Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1510 / 3610
(#) 7805 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Figyelj láttad volna a porréteget a borda meg a venti között
(#) 7805 válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

"titan cpu cooler" van rajta
(#) 7805 válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 9, 2011 1 /

1 ső képen az van ami rajta volt és a 2. on ami most vanrajta
(#) klemo86 válasza 7805 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Nekem ez van, csak nem találom azt a nyomorult képet, ahol a régi gépem takarítás után le van fényképezve… (Arra visszaraktam a gyárit.) Szerintem simán megérte, egyszerűen nem lehetett hallani, hogy megy-e a gép (Corsair táp, Samsung F1 vinyó.) Venti nem kell bele, azzal 21°C a proci, félek, hogy lefagy

ez így jó de neekm egy 6 magos amd procit nem biztos hogy lehűtene ezért maradok alégnél meg a régi gépnél mert 1 az hogy a kis gép 120w ot fogyaszta aanyg meg 650 et.. nah d emára én mentem jóéjt mindenkinek!!!
(#) klemo86 válasza sooty hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Hogy mentsem egy kicsit a kívülállók számára a menthetőt, ez a funkció azért kell bele, hogy ha meggyulladsz (a könyvtárat felgyújtják, és ki kell menekülnöd; a napalmgyárban tűz üt ki), el tudd magad oltani. Másrészt ha elfogyott minden lőszered, ezzel fel tudod tartani az embereket (amíg hánynak).
(#) klemo86 válasza 7805 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Ja, látod: leporosodik, azt megfullad…

1986 hozzászólás, micsoda kerek szám :whatever: Ez mindenkinek nyerő év volt, kivéve Pripjat és környékének De azért kocc
(#) Action2K válasza sooty hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Idézet:
„Oszt jönnek nekem a 3D tv-vel meg az áttöréssel Hahaha!”
Pont erről írok itt. Bővebben: Link
(#) sooty válasza Action2K hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Milyen filmeket készítettél és milyen módszerrel (renderelt)? A építészeknél volt divatos a sztereo fotózás és filmezés. Az egyik kollégámnak volt zenith géphez adaptere sztereó fotózáshoz, azt kipróbáltuk egy videokamera elé szerelve, remek "kancsítós" videókat lehetett vele csinálni, ahhoz nem kellett szemüveg, csak a szemedet kellett kicsit erőltetni. Mai napig megvan az első Miro 3D Media fanatix shutterglas szemüvegem és az NVIDIA drájverével még mindíg működik is. Ez ugyanazt a technikát használja mint a most árult drága 3D tv-k (takargatja a szemedet felváltva egy lcd panellel). A Descent I.-et már azzal nyomtam (1996-körül)Bövebben
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Ne már, már van 3? Ezt ki kell próbálnom
(#) radocziandras válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Az a harci borz nagyon brutális, ahogy elnézem a trailereket.Amúgy megjelent már a harmadik?Valahonnan le kellene rángatnom...persze csak kipróbálom, utána letörlöm a gépről és elmegyek megvenni az eredetit

Szerintem nem lesz ideje beporosodni rendesen mert még 1 nap azt rakom félre a gépet max ha eszembe jut megint játszok vele
(#) Action2K válasza sooty hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Doku és természetfilmeket. Color Code-ban, Házilag épített tükrös adapterrel. 4-500-as zársebességgel, 3CCD-s Panakammal. Tűző napsütés, vagy óriási műtermi világítás kellett neki. Viszont az eredmény lenyűgöző volt.
"A '20-as, majd az '50-es és a '80-as években is számos, ám többnyire elvetélt kísérlet született a 3D-s blockbuster megteremtésére. Napjainkban a moziforgalmazás soha nem látott visszaesést mutat, a filmiparnak muszáj tehát előrukkolnia valamivel, ami visszacsábítja a nézőket a vetítőtermekbe. Nagyon úgy néz ki, hogy ez a valami pedig a háromdimenziós filmek soha nem látott dömpingje lesz, így ha most sem történik meg a 3D-s mozik áttörése, akkor soha. Steven Spielberg cége, a Dreamworks 2009-ben az összes projektjét – mintegy tizenötöt – háromdimenziós technikával készíti, sőt tavalyi legjobbjuk, a Madagaszkár 2 már elsősorban a 3D-s vetítésre specializált IMAX-mozikban aratta sikereit. Bár a költségek még mindig jóval magasabbak, mint egy hagyományos technikával készített film esetében, a digitális technikának köszönhetően lényegesen kisebbek, mint például a '80-as években, az IMAX-mozik születése idején."
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Tehetnél fel egy-két filmet a youtube-ra, kiváncsi lennék rá. Úgy 1981 körül mi is vettünk ilyen 3d-és nézőkét amivel diákat lehetett nézni úgy, hogy duplán voltak egy papiron. Sőt havernak mikor kicsi volt az apukája csinált ilyeneket róluk. Nagyon megdöbbentő volt visszanézni a családjukat így...
Azért nem semmi, hogy ha a moziban mondod, hogy te szeretnéd megvenni a szemüveget, akkor szóba sem állnak veled. Sajnos a neten meg csak gagyibb szemüvegeket kapsz.

Egyébként nem tudtok olyan játékot, amit szemüveggel lehet játszani(3D), és nem olyan nagy a gépigénye?
(#) klemo86 válasza radocziandras hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Sajnos se ebay-en, se semmi letöltő oldalon nem találtam még meg
(#) Iszkakof István válasza sooty hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Hanoi tornyait sohasem említitek. Nagyon szerettem. Belebabráltam a programjába, hogy írja ki, hány lépés van hátra stb. Nosztalgia.
(#) zoly15 hozzászólása Jan 9, 2011 /

Üdv mindenkinek! Valaki nem tudná megmondani hogy Január 1.-től hogyan változott a postai csomagok ára? Eddig 990Ft volt. Most nem tudom hogy mennyire emelkedett. Nézem ezt de nem bírom kiolvasni hogy mi hogy van.. Olyan értelmetlen :bummafejbe:
(#) sooty válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Szinte minden 3D-ds játék (értsd: Direct 3D, Directx) játszható akár anagliph (piros-enciánkék egyszerű papírkeretes szemüveg is jó) szemüveggel vagy shutterglass szemüveggel (ASUS videokártyák támogatták) ha régebbi NVIDIA videokártyád van és letöltöd hozzá az NVIDIA Consumer Stereo drivereket. (Geforce 7-ig fejlesztették, most már 3D Vision van) Játék közben be lehet kapcsolni a térhatású megjelenítést. Persze itt az FPS-ek, szimulátorok előnyben vannak. Bővebben: Link
(#) tiggersoft válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Standard csomag 1050Huf.
(#) zoly15 válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Köszönöm szépen!
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Pedig minden oda van írva magyarul
A bal fölső sarokban a levél a lényeges pl nekem, 2kg-ig a csomagokat levélként lehet feladni. A belföldi postacsomag díjánál pedig a 2-20kg-os csomagok ára van
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

A levelet megtaláltam.. Most hogy tudtam az árát.. Így megtaláltam a csomagot is... Csak felhúzott ez a zűrzavar, utána tudod hogy nem a józan ész diktál.. :hide:
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Tudom, miről beszélsz, a régi ennél is rosszabb volt, na azon tényleg nem lehetett elmenni
(#) DuMatyi válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Ezt a jogi bikkfanyelvet Örkény egyperceseiben az átszállójegyről szóló című írásában parodizálja ki. Ember legyen a talpán, aki megérti ezeket a hivatalos értesítőket. No de nem is azért íródtak!
(#) Ricsi89 hozzászólása Jan 9, 2011 /

Sziasztok!
Hogyan tudnám belevarázsolni a wordbe az egyenletszerkesztő részt? Nekem nincs benne. Feltettem a 2007-es Office-t, de nem lehet rákattintani az egyenlet gombra és nekem pedig egyenleteket kellene csinálnom.
(#) sooty válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Itt azt írják, hogy a 2007-ben beépített editor van. Nem lehet, hogy a doksi amiben írni akarsz nem 2007 formátmú és ezért tiltja a beépített egyenletszerkesztőt? A régi Word a Microsoft Equation 3.0-át használta és az szerepelt az objektumok között, a beszúrásnál felajánl ilyet a word-öd? Bővebben: Link
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Van beépített egyenletszerkesztő a 2007-ben, sőt, sokkal praktikusabban és egyszerűbben használható hosszú távon, mint a korábbiak.

Beszúrás > Egyenlet helyen találhatod meg.
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Végül valahogy életre kelt. Az volt a gond, hogy nem volt aktív az egyenlet gomb. Tényleg nem bonyolult a használata. Sokkal jobb, mint a 2003-ban.
(#) babettt hozzászólása Jan 9, 2011 /

Légy szíves aki tud segítsen! Nem tartozik nagyon az oldal témáihoz de én már megőrülök....Szóval nemrég lett bekötve a internet meglehetősen hülye vagyok hozzá.Az lenne a problémám, h eleinte gond nélkül működött, és most meg egyszerűen nem hoz be egyik böngésző sem oldalakat.Arra már rá jöttem hogy lehet hogy elállított valamit egy vírus,amit már a vírusirtóm elkapott,de ennél többet nem.Mindig azt írja ki,hogy:"Hoppá! A Firefox nem találta meg a ..."Néha azt is írja,hogy ellenőrizzem a proxy/tűzfal beállítást.Ezt meg is tettem csak azt nem tudom mit kellene rajta néznem,vagy állítanom.Mellesleg WIFI vezetéknélküli netem van.Aki tud segítsen és ne túl bonyolultan magyarázza,mert gépem régóta van de netem az csak pár hónapja.
Köszönöm:Babett
(#) mate_x válasza babettt hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Próbáld meg, hogy húzd ki a konnektorból a modemet, routert és dugd vissza, ha ez után sem működik, akkor valószínűleg a szolgáltatónál lesz a hiba...
Következő: »»   1510 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem