Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hali!
Ma kitakarítottam a szobámat és az ágy alatt találtam1db leideni palackot amiben erősen sós vízvolt. Ragasztópisztollyal össze lett ragasztva a teteje meg az üveg illetve a kicsatolásnál is. De a víznek ez nem volt akadály szépen kristályosodott a só kívül.
Azta! Ilyet még akarattal sem lehet csinálni!
Magyarázza már meg nekem valaki:
Ma déletőtt megyek az M5-ön Szeged felé. Még Kecskemét előtt marhanagy dugó. Aztán látom hogy a leállósávban megy kb. 60-al villogó sárgával az autópályás autó, a hátsó felén tábla hogy a külső sáv el fog fogyni. Na az már fura volt hogy nem áll hanem megy... Sok kilóméter araszolás, még egy villogó sárga autó hasonló táblával araszol a jobb szélen. Ez meg hogy van? Gondolom én. Még pár kilóméter araszolás és megy egy sárga villogós autó a külső sávban, hátul tábla hogy külső sáv lezárva. Tényleg mert abban ment Utána pedig lehetett teperni 130-al (mondjuk mozgó felodó tábla nem volt...). Ez szerintetetek mire volt jó és pont karácsonykor?
Én először mikor megláttam azt hittem penész,de penészhez túl kemény így picit megkóstoltam aztán rájöttem,hogy a só kristályosodott meg. Már csak azt kéne tudni,hogy hogyan jött ki belőle.
Tegnapelőtt az M5-ön Szentesre menet, 1/2 órás dugó baleset miatt. Visszafelé 1órás dugó baleset miatt. Ráadásul azt hittem külföldön rekedtünk, mert Románokon kívül csak mi voltunk Magyarok a környező autósok között.
A csavar mellett lehet hibás a tömítés. A tetején látható rozsda nyom is mutatja. Kipárolog a vizes oldat, majd a levegőre kerülve, elpárolog a víz és marad a só.
Möpö háromban 320-on nekem is megvan, de az nem az igazi. Sajna én már kihallom a cuccomon a mintavételezés, tömörítés, kvantálás, stb okozta térleképzési, és egyéb hibákat.
Gabikám! Boldog karácsonyt Nektek. Ám az én macskám a sufni egyetlen székén alszik mindig, a forrasztóasztalnál. Ha forrasztok felugrik az ölembe, a gyantás cin illatát szereti, ha elő kell venni a forrasztózsírt azt már nem annyira komálja.
Én nem kóstolgatnék üvegből kifutó ismeretlen dolgokat...
ha nem tudom honnan van akkor én sem.
Az meglehet!
Mindegy jól néz ki,van még egy ilyen üveg amin szépen lerakódott de azon nem ilyen szép. Szerk: Most nézem a csavarbók került oda rozsda és nem a tetőn van,hanem a só lett rozsdás. mert én kívül belül jól tömítettem,hogy véletlenszerűm sem jöjjön ki semmi belőle.
Tulajdonképpen az igazi csak a sima audio CD. Konvertálgattam én is elég sokat, de a hangkép azonnal megpusztul ha odafigyel az ember.... Legtutibb mehallgatási módszer akár egy gagyi füles is lehet. Egyet értek veled.
Nekünk is ilyenféle a macska,bár ő inkább az emeletes ágy tetején a fekete pulcsin alszik vagy épp a radiátoron...
De ő kisebb jönne a szobából ha a WC-je meg a kajája nem szobán kívül lenne. Meg van egy kicsi 3hónapos ő meg most a műfenyőn szeret aludni.
Ha nincs fent egy modi sem akkor ki törölte Tungsram hsz-ét?
Milyen hsz-ét? Nekem nem tűnt fel semmi! De az előbb itt volt egy modi...
Most is itt van.
Előbb írta,hogy Idézet: Azt hiszem így fogalmazott. „Buli,nincs egy modi sem,biztos alszanak mint fácán a tálcán”
Hehe
Sikerült kiverekednem magam a hófúvásból. De hogy hol van ilyen ne kérdezd mert még a neten is kerestem...
Hiányoltam, a karácsonyi halat. Kénytelen voltam így elmenni a boltba csak csali nem volt nálam.. Az asszonyra meg nem haraptak sajnos..
Már nem töltök fel kajás képeket mert meg akartak lincselni. De kivételesen Neked néhány a idei karácsony hal kajákról. Meg tekintése gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott. Aki mégis meg nézi az saját felelősségére tegye.
Véletlen göngyölt máj és malacsült is belekeveredett.
És a feleségem alkotása az asztaldísz. A havon lett fotózva.
Mindneki alszik...
Én meg várom a Télapót, mert minden éjszaka fent voltam és nem jött még... Biztos, azért mert tudja, hogy kiakarom figyelni
Igen az! Így karácsony hajnalában mindenki teli hassal alszik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |