Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kerámia padlón és laminált parkettán is jól tudnak driftelni
Édesapámék annó azzal szórakoztak hogy lágy szurokkal (Nem forróval )dióhéjat ragasztottak a lábára aztán feldobták a tetőre.Szegény cicus ott is driftelt rendesen!
Nekünk meg a nagyobbik süket és elégé béna. valamelyik nap fel akart mászni a reluxán,hogy kinézzen. De ami a reluxát tartja az ablakhoz zsineg az elpattant és a macska kb 2méteres kilengéssel neki az ablaknak. A másik a kicsi meg egy perzsa és házi keveréke aminek meg nincs farka vagyis van de az csak 5cn. de arra mindenki rálép,mikor a nagynak rendesen ki van nőve arra meg senki.
De még lét cicus igen szereti a kutyát harapdálni ami néha igen hangos vonyítást eredményez.
Mi a jégre raktuk ki szerencsétlent, ott is ahány lába annyi felé akart szétszaladni hirtelen
A kutyát meg utána,de az esély kiegyenlítés érdekében baby cipővel a lábán.A végén már nem tudtuk ki kerget kit és a " lábbelik "okozta zaj miatt megfogni sem volt egyszerű őket.
Annak meg kókuszhéjat kell a lábára húzni
Történt hogy egy haknizó színész úton hazafelé az esti szürkületben elütött egy macskát.Nem vette komolyan hátha mégse,- gondolta- és ment tovább.Egy kis idő múlva csak nem hagyta békén a gondolat és vissza ment megnézni a porul járt állatot.Meg is találta ott forgott az út közepén ,erre kiszállt, és kegyelem döfésként hogy ne szenvedjen, egy ott talált szőlő karóval egy ütéssel agyonverte és bedobta az árokba. Másnap emberük éppen abban a faluban járt megtartani az előadást és elpirulva hallgatta a Néni panaszát amint mondja egy másik falubelinek hogy milyen macska gyűlölő emberek vannak.”-Tegnap este egy őrült autós elütötte a fiatal fehér cicámat és elhajtott - mondja mama-.-De később visszajött és másik fehéret, amelyik epilepsziás volt azt meg egy szőlőkaróval agyonverte”
Hogy mik vannak! (Igaz történet) :yes:
Erre szokás azt mondani, hogy: Nagyot ütött!
Az ÉN macskám ám segít ahol tud, nem nagy, van vagy 2-3 kiló. Forrasztás közben a legváratlanabb pillanatban ugrik a vállamra, a műhelybe ha szerelek ülve mindig felkéreckedik, illetve nem felkéreckedik hanem felugrik, nem ismeri a demokráciát. Ha épp valami dróttal játszok az neki is kell, mindent megtesz érte. Utálja a folyasztózsír szagát, a 0.5 mm es cin szagát(tényleg büdös), de imádja a fenyőgyantásat. Hazafelé jövet munkából többségében vár a kapu előtt.
Nekem volt egy cicám, ha bejött valaki azt eltűrte de ki senkit nem engedett!!
Nem érte el a kilincset.
Aranyos lehet a felugró cica de ha épp smd-t forrasztasz, hát nem tudom ......
Igen, problémás ekkor, meg is látszik az első smd forrasztás szárnypróbálgatáson.
Sziasztok! Most elmarad a gitár átalakítás, majd egyszer talán.. Vettem inkább egy ilyet.
Nikolatesla: Ez azért elég durva, jó lenne valamit gyakorolnod rá. Matekra főleg, nyelvtan nem olyan vészes. Mondjuk nekem még jó, hogy nem, kb 4,3-mal vittem végig a 4 évet. Matekból "csak" 4-essel, de mivel nem lehet számológépet vinni, nem olyan könnyű.
Nekem halaim vannak.Megnyugtató nézni őket amint úszkálnak...A mostaniak már vannak ca.2,5-3 évesek.
[OFF]Megaztán nem is ugrálnak(annyira). :hide:
Tegyél oda egy macskát, majd fognak! :wow3:
Szeretnék én,de ütközik az elveimmel,miszerint panelba nem való se macska,se kutya.A hörcsög még csak-csak,a madár is elmegy,bár az koszos.
Sziasztok!
Szükségem lenne Willi Priesterath: Hobbielektronika című könyvére. Már sajnos sehol se kapható. Ha valakinek már nincs rá szüksége, örülnék neki, ha eladná nekem. e-mail: geq@freemail.hu Köszönettel: geq
Nekem itt tekereg a lábam alatt mind a három.
Mit tud a számológép amit te nem?
2 almát összeadni. Amikor érettségiztem, volt valami hasonló kaliberű feladat is. Az egyetemen rájöttem hogy az 5-ös matek érettségi semmit nem ér.
Mikinek, és a többieknek is akit érdekel:
A fluor-ról. Charles Eliot Perkins 1954-ben ezt mondta más gyógyszerekre gyakorolt hatásáról: "A víz Fluorral való kezelésének az igazi célja csökkenteni a tömegek ellenállását az uralommal és az ellenőrzéssel az elvesztett szabadsággal szemben és mint tudós legkomolyabban és legőszintébben mondhatom hogy közel 20 éven át végeztem kémiai biokémiai fiziológiai és patológiai kutatásokat a Fluoriddal:bármely személy aki mesterségesen Fluoridizált vizet iszik 1 vagy több éven át soha nem lesz többé ugyanaz a személy sem lelkileg sem fizikailag mint aki korábban volt. 1987. augusztus 12-én a brit parlamentben Harley Rivers Dickinson, a liberális párt tagja a következőket mondotta:"A II. világháború végén az Egyesült Államok kormánya Charles Eliot Perkinst, a kémia, a biokémia, a fiziológia és a patológia tudományos kutatóját küldte Németországba, hogy vegye át az óriás Farben vegyi cég irányítását. Miközben itt tartózkodott, német vegyészek elmondták neki, hogy milyen kísérleteket végeztek a háború alatt és abból mit vett át a német tábornoki kar. Ez arra vonatkozott, hogy miként lehet bármely adott térség lakosságát ellenőrizni az ivóvízbe adagolt nagy mennyiségű vegyi anyag segítségével. Ebben a tervben a nátrium-fluorid játszott kiemelkedő szerepet. Egészen kicsi mennyiségű fluorid ismételt adagolása egy idő múlva csökkenti az egyén erejét ahhoz, hogy ellenálljon az uralomnak, lassan mérgezve és narkotizálva az agy egy meghatározott részét, és ily módon engedékennyé válik azok akaratával szemben, akik irányítani akarják őt. Mind a németek, mind az oroszok nátrium-fluoridot adagoltak a hadifoglyok ivóvizébe, hogy tompává és engedelmessé tegyék őket." És itt van róla az irodalom: Bővebben: Link Némi infó a farben cégről, igaz angolul: farben Hátha nem lesz cenzúra áldozata ez az írásom, mert szerintem hasznos cucc mindenki számára ! Akkor kis saját írást is hozzá, hogy valóban a reklámokból az dől felénk, hogy ilyen f..sza meg olyan jó a fluoridos fogkrém, meg hogy az védi meg a fogainkat, stb...na de inkább ebbe bele sem megyek, hagyjuk.
Az enyém 6 évig panelben lakott. A fia meg ott is született. Nincs a cicával ott baj. Kell egy hely az alomnak, hogy a dolgát tudja végezni és ennyi. Hamar megtanulj, hogy hová járjon. Kölyök korában szereti, ha játszanak vele, de idősebb korában elég egy kis simogatás. Megtalálja a lakásban a legmelegebb helyet és szeret ott aludni. Ha ez az ágyad akkor is. Nincs gondja a bezártsággal (a kutyának inkább azt én sem tartanám ott). Egyszer az első emeletről kiugrott, vagy kiesett az ablakon. Nem mert elszaladni a bokor alól ahová esett. Este munkából jövet ott találtam kétségbe esve. Mikor kertes házba költöztünk, egy hónap volt, míg megszokták, hogy ki is mehetnek. Az első napokban alig mert menni a fűben. Ha a dolgát kellett végezni bejött az alomba. A macska nem koszos. azt a kis szőrt összeszedi a porszívó.
Köszönöm Zoltán.
Na ja, és még mennyi mindent nem is tudunk...
Ha érdekel az a "mennyi minden"...Már beszerezhetetlen olvasmány, minden polcon ott lenne a helye: Bővebben: Link Ez talán a legértékesebb eddig amit ide föltettem.
Nagyon köszi amúgy is gyűjtöm a digit olvasmányokat.
Vidékieknek meg Dóg dip6 tokkal...Hogyan jutott ez az eszedbe?
Azt hiszem Simpi már nagyon unja, hogy átalakult állatkertté a topik.
Sziasztok elnézést először is az off ért.!
Eléggé unalmas egy hétvégém van úgyhogy úgy döntöttem hogy az első számítógépem megkeresem és megnézem mi hogy van rajta.. Beindítom teljesen halk csodálkoztam is hogy talán nem mennek a ventillátorok de minden rendben volt aztán jött az érdekes felfedezés windows 98 :eek2: ami volt a gépen:warcraft 3 call of duty 1 cs 1.6 meg mind a 3 része a need for speed-nek. Csak azért írok nektek erről hogy több mint 5 órát játszottam ezekkel a régi játékokkal de sokkal jobban élvezem mint a mai játékokat sokkal jobb játékélményed van belőle.A gép : intel celeron 900 mhz 1200 ra húzva 512 mb sd ram (4 db 128 mb os) abit siluro geforce 4 titanium mx 460 as 64 megás videókártya és 1 db 20 gb os merevlemez és cd olvasó. Abból érezni hogy régi ,hogy most amit írok a processzor kihasználtság 100% everest szerint. Röviden és tömören sokall jobban szeretem ezt a régi gépem mint az újat olyan egyszerű és mégis mindenre jó.. Köszönöm hogy elolvastad amit írtam :Ákos |
Bejelentkezés
Hirdetés |