
(#) sprofan válasza zmariann hozzászólására (») Nov 17, 2010 /

Tökéletes! Köszönöm
(#) zimpee hozzászólása Nov 19, 2010 /

Sziasztok,
talán bug, talán nem, de találtam egy "Nem publikus" kategóriát hestore-on.
Ha hiba, akkor privátban/e-mailben, elmondom, hol találtam, ha nem hiba, hogy találtam, akkor elnézést

Üdv, zimpee
(#) Topi válasza zimpee hozzászólására (») Nov 19, 2010 /

Szia!

Vannak nem publikus kategóriák. Elképzelhető, hogy valamelyikkel találkoztál. Elmondod melyik az?

-- Topi
(#) zimpee válasza Topi hozzászólására (») Nov 19, 2010 /

Szia,
a "nem publikus" kategóriában keres a kereső, lehet rendelni is onnan: a "tű" keresőszóra dob találatokat onnan is.

zimpee
(#) Topi válasza zimpee hozzászólására (») Nov 19, 2010 /

Köszi!
(#) magneto hozzászólása Nov 22, 2010 /

Szia!
Ez a fűtőbetét ehhez a pákához biztosan jó? Mert ennek a pákának van a sárga színű szilikongumis változata és ahhoz a "sárga bugyis" pákához mérve ez a fűtőbetét kisebb és vékonyabb is.
(#) zmariann válasza magneto hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

A gyártó ezt küldi hozzá, eddig még nem volt 1 reklamáció sem hogy nem hozzá való
(#) magneto válasza zmariann hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Szia!
Ok! Köszi!
(#) GrandF válasza magneto hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Azért kisebb, és vékonyabb a fűtőbetét a sárga pákához viszonyítva, mert a kék páka is kisebb, legalábbis ami a nyél-hegy távot illeti. Vagyis jónak kell lennie.
(#) puli122 hozzászólása Nov 23, 2010 /

Ennél a fototranyónál nem jó az adatlap, szerintem.
(#) zmariann válasza puli122 hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Köszi
(#) hadnagyakos hozzászólása Nov 27, 2010 /

Tudnátok szerezni PGA2311-as hangerőszabályzó IC-t?
(#) Pulyka hozzászólása Nov 29, 2010 /

Üdv.

Voltam olyan bátor, hogy olyan alkatrészből rendeltem(SMD LED), amiből nem érhető el 1 db sem!
Ilyenkor mi a teendő?
Tapasztalatok szerint, ilyen fajta alkatrész hány nap alatt érkezik meg hozzátok?

Az egyik fő ok, amiért nekem csakis, és kizárásos alapon az kellett , mikor még van ott több fajta, hogy ez tetszett meg azok közül, aminek van adatlapja.
Google-n is rákerestem a típusra, máshol sem leltem rá a szóban forgó LED adatlapjára.
A Hestore.hu alatti GyiK-ben nem találtam a kérdésemre a választ, gondoltam felteszem itt, remélem nem baj.

Köszi.
Üdv.Tomi
UI: Mááár csak 25 óra, és 22 perc, holnap este 8 óráig!
Nagyon várom!
...mondjuk itt a He-n, ki nem?!?!
(#) Hurkafej1 hozzászólása Nov 30, 2010 /

Most rendeltem, és csak a menübe figyeltem fel rá, hogy a Bővebben: Link
próbapanelből nincs.
Várható, hogy szerezve lesz ebből? Mert haverommal közösen rendelünk, és ez pont neki kel...
Rendelés id:H10/11/106406
(#) Pulyka hozzászólása Dec 1, 2010 /

Üdv.

Meglévő regisztrációnál, hogy lehet utólagosan email címet módosítani?

Köszi.
Üdv.Tomi

UI: De gondolom sehogy, ha már a "cím beállítások"nál nincs ilyen lehetőség
(#) Topi válasza Pulyka hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Írsz a HEStore-nak egy rövidke pár szavas e-mailt, adatmódosítás kérésre.

Adminisztrációs és biztonsági okokból csak így lehet e-mail címet módosítani.
(#) Pulyka válasza Topi hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Értem.

Köszönöm!
Most már tudom, később írok a Hestore-nak ez ügyben is, most már írtam nekik a rendelésemet illetően, nem akarom ezzel is terhelni őket, a már feltett kérdésemre is választ várok tőlük!
...de van egy olyan sejtésem, hogy már megint h*lye voltam .
Üdv.Tomi
(#) peti13 hozzászólása Dec 3, 2010 /

Hali!
Lehet csak én vagyok balga, de az Analóg áramkörök / Audio - Video áramkörök-ben a 2. oldalon van egy MCP 41010 I / P nevezetű Digitális potméter. Csak én gondolom, hogy nem oda való? De amúgy a Digitális potméterek "mappában" is ott van.
Üdv.
(#) Pulyka hozzászólása Dec 7, 2010 /

HeStore.hu főoldaláról:

Idézet:
„2010. december 11-én (szombat) a személyes csomag átvétel, technikai okok miatt (átvevő hely felújítás) szünetel.”

Ezt hogy értitek?
Én nem értem ezt a közérdekű információt, hisz szombaton, vasárnap nem is vagytok nyitva.
Vagy csak a nyitvántartásnál(elérhetőségek)-nél felejtettétek el feltüntetni, hogy szombaton is nyitva már nyitva vagytok?

Üdv.Tomi
Következő: »»   59 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem