Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok. A cimben emlitett fenykepezogep egyik naprol a masikra meghibasodott. Az LCD mutatja a képet, zoom is működik, látszólag minden ok, csak eppen afényképet nem tudja megcsinalni. Videofunkcioval megy.
Mi lehet az oka??
üdv!
Ezt részletesebben letudnád írni (lépésről lépésre, mit kéne/mit csinál), mert igy egy kicsit fura a dolog, meg reggel van ezért a felfogásom is ehhez igazodik! ![]()
Engem is az érdekelne, hogy pontosan mit csinál. csinál 1 tök fekete képet? kiir vmi hibaüzenetet? saját memóriára is ua.-t csin, mint kártyára? blende működik rendesen? mindenesetre egy firm frissitést én csinálnék ráBővebben: Link
kodak c613 fenyképező olyan hibát ir ki ,hogy lens 20,1,0,0,17 valami ilyesmit ha valaki tud nekem ebben segiteni írjon
Helló lehet tudok segíteni, de egy kicsit többet kéne tudni az aott hibajelenségrőL!!!
PL Kikapcsol, miután a hibaüzet megjelent? Kattogott/recsegett e valami? Az optika vissza húzódik e a helyére? A fényképező hol volt utoljára használva/ttárolva amikor még hibátlanul működött? Megállípításom szerint, ha semmi nem kattog, az optika vissza megy a helyére, illetve kijön, és nem kapcsol ki ( vagy kikapcsol de ez mindegy), akkor lehet egy frimware update, és egy CCD optika ellenörzést javasolnék, DE csak akkor ha korábban csináltál már ilyet, és vigyázol hogy a CCD és a lencsék ne sérüljenek/szennyeződjenek, nem beszélve még a mechanikáról!!! Üdv! Amper ![]()
a kamera sajnos leeset de az lenne a kérdésem hogy a kamera részét kilehet e valahogy iktatni ,hogy a kamera ne kapcsoljon ki ,hogy a képeket lehessen rajta nézegetni
Lekéne menteni a képeket a fényképezőről, de a fényképező kikapcsol a fentebb írt hiba üzenettel, így ellehetetlenítve, a mentést/képek megnézését?
Ahhoz hogy mindenképpen rendesen tudd használni, mindenképpen, szét kell szedned az optika részt, és meg kell próbálni megjavítani! (vagy eltört valami, amit megragasztani nagyon trükkös, vagy ha valami kiugrott, vagy beakadt a behatás követöen akkor azt el kell hárítani) Jobb ötletem nincsen! :no:
ok megpróbálom javitani mert kitört egy tartó rész de van rajta olyan ,hogy favorites és ott nem kell neki a lencse igy lehet használni kép nézegetőként
(azt tudtam
![]() ![]()
hello,
Errol a problemarol es ennek megoldasarol picit bovebben ha megkerhetlek. koszonom ![]()
Sziasztok,
Most vettem iternetes piacon egy kodak m530 gépet, és állandóan zöldes színű képet csinál. ŰHa átváltom fekete fehérre, vagy szépíára, akkor ez a zöldes szín megszűnik, szóval szerintem nem mehanikus a hiba, ámbár nem találtam rá seholsem megoldást a manuálban, vagy máshol. Vajon mi lehet a probléma, mi nincs jól beállítva? Próbáltam már a formázást, alaphelyzetbe álítást, de semmi nem változott. beraktam egy manuált, hátha valaki okosabb
Minden színnél zöldes a kép? Gondolok arra, hogy egy tele piros vagy kék képnél is zöldes lesz? FW frissítés? (nem tudom, hogy ezen a gépen lehet-e)
csinálok majd egy pár képet, aztán megmutatom, csak most szaladok a buszhoz. igen minden képél ilyen.
FW-az mi? ![]()
Szia, Itt van egy pár kép, még mindig semmi. Próbáltam állítani a fehéregyensúlyt, semmi változás. Próbáltam már mindent, de semmi.
![]() ![]()
még egy pár
Sziasztok!
A kodak c330 fényképezőgépünk egyik pillanatról a másikra nem ismeri fel az sd kártyát amit évek óta használunk. (1G) van benne) Mi lehet a baj? Lehet-e orvosolni?
Helló!
A kártyán a fehér kis pöcök felfelé van tolva. A vágott rész felé, ahogy betesszük a gépbe. de fogalmam sincs hogy kell lennie. Eddig még azt sem vettem észre hogy az ott van ![]() Persze a további próbálgatásra sincs most lehetőség, mert az az elem megadta magát. |
Bejelentkezés
Hirdetés |