Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez már megint olyan "világvége" cucc? Addigra úgyis eltunyulunk, mert akaratlanul is eltanuljuk tőlük
Nem, Zoli, nem kezdődik, már tart. Javában, és megállíthatatlanul. Én nem tudom felfogni, hogy mi a jó ebben a virtuális létben. Mindenki csüng a facebookon, olyanok, is (többen!) akikről sosem tudtam volna elképzelni. Azt hiszem én is (kényszerből) regisztrálok, mert így nem kizárt, hogy szép lassan lekopnak az ismerősök, mert mindenki ott éli "közösségi" életét. Lassan már nem lesz divatban, hogy elmenjek valakihez, és dumáljunk egy estét egy pohár bor / sör mellett. De a facebookon lájkolás megy, meg az iwiwen küldj egy pálinkát ismerősödnek (majdnem hanyatt estem, amikor megláttam). Mind e mellett twitteren a saját életem kiteregetése. Mindenféle szelekció nélkül.
Úgy őszintén ez a szép új világ? Úgy látszik. Szépnek nekem nem szép, de új, meg kell hagyni. Hogy is mondjam cseppet sem az enyém. A tendenciát mutatja, hogy a börzén a HE-ről egyre kevesebb a velem egykorú, vagy nálam fiatalabb. Szép lassan lekoptak, pedig az elején szép számmal jártak ám. Nem kizárt, hogy lesz olyan alkalmazás, ami teremt egy virtuális elektronikai világot, és a "bütykölés" mint olyan, el fog tűnni. Ugye van ez a farmos játék. Virtuális farmmal. Lehet hogy lesz egy virtuális műhely is? A kéziszerszámok meg mennek a múzeumba?! Talán azt is megérem, hogy a szex is digitális lesz. Tessék észrevenni, nem jó ez így. A virtuális élet nem élet! Egy "maradi" vénember sorait olvashattátok.
Nem festek, de nyáron festettél ha jól emlékszem. Minek annyiszor?
Virtuális bütykölés! Milyen tetszetős, tartalmas és örömteli cselekvés lehet. Ki kéne már próbálni, jajjj, de izgulok...
Tejfehér plexifalak, és olyan színnel világítod meg szép homogénen RGB színkeveréssel, amilyennel kedved van (Persze dimmerelve.)
Ezaz, de erről is beszéltünk már, hogy ilyeneken ki húzza fel magát (és hova )…
Mekkora ötlet! Viszont nem olcsó mulatság. Szabadalmaztatni kéne!
Ugyan már, amikor kitaláltam, hogy napelemes töltőt csinálok a telefonomhoz, akkor is az volt, hogy egy hét múlva láttam az újságban, hogy a Samu piacra dobott olyat, hogy a hátulján van a napelem… (persze ez béna, mert külsőt kell csinálni, hogy zsebben is tölthető legyen )
Mert akinek a térde prezúros, annak a fejében sincs minden rendben.
De aki veszi a fáradságot és rendesen megmosakodik - annak nincs ideje az órámra készülni. (( Lyukasóra, fejből, lehet, nem pontosan. ))
Letölthető hangos kapucsengő - büszke voltam magamra, míg rá nem kerestem: lehet kapni.
Az a sok kínai annyira ráér, és annyi marhaságot kitalál, hogy még hasznosat is lehet köztük találni Azoknak nem tudsz újat mutatni… Szemetek
Szóval van ilyen téma is. Azért gondoltam, hogy ide írom mert nem építeni szeretném hanem venni ezért rá se kerestem a wifi-s témára.
Nem nagy munka szoktam a keresőt használni, de itt ennél a kérdésemnél nem használtam mivel már le is írtam nem építeni szeretnék hanem vásárolni és arra gondoltam, hogy annak itt lenne a helye még ha van wifi-s téma is mert abba inkább építenek mint vesznek, de nem figyeltem eléggé bocsánat. Viszont ha megnézed amit adtál linket azok közül nem nagyon van olyan téma, hogy wifi vásárlás. Linkeden ajánlom figyelembe a 18-adik találatot. Most lehet ezért warn-t adsz, de szerintem itt sincs semmi baj ezzel a kérdéssel és jobb is, hogy ide feltettem mintha új témát nyitottam volna. Mostanába gyakran figyellek amióta moderátor vagy, de néha picit túlzásokba esel szerintem. Viszont ha jól emlékszem akkor benne van a fórumszabályzatba, hogy a moderátornak van mindig igaza szóval jobban teszem ha inkább meg se szólalok.
A 80-as évek elején zsákolás közben kipattant a szikra a fejemből nekem is, hogy a lemezen kellene sötét pont, világos pontokkal információt tárolni.
Kipattant a szikra? Még jó, hogy nem gyulladt fel a gabona. Vigyázat, Szamóca tűzveszélyes!
Az lesz a legjobb, ha visszateszem magam standby-ba ahogy voltam eddig, olvasok és nem írok. Ezzel megoldok mindent.
Nem tudom miről beszélsz én bocsánatot kértem. Eleje inkább a lényeg szerintem annak a hozzászólásnak mintha minden nap 5 témát nyitnék meg nem használnám a keresőt soha, úgy írtad. Eléggé piszkálásnak tűnt. Mindegy, szerintem senki nem kíváncsi a vitánkra, jobb lesz ha megpróbáljuk elkerülni egymást.
Üdv
-Idösapám, milyen gyümölcs az ott a fán?
-Kékszilva! -Hádde mié piros? -Me még ződ! (RGB szilva)
Ha a civilizáció elkerülésével megoldódni látod a problémád, az megint valahol nem normális dolog…
A kommunikáció elkerülésével akarom elkerülni a vitákat. Neked nincs olyan személy akivel inkább nem beszélsz mert csak veszekednél vele? Biztosan van.
Igen, és egy szót sem szólok hozzá, így eleve nem is kezdek hasonló műbalhékba (A moderátorokkal meg jobb jóban lenni - oké, nem mindig sikerül, de van ez így… Ennek ellenére nem szállok vele vitába, ha csak jót akar.)
Ez milyen régi zene már. De, jó újra hallani.
Jajám És mint a legtöbből, ebből is lehet tanulni (Ha Max-nek hívnak, ne "flörtölj" az exeddel!)
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani ki van Darwin előtt és mögött?
Sziasztok!
Csak halkan megkérdezném, hogy kb. mennyi idő kell ahhoz, hogy cikk módosítás után a cikk újra látható legyen?
Egy szaunaházat építenék fatüzelésű kandallóbetéttel lesz a fűtése megoldva. A Kandallóbetét kémény kivezetésével vagyok egyenlőre gondolkodóba.
Hogy oldjam meg a faházon keresztül a kandalló kéménycsövének kidugását? Ami már eldöntött, hogy ha fölfelé álló kivezetésű betétet kapok, akkor fölé egy könyök cső, és vízszintesen vezetem ki a falon a csövet, majd ismét egy könyök már kívül a falon, és mehet fölfelé a kéménycső. Így kevesebb a beázási esély, és a tetővel sem kell szórakoznom a kémény miatt. Ha meg vízszintes kivezetésű betét lesz akkor meg egy könyökkel kevesebbet kell majd használnom és a forgatókönyv ugyanez lesz. A kérdéses hely a vascső és a faház találkozása. Ti hogy oldanátok meg ennek a két anyagnak a találkozását, hogy ne gyulladjon fel a ház 2 tüzelés után, és ne is ázzon be? Gondoltam arra, hogy vascső, és köré jó vastag szilikon gumi, és a falba meg értelemszerűen így nagyobb luk lesz, de beázni így sem tud majd, és talán a fal sem gyullad ki. A másik az, hogy a csövet körbe építem téglával, amit nagyon nem szeretnék, és akkor a téglák méretét vágnám ki a falból. Talán vannak még duplafalú csövek és az eléggé "hűvös" már a fal számára... Nem tudom, hogy a profik ezt hogy oldják meg gyárilag, még nem láttam ilyet. Egyéb ötlet? |
Bejelentkezés
Hirdetés |