Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem Nem,azt hiszem félreértettél(bocsi ha azért mert hülyeséget írtam)Szóval van amit behoz, de nem minden oldalt.Amúgy ezt már próbáltam.De azért köszönöm szépen!
Csak az oldalak nem jönnek be? Msn, vagy más netet igénylő program megy rendesen?
Hát, akkor nem tudom mi lehet a probléma, ha nem tudod megoldani, akkor végső megoldás lehet az újratelepítés.
Jó(?) hely a macskának.
De mindketten szépen elférünk.
Mi az? Itt mindenkinek kel egy-kettő segítőkész kábelvég harapdáló?
AkcióLackónak csak most, tőlem
Bővebben: Link
Ez nagyon király. Nyugtató hatással van rám.
Ismeri ezt valaki: a kék kerítés?
Mikor még általános iskolás voltam, papírgyűjtésen mindig találtunk egy csomó ilyen régebbi újságféleségeket, aminek ez volt a hátulján.
A XIX. században nem csak a kék kerítésre "rajzolnak a gyerekek"… Már nem válogatnak.
Úgy érti klemó, hogy a graffittisek mindent összefirkálnak. Házfalakat, műemlékeket...
Én nem mondtam, hogy nem vagyok itt, csak néha nem activityt játszom, hanem passivityt. Aztán minden passzív korszak után jön egy aktív, majd megint egy passzív. Most épp egy alkotásomba vagyok belemerülve. Nem lesz nagy kunszt, de alá lesz dúcolva rendesen. Majd ha végzek, vagy jön a következő ötlet, vagy írogatok megint.
Браво !!! также нажать ребята!
Eszméletlen jól csinálják. Egyébként tudja valaki, hogy milyen hangszer ez? Még csak nem is láttam ilyet.
Ez is. Viccet félretéve milyen hangszer lehet ez?
Villanybalalajka! Vagy zanzazajbalalajka
Ez valami hatalmas: Jégkorszak 4 előzetes (Már nagyon várom hogy megjelenjen.)
Elektricská modulátor dvá! Ahoj ahoj poblacsek!
Neeeeeeeeeee azt nem lehet, tele van a merevlemez minden fontos dologgal, és az életben nem lesz annyi dvd-m hogy kiírjam...
Külső harddiszk? Esetleg elég ha rátelepítesz a meglévő konfigurációra, nem kell formázni (ha nem vírusos).
Akkor lehet nálad is olyan gond van ,mint nálam. Nekem a routerem vacakol, másikat betéve jó. Viszont két nap pihi után ismét megy a router kb 2 hétig, majd ismét kezdi. Senki nem tud mondani rá semmit. Nekem is úgy van ,hogy vagy lassan, vagy sehogy nem jönnek be az oldalak, vagy éppen többszöri frissítésre bejön. Viszont msn, torrent megy közben rendesen.
Ez nagyon jónak tűnik! Ha nem fake, akkor én is várom már.
szerk.: bár, nem tűnik fakenak. :yes:
Szia!
Nálam is volt gond, tavaly ősszel. Vacakolt, szakadozott, lefagyott... Egy SMC7004 Barricade, még 2005-ben vettem. Szétszedve, LCM3-al megvizsgálva a tápszűrő kondenzátorait mindegyik kapacitás vesztett volt. 1µF helyett 2-5nF Kicseréltem őket, azóta olyan mint újkorában. Ilyen hibát felderíteni előzetesen parancssorral lehet: futtatás: CMD ablakba ping 192.168.1.1 -t (általában) és figyelni az eredményt. Nem lehet csomagvesztés, és ezredmásodperc alatt kell lennie a válaszidőnek. Akár órákon át lehet futtatni, végén ctrl+C megállít és kiírja az eredményt.
Azok a bizonyos kondenzátorok minden berendezésben az időzített bombák. Az átlag tulaj ilyenkor fogja a routert és dobja ki a kukába.
Van amikor szószerint időzített bombák [robbannak is].
Az a tantál szokása, hajjaj de mekkorát! Ja, és szúrólángot is szeret produkálni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |