Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem fake ez. Lehet hallani hogy egy humoros tévéműsorból van, mivel alá van keverve a nevetés.
+1 még.
Nem minden humoros ami alá nevetést kevernek.
És nem kell mindent vérkomolyan venni sem. Ez egy részlet egy show műsorból. Természetesen preparált monitorral, és eljátszott szereppel.
50 éves autókra mondtam ezt, nem az újakra. Azok a nagymotoros csodák nem voltak valami erősek akkor még, de az üzemanyagot azt zabálták és zabálják a mai napig is.
En hasznaltam egy par gepet ilyen 5300, 5800 kobcentis motorral, de nem esznek annyival tobbet. Viszont nincs problema az elozesnel, van tartalek energiajuk. Persze az alfoldon nem veszed eszre az elonyet. Viszont hegyes terepen nagyon is jol jon.
Kapaszkodj meg mert dolgoztam Miskolc-Tapolcán ahol nincs járda.... Viszont annál több szerény 10 szobás villalakás..
Dolgoztam Svájcban és volt élményem vezetni sport Mercit. Csak van benne egy műszer ami az átlagfogyasztást méri. Hát érdekes dolgokat mutat hegyen felfelé. Fekvö nyolc.. Mindez nem padlógázon. Mi ez ha nem környezetszennyezés.
Üdv.
A modik látják annak a nevét aki jelölt valamit segítőnek vagy nem odavalónak?
A a márka amit mi javítunk, városban kb. 14-15l országúton meg úgy számolhatod, hogy sebesség osztva 10-el. De ez 80km/h alatt már nem igaz. 8l alá semmi módon nem megy. Ezek 3-4000cm3-es autók.
Akinek van kedve,szorítson nekem holnapra,szükségem lenne rá,vizsgázni megyek.
Nem vonom kétségbe mert a barátomék is ugyanezt mondják dieselre is. Nehéz a kaszni azt is húzni kell..
Sok szerencsét.. Menni fog pozitiv gondolkozás.
Köszönöm.
Bár én nem vagyok modi, de szerintem látják.
Jóreggelt Mindenkinek!
Már korán reggel felhúztam magam,most van az Egyetemen tárgyfelvételi időszak. 8:00-ig szabadon lehetett garázdálkodni,ahogy 8:00-át mutat az óra,a rendszer meghalt. Szerintetek ha sokan 'rácuppannak' egy ilyen webes felületre,mi alapján dönti el a rendszer hogy engem dobjon ki vagy XY Pistát? Mert gondolom nem dobál le mindenkit,hanem valahogy szelektál...
Ki találta ki az alkatrészek színkódját azt nem tudom, de nagy barom volt az biztos. Egy napomba került még minden haverom megnézett egy leégett ellenállást.
Kapcsolási rajz nem lévén nem igazán mertem partizánkodni.. :yes: Régen jó volt a felirat is..
A felirat csak 1 adott oldalon olvasható csak. Ha pont ott ég le / barnul leginkább az ellenállás, akkor még annyi esély sincs, mint a színkódnál. Színkód azért jó, mert akárhogyan forgatod, ugyanannak látszódik. Meg persze egy 2 raszteresre írj rá egy jól olvasható 4-karakteres információt. Akkor már inkább a 4 vékony, szép színes csík.
Ezért kellett volna keverni. A csíkok ahol a felirat van véget érnek, és mindenki boldog, vagy buldog.
A bajom csak a színlátásommal van már. Bordó alapon pl. végem mint a botnak. :gumicsirke:
Tudod, dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Én egyszerűen ezért nem vagyok hajlandó bogarászni a színkódot.
Volt egy rigolyás tanár, aki bemagoltatta, hála a jó égnek nem hozzá kerültem gyakorlaton. Lehet, hogy ma nem lenne sem technikusim, sem érettségim abban az intézményben. Képtelen vagyok / voltam megtanulni azt a 10 számot és kombinációt. Pedig logikus a szorzó is: a 10-nek annyiadik hatványa kitevőben, amennyit egyébként értéksávban jelent. Ha színkód felé vet az élet, az ellenállás zacskójára ráírom tollal, a hevederre is, ellenállásmérővel azért kimérem beépítés előtt, ha kell a tűrés, akkor vagy kódfejtő program, vagy egy kis 1996-os elektronikai áruházas naptár. Annak a hátulján ott van a kódrendszer. A 3 dipotriás szemem miatt nagyító, de inkább ellenállásmérő. A 2 raszteres ellenállást nem komálom. Haaa-haaapci, és már nincs az asztalomon.
SMD-nél pedig jobb, ha levegőt sem veszel. De jó nekem, hogy a csöveket, meg a régi, egyéb szép nagy dolgokat szeretem.
Nálunk két hete kezdték el bemagoltatni a színkódokat. Rajtam kívül szerintem senki sem tudja De legalább 4,2-es lett a bízóm félévkor.
Elektró,Gyakorlat természetesen ötös. Ilyen sem volt még az elmúlt 8 év alatt. A többi meg küzdött az életéért a hiányzások miatt,meg a punnyadások miatt.
Szerintem a kis méret miatti óvatos levegővételre figyelmeztetett... Egy nagy sóhaj és kész a hiány.
A sóhajjal inkább magadat töltöd fel ellenállással. Tüsszentéssel meg letakarítod az asztalt. Múltkor olyan ellenállással találkoztam, aminek nem szabványos színkódja volt, mert úgy jöttek a színek, ami nem is lehetett volna. Egyik irányból sem volt jó. Első két szín stimmel, harmadik meg nem. Visszafelé meg már az első sem. Sajnos már kidobtam, így nem tudom milyen színek voltak rajta.
Persze, ha óhatatlanul elkerülhetetlen a sóhaj, akkor azt is figyelembe kell venni, hogy az alkatrész eltűnések, a légzés mely fázisában történtek. Ha kilégzésnél, akkor az asztal mögött, de ha belégzésnél, akkor a tüdőlebenyekben keresendőek.
Szerintem, akkor dobtad ki a legértékesebb, legjobb induktivitásodat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |