Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1451 / 3602
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Mert kiderül hogy leszboszik.
(#) sound.man válasza Action2K hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Jó lenne, de ennyi szereplőt nem hiszem, hogy összetudok szedni.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

...és elrepülnek a seprűjükön.

Amire rosszul(?) szálltak fel. :hehe:
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Akkor valósággal kiszáll belőlük a seprű.

...nagyot cuppan, és azután elhallgat.
(#) Action2K válasza sound.man hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Nem tudsz két jó csajt szerezni? Na jó, lehetnek átlagosak is. Kamera állványon, fix beállítás. Ugye rájöttél, hogy Te leszel a fiú szereplő. Jó kis börleszket lehetne csinálni belőle, akár Chaplines stílusban is. FF film, feliratok, zongorakíséret. Bővebben: Link Figyeld a kameratechnikát. Semmi svenk, semmi fahrt vagy krán. Mind fix plánok, s azokból lettek összevágva.
(#) bankimajki válasza Action2K hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Ez nagyon jó videó
(#) nikolatesla hozzászólása Dec 4, 2010 /

Hali!
Na mi most végeztünk az "ebéddel"l amit írtam,hogy hal lesz.
Azért tartott sokáig mert van két macska és nem figyeltük az éppen olvadó halat.
De neki is enni kel.
(#) zolika60 válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Idézet:
„Azért tartott sokáig mert van két macska és nem figyeltük az éppen olvadó halat.”
Halfagyit? Nem fog fájni a torkuk ebben a hideg időben?
(#) vicsys válasza sound.man hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Ebből ihletet meríthetsz. Örök sláger a szerelem...
Bővebben: Link
(#) klemo86 válasza vicsys hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Már az elején megmondtam, hogy olyan Sigur Rós-os a zenéje :pirul:
(#) sound.man válasza vicsys hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Ilyened van még? Ez jó lesz. Volt olyan is h volt egy vak csaj aztán sráccal volt átetette a szemét a srác vagy micsoda aztán srác lett vak és a csaj kidobta. Azt nem tudod melyik?
(#) bankimajki válasza sound.man hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Bár itt csak szövegesen van, de itt van: Bővebben: Link
(#) bankimajki válasza sound.man hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

De egy ilyen is elég jó lehet: Bővebben: Link
(#) nikolatesla válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Nem járnak ki.
Az egyik szokott néha kimenni de mostanában az is kb 5perc. A másik meg még csak 3hónapos...
(#) nikolatesla hozzászólása Dec 4, 2010 /

Hali!
Szert tettem jó pár ilyen kondira.
Elvileg 16V 470µF de mikor el akartam durrantani egyet semmi nem volt csak egy pukk az is a dobozában. Aztán el kezdtem le venni a tetejét és benne egy picike kis kondi volt 25V 10uF!
És ezt nem én raktam bele így kaptam őket mivel régiek már nem voltak megbízhatóak.

UI.: Bocs a sz@r képekért.
(#) sprofan válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Hehem, és ezt tanusítja az is hogy a felső kondinak sokkal vastagabb a lába mint az alsónak, ugye?
(#) Ricsi89 válasza sprofan hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

És a lábtávolsága is más a kettőnek.
(#) nikolatesla válasza sprofan hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Kb 1000db-ot kaptam és a felének vastag a lába a másiknak meg nem.
(#) nikolatesla válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Nem más! Ugyan olyan csak a fotón más. De ha akarod csinálok képet,hogy ugyanolyok.
(#) Ricsi89 válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Innen másnak látszik, de a lábak vastagsága az tényleg eltérő.
Egyébként súlyra is meg lehet különböztetni őket.
(#) Action2K válasza sprofan hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Persze, mert ő konditerembe jár.
(#) nikolatesla válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Igen a lába az nekem is fura volt de nem nagyon érdekelt. A súlyát pedig nem szoktam nézni,bár a nagyoknál már feltűnne,hogy félkiló helyett csak pár gramm.
(#) DuMatyi válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Azért ehhez pofa kell, hogy meg merjék csinálni! És ez nem az első eset. Az igekötő pedig még mindig nem elváló ugye...
(#) nikolatesla válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Made in China.... Volt már hasonló is az egy VIFA 15V 60000µF lett volna de mikor mérem csak 1000µF volt. Aztán nagy nehezen le bontottam és benne volt egy rakás olaj és egy picike tekercs vagyis kondi. De ami ingyen van attól nem lehet jót várni.
[OFF] Többet nem válnak egy,nincs több pénz a válásra.
(#) DuMatyi válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 4, 2010 /

Ne poénkodjunk a magyar nyelvtannal, és ha valaki (főleg ha egy idősebb - félig pedagógiai végzettséggel) már nem először figyelmeztet, akkor elgondolkodunk, és nem el gondolkodunk azon, amit mond. Egy képességeiben úgymond nem korlátozott gyerek vagy, aki magyar általános iskolába jár. Ha én lennék a magyartanárod, megbuktattalak volna. Negyedikben! De sajnos nem vagyok magyartanár, és te a nem szabad buktatni generáció része vagy. Itt az eredménye. Nem vagyok a helyesírás bajnoka én sem, és igazán alacsonyra teszem a mércét másokkal szemben ilyen szinten, mindemellett igyekszem megértő lenni, ha olyanok a körülményei (Ezt már valakivel kapcsolatban kifejtettem itt egyszer). Neked a lustaságon kívül nincsen semmi bajod. Legalább azt tudd leírni helyesen, amit nap mint nap használsz! Itt élő külföldiek (Az angol anyanyelvi lektor Baján például) sokszor helyesebben írnak, mint te! Ezen úgy gondolom, egy kicsit el lehet mélázni és érdemes, ha azt akarod, hogy a jövőben érdemben szóba álljanak veled az emberek.
(#) nikolatesla válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

[OFF]Figyelni fogok rá, bocsánat!
(#) klemo86 válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

Én is ezt mondom, de nem akarják megérteni, hogy nem (első sorban) az itteni szabályok miatt akarunk belőlük "embert faragni"…
(#) DuMatyi válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

Ha a többség olyan lesz, amilyent nem szeretnénk (amiért próbáljuk nevelni őket - sajnos másodlagos szociális színtérré nőtte ki magát a web), akkor meg mi leszünk bajban, mert velünk, az "őskövületekkel" nem fognak szóba állni, és egyedül maradunk, és az "ő világuk" nyer.
Következő: »»   1451 / 3602
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem