Fórum témák
» Több friss téma |
Így már kerestem. De sajna volt ahol. 1.1-et írtak volt ahol 2.0-át. És így már nem tudom. A gyári dokumentációjában meg nem találok USB-ről említést.
Akkor EVVEL már 3 lesz.,de úgy látszik most az van érvényben amit írtál.
Egyébkent a mondatban a WIN 95 utáni dolgokról írt de nincs jelentősége.
Az USB 2.0 nagyobb írási /olvasási sebességet tud mint az1.0 vagy 1.1 szabvány.
USB1.0 - 1.5Mbps USB1.1 - 12Mbps USB2.0 - 480Mbps Tömören ennyi. Úgy látom a TE géped nem támogatja.
Elhiszem hogy segíteni szeretnél, de légy szíves olvasd el az alap problémámat. Amiket eddig írtál mind tudtam. A dátumot is csak azért kérdeztem, mert ha a noti korábban jelent meg, mint az USB 2.0 akkor biztosan nem rendelkezik vele. És csak hogy én is hozzá tegyek valamit. Megjelent az USB 3.0 is. De ez nem igen fog elterjedni, mert egy másik fejlettebb technikát akarnak bevezetni. (Vagy valami ilyesmi. Infó 2 órán volt erről szó. Még számomra is homályos.)
Nagyon gyorsan adták ki , és a nagy gyártók nem érdeklődnek utána legalább is én ezt hallottam.A szerkesztettben írtam hogy nem támogatja mindenütt sima két USB port-ot ír.
Bocs a figyelmetlenségemért.
Én meg köszönöm a megerősítést. (Valahogy én is erre gyanakodtam, sajnos)
Onnan tudhatod hogy támogatja e, ha a konkrét géphez hozzáférsz és azon windows van, hogy az eszközkezelőben megnézed az usb eszközöket és ott van elvileg több "usb gyökérhubhub" "usb állomásvezérlő" és amelyik usb2-t is tud ott ezeken kívül van egy olyan eszköz hogy "BŐVÍTETT" ez a kulcsszó "bővített állomásvezérlő" vagy ha épp angol kedve van a drivernek "Enhanced host controller" vagy "USB2"-t is láttam már néha kiírva valami olyasmi formában hogy "USB2 host controller" de ezt talán a legritkábban láttam viszont a bővített/enhanced egyet jelent az usb2-vel, persze ez akkor is hiányozhat az eszközkezelőből, ha épp az usb2 a biosban van csak letiltva...
Ezt eddig nem is tudtam. De köszi az infót. A gép szerdán lesz meg. (Mivel karácsonyi ajándék.) Hálistennek az én notimnál még nem kell a lassú perifériák miatt aggódni.
Üdv Mindenkinek!
Egy Barátomnak a következő gondja akadt: "Sikerült olyan problémával szembesülnöm, amit nem tudok megoldani, úgyhogy a nyilvánosság elé tárom, hátha: A Zasszony gépében hosszú szenvedés után meghalt a videókártya, és a monitor (LCD, inverterhiba, azóta javítva, azt nem tudjuk, van-e, és milyen összefüggés a kettő között). A kártya nem mukkan meg az én gépemben sem, vettünk hát egy GF4800GS-t a helyére. Igen ám, de azzal meg csak hibaüzenetet sípol ahelyett, hogy elindulna - kép nuku. Aszongya, hogy videokártya-hiba. Ugyanez a kártya az én gépemben hibátlanul működik, Zsuzsi gépe pedig teljesen jó az én régi, passzív hűtésű Asusommal (fogalmam nincs milyen típus). A családi béke ott látszik megremegni, hogy ugye hozattam viszonylag sokpénzért (igen, a tizenx most sok pénznek számít nekünk) egy - a kedves párom számára - nem működő kártyát, ami most az én gépemben van, cserébe az övében szerepel a Vaterán, hatezerért lőtt kártyám, tehát úgy néz ki, jól apgrédeltem a gépem. De nem így van, kifejezetten vágyom a kussban lévő Ánuszomra. Tehát a kérdés: van-e rá ötlet, hogy működjön az új kártya Zsuzsi gépében?" Ha tud valaki ebben a dologban segíteni nekem, azt megköszönöm! Üdv
Hasonlóan jártam egy 8600-assal. Nekem a slot-ban egy kicsit meg kelett "tornáztatni". Huzd le a vinyót és egyebeket, csavard ki a VGA rögzitő csavarját. Bal kéz kártyamozgatás jobb kéz Reset gombon. Amelyik "pózban" elindul úgy kell rögziteni. Elöre hátra akár egy-két tized mili is számit! Oldalra pedig azért, mert némelyik kártya Nyákja vékonyabb a többinél és nem minden slotban érintkezik rendesen.
Szia!
De mielőtt bármit is csinálnál nézz utánna hogy a párod gépe támogatja e az új kártyát,ha igen akkor jöhet "tiggersoft"ötlete.Ha nem, vegyél neki egy nagy csokor virágot (mármint az asszonynak ) és cseréld el vele a karit.
tiggersoft Köszi a tippet, de így sincs változás.
belfi2 Neked is köszönöm, utána nézek.
Néztem néztem, de én nem találtam olyat, hogy mit támogat az alaplap meg mint nem
Alaplap: MSI MS7293 VGA: Gigabyte GF8400GS. Elöbb rossz tipus szerepelt. Help!
Az adat lapok szerint össze férnek egymással,tehát működnie kellene. Hasonlítsd össze a rossz és az új kártya adatlapját ,ott kiderül van-e eltérés és hogy mi az.Bár mind a kettő PCIEX 16 mégis lehet valami különbség.Nézd meg a BIOS-ban nincs e magasabb órajel beállítva mint amit elbír a kártya.
Üdv!
Olyan problémám van, hogy nem működnek egyes dolgok a sz.gépen: Skype, Messenger, nyomtató, hangkártya stb. Azt írja ki, hogy az RPC kiszolgáló nem elérhető. Próbálom visszakapcsolni, de nem találom sehol, még a kereső sem működik. Olvastam, hogy a services.msc-ben kellene visszakapcsolni, de nekem olyan nincs. Az esemény naplóban látszik, hogy kézire van állítva, de ott nem kapcsolható vissza. Tudna valaki segíteni?
Helló!
A távoli eljáráshívást (RPC) a vezérlőpultban a felügyeleti eszközök alatt és azon belül a szolgáltatások között találod. Itt állítsd vissza automatikusra. Ha így sem fog elindulni a gép újraindítása után, akkor jobban jársz ha újratelepíted a Windows-t, mert valami nagyon belenyúlt.
Szia!
OK ezt is próbáltam, de itt is azt írja ki, hogy ezen a helyen nem állítható vissza, más helyről pedig nem is lehet elérni. Nagyon valószínű, hogy újra kell telepíteni a Windows-t.
Szia!
Csinálj egy rendszer vissza állítást a bajt megelőző időpontra. és futtass egy erős víruskereső programot. Általában vírus okozza az említett hibákat.
Szia!
Csinálnék, de hol lehet beállítani az időpontot?
Start>Kellékek>Rendszereszközök>Rendszer-visszaállítás...
Vagy esetleg parancssorból...
Sajnos nem lehet időpontot beállítani, csak be és kikapcsolni.
Az nem az! Egy kis segítség: Bővebben: Link
Remélem sikerül!
Pontosan ez van megnyitva itt előttem is, de nem megy!
Akkor sajna valamiért nem volt visszaállítási pont létrehozva, így nem fog menni... :no:
Mivel a szolgáltatás sem indul el sajna nincs több tippem nekem sem...
Hát akkor marad az újra telepítés. Valami vírus lehet, mert sok minden másképp, vagy egyáltalán nem működik. Pl.: a lomtár is sérült, nem lehet megtalálni mi törlődött ki. Érdekes, hogy az internet működik. Egyébként ESET NOD32-t használok. Sri....
Hát akkor tényleg marad az újratelepítés, bár azt azért tényleg utoljára!
Remélem a dokumentumaid mentve vannak
Üdv!
Indítsd el a gépet! Ha bejött a boot képernyő előtte nyomd meg az F8-at! Ha sikerült akkor válaszd a "Legutolsó helyes konfiguráció visszaállítását"! De ha nem volt bekapcsolva a "Rendszer visszaállítás" akkor lehet nem fog sikerülni! üdv Marcall
Szia!
Próbáltam ezt is, de nem az F8-al. Amikor eltűnt a Windows képernyő, kikapcsoltam, újraindítás, legutolsó helyes konfiguráció és ugyan az, de megpróbálom így is, Lehetséges, hogy ezt is helyesnek tartja? Ui. be volt kapcsolva a visszaállítás. |
Bejelentkezés
Hirdetés |