Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi, elteszem ezt az ötletet is. Holnap estefelé úgy néz ki egy "profi" is elmondja a gondolatait erről, majd megosztom ők hogy csinálják.
Ez komoly tetszik az a hangszedő azzal már veszi a szabad európát is .
Az áramszedőn többnyire, de a váltókezelőn nem. Egyébként ez egy egyszerű PWM vezérlés.
Ez kb olyan mint amikor a kreativitás agyalágyultsággal párosul valahogy így mint ez itt.
Úgysem mondom el, hogy 12 éve ez volt a mobilom csengőhangja. Bővebben: Link
Látod, hogy Szami milyen rendes, vigyáz az alakodra. Mert, ha alaktalan leszel, akkor az alak-háttér differenciálás problémáitól a moderátori teendőid elvégzésében akadályoztatva leszel.
Jééézusom! Ilyen beteg embereket. ilyenkor elgondolkodom, hogy támogassam-e őket a megvásárolt médindzsapan feliratú termékekkel...
(A Japán cuccok mindig is jók voltak, gondolom nem kell példálózni… A kínai az megint más történet.)
Igazad van, de amióta nem tudok Orion/Videoton TV-t HiFi-t venni, sőt az asszonynak sem tudok már Hajdú mosógépet venni, meg a kávéfőzőnk sem lehet a Budapesti Fémipari Vállalat terméke, s a gyerek sem a Híradástechnika Szövetkezet "szuperszámítógépein" nőhet fel, azóta kénytelenek vagyunk, valamilyen "utángyártott" helyettesítő típussal megelégedni. Abba az álomba pedig ne ringassuk magunkat, hogy a nyugati és európai márkajelzésű termékek nem ott készülnek.
Szóval ilyen a világ. Ilyen együgyü, trend-vezérelt, fogyasztói. De mi harcolunk ellene.
Az én TV-m is Japán, idén vettem. Tényleg jó, szép a képe. Csak állítólag nem kell majd javíttatni. Remélem nem nekik lesz igazuk és tényleg sokáig nem kell majd javíttatni.
Oké, de ahhoz kell majd egy kis update, hogy szögletes vonalai lekerekedjenek, mert ki látott mát szögletes diszkoszt?
Amúgy paprikás krumpli az ebédem.
vagy az, vagy fogod a flexet oszt nekimész!
" A Japán cuccok mindig is jók voltak" Én ezt nem is vitatoma 25 éves JVC deck ami a mai napig kivállóan működik engem meg győzött a Japán elektronika minőségéről. Szívesen megveszem a Japán termékeket ha tehetem ezzel is munkát, életet adva nekik. De a hasonló videók láttán elgondolkodom, hogy érdemes-e...
Pfff, elment ettől minden életkedvem, durva...
Pedig még ma fociznom kellett volna.
Sziasztok!
Youtube-on keresnék egy zenét. Sajnos nem tudom a címét,jómúltkor kerestem de nem sikerült kedvencekhez adni sajnos. Egy elektronikus zenét 'csinál meg' két srác,egy nyurga vékony és magas srác meg egy latin amerikainak kinéző haverja. A videó alatt teljesen fehér háttér van,a magas srác előtt egy laptop meg szinti és ezzel hozzák össze. A magas srác 'bénázik',az alacsony pedig segít neki. A végére elég jó kis music lesz,nem tudja valaki véletlenül linkelni? Vagy címet esetleg?
Szia
Saját profil / Saját videóim és Lejátszási listák / előzmények. kis szerencsével ott lesz.
Szia!
Hát ez eléggé el volt dugva,ha nem mondod hogy van ilyen,soha nem találom meg. Köszönöm szépen,sikerült a dolog,bár azt törölték már szerzői jogok miatt de a címe alapján megvan más videóban. Egyébként Róla van szó. Köszönöm szépen a segítséged,valószínűleg soha nem találtam volna meg! :kalap:
Elvagy Amúgy milyen tipikus francia fazon a kicsi
Szerintem jól csinálják,kár hogy ez az egy számuk van!
Egyébként lesz két Zh-m szerdán,arra tanulgatok...csak most volt nálunk a Mikulás,ittunk vele egy pálinkát is...szóval tanulás helyett inkább youtubozok
Én meg Massive Attack-et hallgatok, mert amikor lent jártam kajálni, egy Hugo Boss reklámban hallottam az Angel-t, aztán rámjött Szerintem egész este szépen haladok albumról albumra Holnap meg az utolsó nap a munkahelyemen…
Itt kezdődik a tehetség. Nagyon kis költségvetésből jobb zenét és klippet csináltak, mint sok egyéb előadó. (Ez a zene nekem is teszik.)
Így indult a "U can't touch this…!" is És mi lett belőle!
Nagyjából ennyi kell manapság a zeneszerzéshez. Egy szinti egy számítógép, meg egy ember a ki ismeri a harmóniákat. Tehát egy zenei középiskola, vagy egy jobb általános. Na ezért nem igen hallgatok mai zenét.
Azért mindig vannak kivételek (szerencsére)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |