Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   131 / 1152
(#) didyman válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Felesleges. Memtest elég, ne tökölj semmi mással. Ha megpucoltad a RAM modul lábait, kondik jó állapotúak a RAM tápban, igazándiból ennyi, amit tehetsz.
(#) marcall válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

Üdv!

Hát igen az a memoria hibás! Azzal nem tudsz mit csinálni! Porfogónak jó másnak nem! Esetleg csere!!?
Az Ubuntuval ugyanazt a tesztet indítanád szóval ahogy didyman mondja felesleges!

üdv Marcall!
(#) belfi2 hozzászólása Dec 6, 2010 /

Sziasztok!
Hoztak egy ASUS A7V8X-X alaplapú PC-t.Már minden driver fel van téve csak az sm buszvezérlőnél van egy felkiáltó jel.Próbáltam letölteni de nem jött le semmi.Ha valaki tudja hogy milyen kell hozzá legyen szíves segítsen .
Köszi!
(#) vladcepes hozzászólása Dec 6, 2010 /

Okés köszöntem a válaszokat. Akkor csak megpucolom oszt nyomok neki egy Memtest-et. Viszont megint egy kérdés.
A memória ami jó benne(gyári-az Hynix 1Gb 667Mhz-s) Egy ugyan ilyen testvért keresek neki hogy tökéletesen működjön. Kerestem sok helyen(az egyik helyen ahol a legolcsóbb-ott viszont csak 800Mhz-s van. Azt mondták az is jó bele mert a gép az visszabutítja 667-re. ) Ez valóban így van? Ha tök ugyan az a kártya de nekem 667-es ez meg 800 akkor normálisan fog működni? Ha nem akkor veszek bele egy 667MHz-st csak max nem Hynix hanem .....

Köszi a válaszokat
(#) vladcepes hozzászólása Dec 6, 2010 /

Sziasztok. Nos nyomtam neki WD40-et meg megtakarítottam óvatosan,lefuttattam a Memtestet még egyszer és 3 mp-után a problematika ugyan az.
Úgyhogy szerintem kuka.

Üdv
(#) coyote55 válasza vladcepes hozzászólására (») Dec 6, 2010 /

A RAM elmegy kisebb sebességgel, de az időzítésekkel lehet, hogy "játszani" kell!
Amennyiben a BIOS-ban van olyan beállítás, hogy "SPD", akkor azt használd. Általában az SPD tartalmazza az adott sebességhez szükséges időzítési adatokat.
(#) ludus válasza belfi2 hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

Szia!
Próbáld meg innen esetleg:
Bővebben: Link
ludus
(#) ha9pi.feri válasza ha9pi.feri hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

Megpróbáltam még egyszer:

Services.reg

(#) didyman válasza belfi2 hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

Bővebben: Link Beírod a deszkád típusát a keresőbe, kapod az eredményt, utils alatt lesz a via 4in1, azt hiányolja. Viaarénán van újabb, de nem kell az, jó ez a régi. Ha ezek után is sárga, akkor az Asus ATK eszköz lesz az, nézd meg a tulajdonságai között az eszközpéldány egyedi azonosítót, ott elárulja a pontos típust.
(#) ha9pi.feri válasza didyman hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

Szia!
Nos nehezen sikerült kimásolni, ha lesz időd megnézhetnéd. Kösz előre is! Itt van egy hsz-el fentebb.
(#) belfi2 válasza didyman hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

Hali!
Köszi! Csak az a problémám hogy ez a deszka nem VIA csipszettes hanem Nvidia Nforce2 400. Most azt keresem,
(#) jancsi8511 hozzászólása Dec 7, 2010 /

Sziasztok.
Van egy kis problémám lemezírással, Nero 10-el szeretnék UDF formátumot írni mert az tud ugye 7,5G-át.Valaki letudná írni a pontos lépéseket vagy valami linket ilyesmiről ha lehet?Hátha én állítok rosszul be valamit! Mert sosem sikerül! Kösz!
(#) marcall válasza jancsi8511 hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

Üdv!
Google első találat!
Nero udf beállítás
Remélem tudod használni!
üdv Marcall!
(#) marcall válasza belfi2 hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

üdv!
XP-hez a Nforce2 400 driver!
Bővebben: Link

üdv Marcall!
(#) jancsi8511 válasza marcall hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

Köszönöm!!Hát ezt nekem nem dobta be a Google!
(#) didyman válasza belfi2 hozzászólására (») Dec 7, 2010 /

Belfi, ne idegelj . A típusban a V jelöli a VIA-t, az Nfosos verzió az A7N8X.
(#) ptesza válasza belfi2 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Van egy jumper az alaplapon. Közvetlenül a chipset mellett.

200;266-333

Ezt áttettem én utána már feltudtam telepíteni.Az nforce2 400 memória vezérlőt. Addig nem is látta.

De azért érdemes megnézni azt is ,hogy nem -e pio módban megy a winyó, mert hajlamos rá!

Éppen tegnap csináltam én is. Van friss bios 1010-es. Ebben a 106 volt.
(#) Fülöp Ferenc 49 hozzászólása Dec 8, 2010 /

Kedves kollégák , a segitségetekre szorulok , az örületbe kerget vagy a gépem , vagy az ujonnan vásárolt Logitech webkamera , mindent rendben föltelepitettem , de kb 2 mp mulva becsikosodik a kép , és a téma ilyen csikosan látszik, másik gépre is föltettem , ott szépen ment , visszahoztam hozzám , ahogy bedugtam , gyönyörü volt 1 órahosszat , utánna ujra csikos kép. ujratelepitettem az egész wincsit , megit hol jo hol csikos , kiszedtem a printert , a tv kártyát , semmit nem változik , a honlapjukrol vettem le másik drivert , azzal is ugyanez, kérlek benneteket ha valaki todna ötletet adni , mi lehet az oka , nagyon megköszönném. Tisztelettel Feri
(#) didyman válasza Fülöp Ferenc 49 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Ugye, hogy nem az újratelepítés a megoldás. Ez HW-es jelenség lesz, vagy a tápegység 5V/5Vstb ága gyengélkedik, vagy a kamera. Miféle táp, mennyi idős?
(#) Fülöp Ferenc 49 válasza didyman hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

kb 10 éves a gépem , szoktam rá tenni mégegy wincsit is , de nem volt probléma sohasem , meg a plusz lártyákat is kihuzgáltam de az sem javitott.
Táp atx 350-202 tipus 350W-OS
KI TUDNÁM-E MÉRNI A BAJT A SZABAD TÁPVEZETÉKEKEN ??
köszi a választ Feri

Mértem a szabad csatin a feszkot , 5.1 v a kamera az USB- re csatlakozik
(#) abcdabcd válasza Fülöp Ferenc 49 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Az 5.1V az jó mivel a 4.75-5.25-ig nek egész a közepén van, de lehet hogy nagyobb terhelés közben mégis leesik a fesz ha az alsó határt már megközelíti se jó (mert lehet alá is megy csak multiméteren nem látod azt a rövid időt amíg kevesebb, már ha multiméterrel mérted és nem szkóppal), szóval próbáld ki, hogy dolgoztasd meg alaposan a gépet és közben is nézd a feszt...
(#) belfi2 válasza didyman hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Hali!
Dehogy akarlak idegelni! Az Aida szerint a lap ASUS A7V8X-X. Lapka készlet Nforce2 400 és ami a legszebb van gyári illesztőprogram lemezem hozzá és nem tetszik neki.
(#) didyman válasza belfi2 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Akkor lesd mefg, mi van a deszkára írva, meg a déli hídon ha VIA, biztosan nem lesz borda, és látni fogod, az NForce MCP2-n olykor van.
(#) Fülöp Ferenc 49 válasza abcdabcd hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

a feszkot mértem érzékeny mutatos müszerrel is semmi mozdulat a mutatón , még átviszem a kamerát egy másik gépre is hátha ott is jelentkezik ez a prob.nehogy baromnak nézzenek ha visszaviszem a boltba, azért nagyon várom hátha már másnál is volt hasonló dili .
üdv. Feri
eredeti probléma :
Kedves kollégák , a segitségetekre szorulok , az örületbe kerget vagy a gépem , vagy az ujonnan vásárolt Logitech webkamera , mindent rendben föltelepitettem , de kb 2 mp mulva becsikosodik a kép , és a téma ilyen csikosan látszik, másik gépre is föltettem , ott szépen ment , visszahoztam hozzám , ahogy bedugtam , gyönyörü volt 1 órahosszat , utánna ujra csikos kép. ujratelepitettem az egész wincsit , megit hol jo hol csikos , kiszedtem a printert , a tv kártyát , semmit nem változik , a honlapjukrol vettem le másik drivert , azzal is ugyanez, kérlek benneteket ha valaki todna ötletet adni , mi lehet az oka , nagyon megköszönném. Tisztelettel Feri
(#) didyman válasza Fülöp Ferenc 49 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Nem, mert ha készenlétről jár az USB, akkor hiába méred a főkört. Műszer ide kevés, szkóp lenne pont célszerű. A tápod ezek szerint Chieftec (pont a lényeg maradt le..)? Annak ak észenléti körében máris keress púpos kondit. Lesz benne és az lesz a baja.
(#) belfi2 válasza didyman hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Bordás volt a déli híd.Azért "volt " mert időközben a marcall által belinkelt deriver megoldotta a problémát,csak még nem volt időm megköszönni neki.
Egyébként köszönöm mindkettőtöknek a fáradozást.
(#) belfi2 válasza marcall hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Köszi!
Eltűnt a felkiáltó jel és már el is vitte a gazdája.

hol van a készenléti USB táp, a tápdobozban , vagy az alaplapon , néztem a tápkondikat de egyik sem pupos , egy kicsit sem
üdv Feri
(#) belfi2 válasza ptesza hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Szia!
Gondolom olvastad hogy időközben megoldódott de válaszolok.mert úgy illik.Két HDD volt a gépben és mind a kettő UDMA 6-ban futott illetve fut.
Következő: »»   131 / 1152
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem