Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1513 / 3610
(#) KTobi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Tudtommal fel van tüntetve az energiaitalokon, hogy alkohollal tilos keverni. Tudomásom szerint egyes emberek szervezete nem bírja ki, még másoké jól tolerálja a keverést. Viszont nem írta sehol, hogy miért lett betiltva.
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Idézet:
„Férfiember kívánhat ennél szebb halált?”
Talán ha 119 évesen belefulladok 2 hatalmas mellbe, ami egy bérnő tartozéka és őt, én rendeltem lakásra, mert még mindig áll a zászló!
(#) DuMatyi válasza KTobi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Szerintem az alkohol miatt. Az a 4. összetevő
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Minek bérnő? Akinek van, elégedjen meg eggyel, maradjon másnak is, mert férfi-nő arány közel 1:1...
(#) Georgee válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Idézet:
„Férfiember kívánhat ennél szebb halált?”

Ennél szebbet nem
(#) zenetom válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Idézet:
„férfi-nő arány közel 1:1”

A nők többen vannak nem? :hide:
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Ha én 119 éves leszek, hogy fog kinézni a mama?! Azt meg mégsem akarhatod, hogy elítéljenek ennyi idősen liliom tiprásért...?
(#) Georgee válasza vicsys hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Liliom tiprás? Tulipántaposás. Egyszer megkaptam ezt a beszólást.
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Azt elfelejted, hogy Te meg papa leszel. Aszalt szilvával a lábad között...
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Azért írtam, hogy "közel".

Akkor világbéke nem lehetséges, mert néhány nő egyedül marad. De lehet hogy csak rosszul számolták/saccolták meg.
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

A születési adatokból. Lejelentik, hogy hány fiú hány lány születik. Jó ideje több lány születik mint fiú. Bízzunk az orvosokban, hogy nem fordult elő olyan, hogy .....ke van a menyasszonynak.
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Ezek után tényleg nem sűrűn!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Simpi, Tudtam, hogy erre is válaszolsz valamit. Nekem nem sikerült. Igen, nekem nem.
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Hohó, dehogy nem kell a 3D TV. Az előtt a páciensek átlépnek a 4.D-be. Anélkül viszont csak egy mátrixos hátra hajlásra képesek.

Nekem se. :gumicsirke:
(#) bankimajki hozzászólása Jan 10, 2011 /

Holnap a vizsgalapra felírom ezt a linket. És megjegyzésként odateszem, hogy ezt fontosabb volt megtanulni., mint azt.
(#) zenetom válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Milyen vizsgád lesz?
(#) bankimajki válasza zenetom hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Nehéz. (ENERGETIKA) Keresd a megoldást.

Nem is hangzik olyan rosszul. Vagy de?
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Energetika a tisztességes áramellátás szabályairól szól... Ugye? enegrETIKA, éééééééérted...
(#) bankimajki válasza zenetom hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

2,5 óra hosszú, írásbeli. (Az egyik legszigorúbb tanárral.) 22 feladat. Ebből vagy 8 elég nehéz gyakorlati számolási példa. Mindent egybevetve ha genius vagy, akkor nem nehéz. Így meg hogy kb. 3 órát tanultam rá eddig, bízok a következő vizsgában. (Vagy genius vagyok, na ez majd holnap kiderül.)
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Arról is. Meg kb. végtelen sok megtanulhatatlan képletről. Ha tudnátok mennyi féle erőmű létezik. És milyen részegységei vannak. Nagyon durva. A hálózatok megint csak egy szép témakör. A zárlatszámítások a MA-es nagyságrendekkel megint csak egy szép dolog. (És ez csak egy része azoknak, amiket már illene tudnom.) :yes:

Mindennek megvan a maga szépsége.
(#) Norberto válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Én 4-es írtam Novothny-nál, elsőre.

Nem vagyok genius, csak 4-5 napot tanulgattam rá, úgy ímmel-ámmal, igaz, engem részben érdekelt is, sok anyagot leszedtem a netről (Kandós anyagokon kívül!), s ugye "több olvasott anyagból több marad meg" alapra fektettem az esélyeimet. Az a durva, minél több anyagra leltem rá, és beleolvastam valamennyibe, egyre inkább kiéleződött a tudásvágyam. Érdekes, mert eddig annál az egy tárgynál éreztem ezt belül.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

A halló halló figyelem-ig oké. Utána elvesztettem a fonalat.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Akkor csodálom, hogy nem energetika szakirányra mentél.
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Még nem késő, még mehetek egy körre.
(#) bankimajki válasza Norberto hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Én is ezért akarok erre a szakirányra menni. (Csak matek2 ne lenne.) Az nekem nagyon nem fekszik. Azért egy kicsit több kell az ímmel-ámmal tanulgatoknál. (A genius-t én is úgy értettem, hogyha sikerülne ennyi tanulással.) Bár még az éjszaka átnézem a feladatokat. (Csak hogy nehogy kipihenjem magam előtte, mert akkor túl könnyű lenne.) Az egyik tanárom mondta egyszer, hogy: "aki rendesen tanul, az a vizsga előtti nap már semmit ne tanuljon, csak pihenjen." (De aki semmit nem tanult, annak a vizsga előtt is tanulni kell.)
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Azért írtam ezt, mert úgy hallottam, hogy még lenne 3 félévem, amit az állam fizet. Nem érdemes-e még valami szakirányt elindítani... már foglalkoztat egy ideje ez a kérdés...
Következő: »»   1513 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem