Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak 60kg vagyok.(Bár madárnak nem kevés) :yes:
Én legjobban a 70%-os, a 86%-os és a 99%-os kakaótartalmú étcsokit szeretem. Az írásbeli érettségik alatt egy jópár tábla étcsokit megettem:
Magyar: 62, 70, 85, 86 és a 99%-osból is megettem egy egész táblát az írásbeli alatt. Öt táblával megettem a magyar írásbeli alatt. Annyira izgultam a magyar miatt. :yes: Matek: 70% -os, 86%-os, 99%-os: 1-1-1 vagyis 3 darab Történelem: 70%, 81%, 86%: 1-1-1: 3 db Elektronikai alapismeretek: két darab 86%-os és egy 99%-ost is megettem. Igaz, a magyar írásbeli után egy pár órával már fájt a fejem.
Csak az árlista? Nekem meg csak a menü jön be. Rendeltem tőlük és csak automatikus e-mail jött vissza. Lehet, hogy az idén már nem kapom meg? Basszus!
Kiszámoltam az idén 8,4 kg-ot ettem meg, pedig nem is jártam iskolába.
Szép! Bár én nem számoltam meg, hogy mégis mennyit ettem akkor, de biztos, hogy nem fogtam magam vissza azalatt a kemény 5 óra alatt amíg zajlott a magyar írásbeli.
Úristen!
Hát akkor volt is min izgulni. Szerintem többet volt a tábla csoki a kezedben írásbeli alatt, mint a toll.
Költöznek. Csak jövőre nyitnak az új helyen.
Ha valaki megszállott lenne, és még él benne az ünnepi hangulat: játééék
Volt is miért izgulni. A magyar az igen nehéz volt, főleg a szövegértési rész. Ott csak 10 pontot értem el a lehetséges 40-ből, de a szövegalkotásnál 54 pontot értem el, de úgy hogy, a helyesírást és az írásképért nem vontak le pontot ( összesen 18-at) a formai és tartalmi diszgráfiám miatt. A csokit cikkekben ettem meg. Sikerült beosztani arra az 5 órára.
De jó, hogy nem lehet sózni a járdát… Alig lehet közlekedni Nálunk a műtrágya teszi a dolgát
Felénk folyamatosan szórják,a cipő alatt csak úgy serceg a só.Csoda,hogy még van cipőtalpam
Nálunk homokoznak.. De bent a városban sóznak.. Ami a cipőre "kiül"
És ha valaki szereti az onlájn társasjátékot kvízzel: csináltam egyet
Én ugyan nem! Csak paprikázva
Ma fotóztam délután. Sajnos a víz nem akar apadni, ráadásul jön egy újabb árhullám.
A vegyi 029.jpg valami csodálatos!
Szia!
Nagyon szépek a képek! Megkérhetlek rá, hogy feltennéd-e a képeket ugyanide, hogy a feltöltéskor beállítod, hogy ne méretezze át a képeket? Előre is köszi, üdv!
Ha Ő megtenné, a rendszer akkor sem engedné. Szerintem. :gumicsirke:
De, bizony fel lehet tölteni akár 3400 x 9400-as képeket is, csak küldés gomb előtt át kell kattintani a méretezést.
Amúgy a 029-es kép tetszik nekem is a legjobban, úgyhogy + 1 szavazat a nagyobb kép feltöltésére. :yes: Háttérképnek való minimum, annyira jó lett! :eek2:
Jó éjszakát mindenkinek!
A 025-ös kép gyönyörű!!! olyan mint ezek a fizetős telefon hátérképek...
Nem lehet sózni az utakat. Viszont még mindig lehet kapni útszóró sót. Én macska almot szoktam kiszórni. Az is tökéletesen teszi a dolgát. Legalábbis nem csúszik a járda.
Más: Háttérzajnak ajánlom a következőt. Rádió kabaré
A vonatállomásokon azt vettem észre, hogy valami apró kavicsszerű dolgot szórtak ki, mert a vonat tele volt apró fehér kavicsokkal, amit felhordtak az utasok a cipőjükkel.
Lehet a vasút is átállt a macska alomra!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |