Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A macskám nemrég bejött az ablakon a tesóm szobájába. Ki volt nyitva az ablak szellőztetés céljából és egyből be is ugrott. Látszik, hogy az én macskám, mert nagyon okos. Amikor hideg van, akkor a teraszon lévő ágyon bebújik a pléd alá, amivel le van terítve az ágy. A másik két macska az ágyon fekszik összebújva ő meg betakarózik.
Idézet: Hát... elég egy nagy sztahanovista lehetett. Egyébként én csak 3.-án megyek csak dolgozni. „Affeneegyemegaztakikitaláltaamunkát!”
Én már a második hete itthon vagyok!
De jó ez a leállás Nyáron és télen is két hét. (tavaly én is ügyeletes voltam akkor nem tünt fel hogy leállás van hála az áramszüneteknek)
Szerintetek normális az hogy egy Office 2007 teleptítése már több mint 40 perce tart?
Most teszek fel először ilyet, XP-s vagyok és eddig 2003 volt fent mindigis.
Nemtudom mi van, felment mostmár végülis, de majd ha máskor teljesen újonnan telepítem akkor hátha gyorsabb lesz, mint így hogy a 2003-at is neki kellett letörölnie.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, a nálam jobban hozzáértőket, hogy a következő fényképezőgép használtan mennyit ér? HP PhotoSmart M417 - Tszt HP PhotoSmart M417 - Paraméterek táblázatban
Ez sem mai masina Nekem egy 517-es van.. Jó gép. .tartós Csak kicsit nagy
Nekem is Házi Pájinkás Fotósmárt m637-esem van.
Nekem 735-ösöm volt, de nem nagyon voltam vele megelégedve.
Én meg az ötödik éve, egyik nap szabad szombat, másik nap vasárnap, ez a két nap váltogatja egymást.
Nekem tetszik, sülve, főve együtt vagyunk
Elképzelem ahogy a nem akármekkora méretű SD kártyádon egy darab 358 csillió petapixeles kép figyel, és az is homályos, mert bemozdult a gép.
(Akkor inkább egy jó objektív)
Sziasztok!
Lehet olyat készíteni, hogy házilag bélyegző? A bélyegezendő szöveget rányomtatom egy nyák lapra, majd lemarom a felesleges részt.
Régen én is gondolkoztam ilyenen, szerintem működhet.
Mert itt a festék hordozó réteg a rézréteg lenne.
Létezik vastagabb nyák? Vagy alá mar a marószer a nyáknak?
Bizony,elviselhetetlen...Biztos mindenki alszik ebéd után. [OFF]Vagy dolgoznak
Csak arra volnék Kíváncsi- Fáncsi, hogy a miskolci közlekedési vállalat akkor miért nem böfögte be pl-ul, az ünnepi menetrendet.. Este szülinap után kissé rosszul esett a buszra több mint egy órát várni... Ennyit a mindenki dolgozik nevü novelláról..Aki most teheti fekszik mint fácán a tálcán, és igaza van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |