Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi a választ! Jó is ezt az electronikát tudni! Jah és müködik hibátlanul ! ! !
Szívesen.
Esetleg részletesebben leírhatnád a mikéntet... Mi volt a csomagtartóban? A 6 szál berajzolásával egy javított rajzot felrakhatnál mások okulására. Üdv Inhouse
Sziasztok!
Van egy Ford Focus-om (99-es) és az a gondom hogy csak kulccsal tudom nyitni zárni DE amikor kinyitnám nem nyitja ki csak a vezető oldali ajtót a központi. Miután mentem vele, bemelegedett a motor az összes ajtót nyitja- zárja! Minden bizonnyal a motortól független a dolog. A kulcsban lévő távirányító eddig (1 hét) csak egyszer működött. Elemet cseréltem benne. Fogalmam sincs mi lehet a baj. Szervízbe nem akarok egyből rohanni. Előbb a ti véleményetekre lennék kíváncsi. Válaszokat előre is köszönöm.
Gyári kp zár, vagy utólagos?
Ha utólagos, akkor lehet, hogy állítani kell a rudazaton.. Akku feszültség rendben? Esetleg kontakt hiba a vezérlő tápjánál... Üdv Inhouse
Esetleg az 5 vezetékes motor (vezető oldali) mikrokapcsolója vacakol, vagy a hozzá menő vezetékek..
Üdv Inhouse
Igen a hátsó egy kétszállas! A bal oldali ajtoba van egy piros kábel van amibe mindig van áram a másikba akkor van áram ha ki van nyitva, ha bevan zárva akkor nincs! a 3ik pont forditva ha nyitva van akkor test ha zárva van akkor meg áram! vagy nem az ajtóba kellene kötni hanem közvetlen a (vákumos) motorhoz hátra? szerinted akkor mi a kötési mód mert most meg bolondult lezár és 2 másodperc ki is nyitja! köszi
Köszi a választ! Ez van ha az ember netről rendel.
Állítólag gyári, de nem tudom.
Akku feszültséget nem tudom, majd este megnézem. A vezérlőt hol találom hogy megnézzem a tápját?
Attól függ, hogy gyári-e vagy nem...ami biztos, hogy az autóban van!
Üdv Inhouse
Sziasztok! röviden mi volt a helyes kötés! A két orange szálat össze kötni ,meg még a pirosat is! Ennek vinni egy állandó áramot! Amékben én kötöttem abban 3 szálas központi volt! Egyik állandó áram(amit elis kell vágni) különben nyit/zár egyfojtában! a másik nyitott állásba plus ha zárt állásban (gomb lenyomva) minus! Az állandó áramra (amit elvágtunk) rá is lehet kötni a két orange szálat és a pirosat. A 2 db yellow szállat külön külön leszigetelni! (semmire nem kelk)!maradt a 2db white az meg megy a nyit/zár-zár/nyit szálra! ha forditva csinálja a távirányiton (a 2db white csere)! Remélem segithetem.. üdvw
Jumper plus-ra! És fiuk azt hogy lehetne megoldni hogy a 4 db index villogjon ,ne a tolató lámpa??!!mert mivel hiába külön szálon viszük a kék szálnak ami a parkingot vilogtatná ,indexeléskor vilog mind a 4 egyszerre! Ötlet vagy megoldás?? KÖszi ödv
Ez egyszer biztos . Honnan tudom hogy gyári vagy nem?
Sajnos nem nagyon tudom kinézni hogy mi is van a képen. Esetleg el tudnád küldeni azt a dokumentumot valahogyan?
Egy másik kérdés: honnan tudom hogy a kulcsban lévő áramkör működik-e?
Rákeresel a neten, hogy is néz ki a gyári távirányítója és összehasonlítod a tieddel.
Üdv Inhouse
Üdv!
Autóriasztó vásárlás előtt állok de nem találok olyat ami megfelelő lenne. Kritériumok: egyszerű 20000Ft alatti készülékre lenne szükségem aminek bicskakulcsos távirányítója van, vezérli a központi zárakat (egy 5 vezetékes és egy 2 vezetékes, nincs vezérlő modulom-de jó lenne ha a biztonság kedvéért nyitható lenne az autó kulccsal is) bővíthető legyen mondjuk ultrahangos érzékelővel a jövőben, és ami a legfontosabb lehessen vele a Távirányítóról! nyitni 2db behúzótekercset (egy csomagtértető és egy motorháztető). Amit eddig találtam és nagyon szimpatikus az egy Thunder CA-105 volt de nem tudom hogy lehetne megoldani úgy hogy a csomagteret és a motorteret külön-külön gombbal nyitni lehessen a távirányítóról. HA tud valaki valami készüléket vagy ötletet hogy egy ilyennel hogyan lehet megoldani az kérem írjon. Üdv
hello!
nemrég beszereltem a kocsimba egy központi zár-rendszert. tökéletesen működik is, most viszont szeretném megcsinálni az irányjelzők felvillantását zárásra és nyitásra egyaránt. van valakinek ötlete, hogy hogyan tegyem mindezt? köszönöm
Egy kicsit keresgélj már itt ebben, vagy a rokon kp záras topicban...
Üdv Inhouse
Volna egy kérdésem.1994-es suzuki swift hátsó ajtajánál hova kell elhelyezni a központi zár motorját? Az első 2 ajtónál sikerült helyet találnom de a hátsónál nem. Tud valaki segíteni? Egy univerzális CCL01-es központi záram van.
Ha jól emlékszem, vízszintesen szoktam, a rudazattal párhuzamosan.
esetleg egy képet tudnál mutatni vagy küldeni?
találtam egy képet. Nem a legjobb de ezen meg tudod mutatni hogy hova rakjam? Én akárhova is akartam mindig beleütközött az üveg.
Sajna nincs ilyen képem. A belső kilincstől megy a zárhoz vízszintesen a reteszelő rudazat, van ott egy kivágás is a ajtón. ott pont elfér. A szetthez kapott perforált lemezcsíkkal szoktam rögzíteni. Ha csinálsz egy képet leszedett ajtókárpittal az ajtó belsejéről, akkor bejelölöm.
Talán neked azért nem fért el, mert a lemez mögé próbáltad. A kivágásba rakd!
Hát ma már sötét van de holnap reggel csinálok egy képet és felrakom. Köszi a segítséget. Kb.Reggel 9-kor már felrakom a képet
Rendben. Én valószínűleg csak dél körül leszek gépközelben.
Nos sikerült lefényképezni a hátsó ajtót. De majd csinálok egy képet az első ajtóról is mert kiváncsi lennék hogy jól raktam e be vagy Te hova tetted volna. A segítséget előre is köszönöm.
Csináltam egy képet az első ajtóról is. Te hova raknád be?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |