Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hali!
Ma kitakarítottam a szobámat és az ágy alatt találtam1db leideni palackot amiben erősen sós vízvolt. Ragasztópisztollyal össze lett ragasztva a teteje meg az üveg illetve a kicsatolásnál is. De a víznek ez nem volt akadály szépen kristályosodott a só kívül.
Azta! Ilyet még akarattal sem lehet csinálni!
Magyarázza már meg nekem valaki:
Ma déletőtt megyek az M5-ön Szeged felé. Még Kecskemét előtt marhanagy dugó. Aztán látom hogy a leállósávban megy kb. 60-al villogó sárgával az autópályás autó, a hátsó felén tábla hogy a külső sáv el fog fogyni. Na az már fura volt hogy nem áll hanem megy... Sok kilóméter araszolás, még egy villogó sárga autó hasonló táblával araszol a jobb szélen. Ez meg hogy van? Gondolom én. Még pár kilóméter araszolás és megy egy sárga villogós autó a külső sávban, hátul tábla hogy külső sáv lezárva. Tényleg mert abban ment ![]() Utána pedig lehetett teperni 130-al (mondjuk mozgó felodó tábla nem volt...). Ez szerintetetek mire volt jó és pont karácsonykor?
Én először mikor megláttam azt hittem penész,de penészhez túl kemény így picit megkóstoltam aztán rájöttem,hogy a só kristályosodott meg. Már csak azt kéne tudni,hogy hogyan jött ki belőle.
![]()
Tegnapelőtt az M5-ön Szentesre menet, 1/2 órás dugó baleset miatt. Visszafelé 1órás dugó baleset miatt. Ráadásul azt hittem külföldön rekedtünk, mert Románokon kívül csak mi voltunk Magyarok a környező autósok között.
![]()
A csavar mellett lehet hibás a tömítés. A tetején látható rozsda nyom is mutatja. Kipárolog a vizes oldat, majd a levegőre kerülve, elpárolog a víz és marad a só.
Möpö háromban 320-on nekem is megvan, de az nem az igazi. Sajna én már kihallom a cuccomon a mintavételezés, tömörítés, kvantálás, stb okozta térleképzési, és egyéb hibákat.
Gabikám! Boldog karácsonyt Nektek. Ám az én macskám a sufni egyetlen székén alszik mindig, a forrasztóasztalnál. Ha forrasztok felugrik az ölembe, a gyantás cin illatát szereti, ha elő kell venni a forrasztózsírt azt már nem annyira komálja.
Én nem kóstolgatnék üvegből kifutó ismeretlen dolgokat...
![]()
ha nem tudom honnan van akkor én sem.
Az meglehet!
Mindegy jól néz ki,van még egy ilyen üveg amin szépen lerakódott de azon nem ilyen szép. Szerk: Most nézem a csavarbók került oda rozsda és nem a tetőn van,hanem a só lett rozsdás. mert én kívül belül jól tömítettem,hogy véletlenszerűm sem jöjjön ki semmi belőle. ![]()
Tulajdonképpen az igazi csak a sima audio CD. Konvertálgattam én is elég sokat, de a hangkép azonnal megpusztul ha odafigyel az ember....
![]() ![]() ![]()
Nekünk is ilyenféle a macska,bár ő inkább az emeletes ágy tetején a fekete pulcsin alszik vagy épp a radiátoron...
De ő kisebb jönne a szobából ha a WC-je meg a kajája nem szobán kívül lenne. Meg van egy kicsi 3hónapos ő meg most a műfenyőn szeret aludni.
Ha nincs fent egy modi sem akkor ki törölte Tungsram hsz-ét?
![]()
Milyen hsz-ét?
![]() ![]()
Most is itt van.
Előbb írta,hogy Idézet: Azt hiszem így fogalmazott. „Buli,nincs egy modi sem,biztos alszanak mint fácán a tálcán” ![]() ![]()
Hehe
![]()
Sikerült kiverekednem magam a hófúvásból.
![]() ![]()
Hiányoltam, a karácsonyi halat.
![]() ![]() ![]()
Már nem töltök fel kajás képeket mert meg akartak lincselni. De kivételesen Neked néhány a idei karácsony hal kajákról. Meg tekintése gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott. Aki mégis meg nézi az saját felelősségére tegye.
Véletlen göngyölt máj és malacsült is belekeveredett.
És a feleségem alkotása az asztaldísz. A havon lett fotózva. ![]() Én meg várom a Télapót, mert minden éjszaka fent voltam és nem jött még... Biztos, azért mert tudja, hogy kiakarom figyelni ![]()
Igen az! Így karácsony hajnalában mindenki teli hassal alszik.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |