Fórum témák
» Több friss téma |
A GND az FTP kábel miatt lehet, további zavarvédettség, árnyékolás. Nem kell az UTP-hez, mivel a lényeg a szimmetrikus átvitel, a csavart érpár adja a kábel hosszú elvezethetőségét. Mivel a zavarok egyforma amplitúdóval de ellentétesen keletkeznek a csavart érpárban, így kioltják egymást.
Üdv Inhouse
Így már ok. Ezért nézem furán, hogy miért van kivezetve a középső. Mert a szimmetrikus átvitellel tisztában voltam...
Tegnap tápot szerettem volna cserélni a PC-ben,de nem tettem ,bizonyos okok miatt.A régi tápra rátettem még egy 9,5Gb vinyót.Elindult betöltött az OP rendszer aztán két kattanás kifagy, és jött a nagy KÉK HALÁL.
Hibakód:0x0000007A Hardver hiba! a 9,5-öst HDD-t kivettem,újra indít. A HDD nem megy csak UDMA 2-ben.a merevlemezt újra felismertettem akkor felment 4ig.Még egyszer megcsináltam UDMA 5, ez a max amit ki lehet hozni eddig is ezen ment.Most viszont a HD Sentinel folyamatosan azt írja "Adatátviteli problémák voltak a gép és a lemez között cseréljem ki a kábelt 80-asra"csakhogy már hármat cseréltem.A vinyót áttettem egy másik gépbe ott is ugyan ezt írta ki.Egyébként az is ott van hogy "Beavatkozásra nincs szükség" Mi a véleményetek?
Üdv!
Látom sikerült! Próbáld ki mind a két slotban a jó memóriát és ha úgy nem dob ki hibát akkor jók a slotok! Bocs,hogy csak ilyen későn de nem voltam gép közelben! A másik meg sajnos kuka de ha ki tudod cseréltetni mondván,hogy hibás akkor szerencséd van! Aztán azon is egyből egy Memtest! üdv Marcall!
Szia. Ezt értem, de ez a kivezetés, a GND -re van kihozva, az RJ45 csatlakozóban csak a két érpárnak megfelelő csatlakozás van biztosítva, így csak UTP kábelt lehet ráakasztani, viszont fémtesthez kötve már FTP kábelt is lehetne rá akasztani.
Utálatos egy dög. A készenlétben van pár kondi, ami elhal, aztán a PFC/PWM vezérlő ML4800 is elküldi halni inkább a PWM FET-jét. Javítható, de utálatos hozzáférni, nyakon van öntve ragaccsal és borzalom hozzáférni akármihez is.
"Szereztem egy Card Bus portra illeszthető PCMCIA kártyát, amit nem nagyon értek mire találtak ki."
Sz*pásra . Csak félve merem megérdezni, hogy milyen terveid vannak vele? Esetleg nem lehet rokona valami Eicon megoldásnak?
Milyen IBM is ez?
Az RPC alapvető szolgáltatás, nélküle a fél gép nem megy. Vírus előszeretettel barmolja el, másik gépen a registryből kéne kimenteni az RPC vonatkozó beáállításait, hozzáadni csökkentett módban a registryhez aztán meglesni. Kimentettem, csatoltam, tégy vele próbát.
Idézet: „Csak félve merem megkérdezni, hogy milyen terveid vannak vele?” Ráéreztél a dolog lényegére. Kezdheted felnyomni a pánikszoba főkapcsolóját, és indítani a DVR -eket. Konkrétan smart kártyát szeretnék vele "kopizni", vagy írni. A PCMCIA kártyát csak úgy kaptam, meg sok minden mást egy szatyorral.
Szia!
Bemásoltam, elindítottam, de nem lehet bekapcsolni sehol. Talán annyi változás van, hogy más hiba üzenet jelenik meg: hiba:1055: szolgáltatási adatbázis zárolva van.
Az pedig "magától" nem záródik...
Szerintem "vendéged" van.
Szia!
Igen, így van. Most akartam telepíteni egy új vírus irtót, de az RPC hiánya miatt ezt sem lehet.
A reg filében is látható elérési utat, a services kulcsot exportáld ki és aztán illeszd be ide, légy szíves..
Hát ez nekem magas, nem találok ilyesmit...
Futtatás: Regedit, benne ide navigálsz: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\
Servicest megkattintod jobbegérrel és exportálás.
sziasztok nagyon meg köszöném ha valaki tudna segiteni ugyanis az lene a problémám hogy van egy hármas gep amit ugyan meg csináltam csak sajnosmikor föltelepitetem bejön a rendszer minden oké csak mikor megy például egy pár percig vagy belépek a netbe le fagy és továb semi én az internet kártyára gyanakszom de ha tudtok még valamit meg köszöném elöre is
Nincs benne ilyen.
"Van egy autóm, elindul, de néha leáll, mi lehet a baja?"
Ilyenkor az autószerelő megkérdezi, milyen márka, típus, évjárat, mikor volt szűrőcsere, stb, stb...
Ez található benne:
REG_SZ nem beállított érték REG_SZ -4,838 -4,1156 REG_DWORD 0x00000001(1) REG_DWORD 0x00000002(2)
Jobb egérgomb, exportálás... Nem ez a két sor érdekes, hanem az összes szolgáltatásod, ami alatta van. Ne állj neki beirogatni . AZokban lesz elkefélve valami, szolgáltatáshoz kötött fájl lesz átírva. Ezt én át tudom nézni gyorsan.
Megtaláltam. de nem lehet exportálni. Ki kellene bontani előtte?
köszi a választ elöszöris de csak anyit tudok rola hogy 750 proci 512 sdram videó kártya nagyon kicsi az alap lap asus p38 f be épitet vide ó kártya nics bene sajnos ha tudtok sgitsetek köszi :
A" HKEY_LOCAL_MACHINE˛ stb.... service " elérési út nem létezik. Ezt írja ki, ha exportálni akarom.
Szia ez egy IBM Thinkpad R31. De már minden probléma megoldódott. (Most a sajátom kezdett el vacakolni. A külső hangkarival, hogy néha recsegve szól. De szerintem majd egy újratelepítésnél megoldódik ez is.) Amikor az ember már csak informatikai cuccokkal van körülvéve, akkor már néha megutálja őket. (Főleg ha elkezd valamelyik sz@rakodni. Úgy hogy addig semmi gondja nem volt.)
Jobbegér, engedélyek. Rendszergazdák és system számára mik vannak megjelölve?
Teljes hozzáférés, olvasás,a speciális engedélyek nincs kijelölve és nem is lehet.
Hello!
Újabb érdekes dolgokat művel a gépem. Váratlanul bekapcsol a képernyőkímélő, persze dolgozok a gépen folyamatosan. Ez a kisebbik hiba, van amikor ugyanilyen váratlanul kikapcsol. Nem újraindul, ha nem teljesen elmegy aludni. Vélemény, hogy mitől lehet? AVG 2011-es írtó van rajta, nem talál fenyegetést. köszi
Szia. Én is csak most értem ide.
Na ma csinálok még egy próbát.A slot-tok biztos jók mert kiszedtem az én gépemből a memóriát és beleraktam ebbe és tökéletes. "Ahogy a memtest-et futtattam a jó memóriával csinált vagy 6-7 tesztet is(azt hittem egyszer csak vége lesz-de akkor láttam hogy már a 7-iknél tart),aztán mikor kicseréltem és beleraktam az úgymond rosszat és elindítottam a memtest-et kb fél perc és kiakadt ugyan azok a számok próbáltak visszatöltődni (vagy hogy magyarázzam amik futkároznak nem pörögnek tovább a számok hanem ott kiakadt. Ma kipróbálom még egyszer az Ubuntus boot-ot is ahogy eSDi is írta,csak előtte nyomok neki WD40-et .Aztán írom este a fejleményeket. Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |