Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Országos cég, országos ügyfél, több irodával, még megvolt az R40 (?) a bolgár 20 mebibyteos lemezekkel, de már voltak PC-k. Ügyfél leltárt készíttet, a mi szervezőnk is megkapta az úrlapot, a területén mennyi alapgép, monitor, nyomtató, modem, stb. és szmáf van.
Szegény szervező nézi, majd körbehordja a műszakis kollégák között, hogy mi az a szmáf? Szemöldök fent, teljes tanácstalanság napokig. Végül kiderült. szünetmentes áramforrás.
Biztos még reggel van ezért nem jöttem rá....
Igen, ez a megoldás, ezt írtam világosszürke alapon fehérrel. Kijelölve jobban olvasható.
Действительно, у него мало знаний могут быть добавлены.
>Sőt, így még kis nyelvtudás is kell hozzá.<
Miért, így jobb lenne? __________________________________________________________ لماذا، وسيكون من الأفضل
Jólvanmár. fjgweioégjéwerjgijgjkákirgkűPÁGKSDGKKDPÁGKfJGIOÉJIOERGJgkerjgioejgj :hehe: Na?
Még szerencse hogy a google az orosz-arab- stb tudó barátunk. :taps:
Ezt most kaptam és nagyon jajj
-Hogyan távolítsunk el egy integrált hangkártyát? -?? -Deriváljuk!
Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi.
- Kérek egy kék Szofit! Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza: - Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz! Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele: - Sajnos mind rákot okoz. Erre ő szintén faarccal: - Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából! Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki. - Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet. - Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni! Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte: - Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit!
Ez hatalmas! jaaj.
Sajna nem tehetem fel ide azt a cigis dobozt amin idevágó lenne, a felirat.
Hát ja, én egyszer átéltem hogy bejön egy 14-16 éves csaj a boltba és mondja a 60 as eladónak szia egy nariaripalimalit szeretnék igy nézek és a ficko megértette h mi kell narancs sárga pall mall.
A 90-es évek elején Pistike telefonál:
- Halló, számítógépszerviz? Elromlott a monitorom, meg tudják javítani? - Attól függ. CGA monitor? - Nem, a sajátom.
Az eladó helyes válasza: -Én meg egy szemcsi azcsit kicsi bogi!
Hehe
Ha meg " valami rostosat " kér : akkor bútorlapot kell adni!!
Fejlődöm! Harmadik olvasatra megértettem.
kockahumor:
BÉLA!! Már megint a gép előtt ülsz! Ez már szenvedélybetegség! - Jaj, szívem! Már megint frame-ket látsz.
Nyakunkon a digitális átállás, nem árt ha felkészülünk rá. (Bár most úgy tűnik az analóg lekapcsolás későbbre tolódik.)
Ez kb. olyan, mint egy régi sci-fi novella...
Űrhajó fedélzetére látogat valami nagy fejes, és előtte leltároznak. Van a tételben egy fedeb, amiről senki sem tudja, hogy mi. Végül kreálnak egy gépezetet, amire ráfogják, hogy az a fedeb.>fedélzeti eb<
Nincs kompresszió, így az akksi is sokáig bírja...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |