Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1453 / 3602
(#) szamóca hozzászólása Dec 5, 2010 /

(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

Rajta volt a bukó, nem?
(#) hapro válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

Köszi, elteszem ezt az ötletet is. Holnap estefelé úgy néz ki egy "profi" is elmondja a gondolatait erről, majd megosztom ők hogy csinálják.
(#) KTobi válasza szamóca hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

Nem rég volt belinkelve ide az oldalra.
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

Ez komoly tetszik az a hangszedő azzal már veszi a szabad európát is .
(#) zolika60 válasza hapro hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

Az áramszedőn többnyire, de a váltókezelőn nem. Egyébként ez egy egyszerű PWM vezérlés.
(#) szamóca válasza KTobi hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

(#) Dióda válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

Ez kb olyan mint amikor a kreativitás agyalágyultsággal párosul valahogy így mint ez itt.
(#) Action2K válasza Dióda hozzászólására (») Dec 5, 2010 /

Úgysem mondom el, hogy 12 éve ez volt a mobilom csengőhangja. Bővebben: Link
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Látod, hogy Szami milyen rendes, vigyáz az alakodra. Mert, ha alaktalan leszel, akkor az alak-háttér differenciálás problémáitól a moderátori teendőid elvégzésében akadályoztatva leszel.
(#) mineral válasza szamóca hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Jééézusom! Ilyen beteg embereket. ilyenkor elgondolkodom, hogy támogassam-e őket a megvásárolt médindzsapan feliratú termékekkel...
(#) klemo86 válasza mineral hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

(A Japán cuccok mindig is jók voltak, gondolom nem kell példálózni… A kínai az megint más történet.)
(#) Action2K válasza mineral hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Igazad van, de amióta nem tudok Orion/Videoton TV-t HiFi-t venni, sőt az asszonynak sem tudok már Hajdú mosógépet venni, meg a kávéfőzőnk sem lehet a Budapesti Fémipari Vállalat terméke, s a gyerek sem a Híradástechnika Szövetkezet "szuperszámítógépein" nőhet fel, azóta kénytelenek vagyunk, valamilyen "utángyártott" helyettesítő típussal megelégedni. Abba az álomba pedig ne ringassuk magunkat, hogy a nyugati és európai márkajelzésű termékek nem ott készülnek.
Szóval ilyen a világ. Ilyen együgyü, trend-vezérelt, fogyasztói. De mi harcolunk ellene.
(#) Action2K válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Az én TV-m is Japán, idén vettem. Tényleg jó, szép a képe. Csak állítólag nem kell majd javíttatni. Remélem nem nekik lesz igazuk és tényleg sokáig nem kell majd javíttatni.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Oké, de ahhoz kell majd egy kis update, hogy szögletes vonalai lekerekedjenek, mert ki látott mát szögletes diszkoszt?
Amúgy paprikás krumpli az ebédem.
(#) mamutkan válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

vagy az, vagy fogod a flexet oszt nekimész!
(#) mineral válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

" A Japán cuccok mindig is jók voltak" Én ezt nem is vitatoma 25 éves JVC deck ami a mai napig kivállóan működik engem meg győzött a Japán elektronika minőségéről. Szívesen megveszem a Japán termékeket ha tehetem ezzel is munkát, életet adva nekik. De a hasonló videók láttán elgondolkodom, hogy érdemes-e...
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Pfff, elment ettől minden életkedvem, durva...

Pedig még ma fociznom kellett volna.
(#) mamutkan válasza Norberto hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

így jártál.
(#) Kicsa hozzászólása Dec 6, 2010 /

Sziasztok!
Youtube-on keresnék egy zenét. Sajnos nem tudom a címét,jómúltkor kerestem de nem sikerült kedvencekhez adni sajnos.

Egy elektronikus zenét 'csinál meg' két srác,egy nyurga vékony és magas srác meg egy latin amerikainak kinéző haverja. A videó alatt teljesen fehér háttér van,a magas srác előtt egy laptop meg szinti és ezzel hozzák össze. A magas srác 'bénázik',az alacsony pedig segít neki. A végére elég jó kis music lesz,nem tudja valaki véletlenül linkelni? Vagy címet esetleg?
(#) Sergei válasza Kicsa hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Szia
Saját profil / Saját videóim és Lejátszási listák / előzmények. kis szerencsével ott lesz.
(#) Kicsa válasza Sergei hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Szia!
Hát ez eléggé el volt dugva,ha nem mondod hogy van ilyen,soha nem találom meg.
Köszönöm szépen,sikerült a dolog,bár azt törölték már szerzői jogok miatt de a címe alapján megvan más videóban.
Egyébként Róla van szó.
Köszönöm szépen a segítséged,valószínűleg soha nem találtam volna meg! :kalap:
(#) klemo86 válasza Kicsa hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Elvagy Amúgy milyen tipikus francia fazon a kicsi
(#) Kicsa válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Szerintem jól csinálják,kár hogy ez az egy számuk van!
Egyébként lesz két Zh-m szerdán,arra tanulgatok...csak most volt nálunk a Mikulás,ittunk vele egy pálinkát is...szóval tanulás helyett inkább youtubozok
(#) klemo86 válasza Kicsa hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Én meg Massive Attack-et hallgatok, mert amikor lent jártam kajálni, egy Hugo Boss reklámban hallottam az Angel-t, aztán rámjött Szerintem egész este szépen haladok albumról albumra Holnap meg az utolsó nap a munkahelyemen…
(#) bankimajki válasza Kicsa hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Itt kezdődik a tehetség. Nagyon kis költségvetésből jobb zenét és klippet csináltak, mint sok egyéb előadó. (Ez a zene nekem is teszik.)
(#) klemo86 válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Így indult a "U can't touch this…!" is És mi lett belőle!
(#) zolika60 válasza Kicsa hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Nagyjából ennyi kell manapság a zeneszerzéshez. Egy szinti egy számítógép, meg egy ember a ki ismeri a harmóniákat. Tehát egy zenei középiskola, vagy egy jobb általános. Na ezért nem igen hallgatok mai zenét.
(#) klemo86 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Azért mindig vannak kivételek (szerencsére)
(#) Kicsa válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Ilyet szoktam én is...megfog valami zene és onnantól az előadó -most figyeljetek - számos számát meghallgatom.

Egyébként ezt a zenét ők csinálták vagy ők csak 'paródiát' csináltak rá? Nem világos számomra teljesen...
Következő: »»   1453 / 3602
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem