Fórum témák
» Több friss téma |
De ez csak 23 lábú és Hitachi, ő meg 28 lábú Sony IC-ről írt.
Inkább HA13156-ot akartál írni, nem? Ezt talán?
Most erre mit mondjak? Számolja meg még egyszer a lábakat. Bővebben: Link
Akkor jó. Rákerestem és a második találatra kidobta a gugli. Nem értem a kérdező hogy nem találta meg.
Elnézést a félrevezetésért és köszönöm a kiigazítást.
28 lábú az ic.
Akkor a HA13156 és a sony 448-61 7C1 ugyanaz? Ugyanaz a lábkiosztás?
Üdv Mindenkinek!
A képeken látható trafókról kérdezném, hogy használhatóak-e hálózati transzformátorként? Azonkívül ami a képeken látszódik annyit tudok róluk hogy épületi hangosítórendszerben voltak használva, hangszórók előtt. Gondoltam megérdeklődöm a dolgot mielőtt rákötném a 230V-t. Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Ezek nem biztonsági trafók, úgyhogy ne használd hálózati célra!
Ha hangosító rendszerben voltak, akkor ezek nem hálózati transzformátorok! Hanem illesztő trafók!
Szia!
Köszönet a gyors válaszért! Kicsit szerintem túl hamar rövidre zártad a kérdésemet. Ezért szeretném másképpen feltenni. Mondjuk hogy nem tudjuk hogy ezek hangosító rendszer béli illesztőtrafók, és azt mondom hogy a kisebbik primer oldala 130ohm-s. És 48V-tal kipróbálva a szekunderen 2,2V-t adott. Tehát szerintem az lenne a lényege a dolognak hogy a primer oldali tekercselés kibírja-e a hálózati feszültséget.
Én rád bízom, de 230V-ra ne kösd rá, mert a szigetelései nem alkalmasak hálózati alkalmazásra.
A primer és szekunder tekercs közötti szigetelés nem a hálózati feszültségre van kialakítva, ezért nem ajánlott a használata. Na meg ennek primer tekercse 100V-os feszültségre lett készítve, lehet hogy 230V-on túl gerjesztődne a vasmag.
A primer és szekunder között van egy kis papírréteg. Valamennyire látszik a képen is. Na meg azért van ott zománc is. Ez a túlgerjesztődés mit is takar?
Csak az nem mindegy mekkora az a papírréteg. Ha túlgerjed a vas, akkor felmelegszik és csökken a hatásfok is. Nem jó ilyenekkel játszani.
Értem én hogy mindenki le akar beszélni róla. De nincs szükségem illesztőtrafóra, a hálózatinak látom igazából értelmét. Szóval ha jól értelmezem amit mondasz akkor a következő a helyzet: ráakasztom a hálózatra és ha nem csinál azonnal zárlatot és nem is melegszik akkor jöhet rá a terhelés is.
Nagyjából, de a primer és a szekunder közötti szegetelést ne vedd életbiztosításnak. És nagy teljesítményt se várj tőle. Pár W-ot kivehetsz belőle, többet nem.
Szervusztok!
A következő elemekre nem találtam semmit (google, Alldatasheet): 40 U820, 2 lábú, TO2xx tokozású, dióda (kimértem) Mexico gy.; MCA660 Tesla IC 16 lábú; RL22 (alatta 29) dióda (axiális). Hátha valaki megtalálja ott, ahol én nem is tudom, hogy kereshető. Köszönöm: Kálmán
Van egy STK392-910A alkatrészem és nem tudom hogy mi lenne ez .PDF-et vagy más adatokat nem találtam róla,kérlek segitsetek ha valakinek van valami infólya pld.:
láb bekötés táp feszűlség Tisztelettel: Nicolas
Sziasztok!
Remélem jó topicba írok. A kérdés az lenne, hogy a csatolt képen milyen fajta csatlakozó látható? Egyébként ez egy Skoda Fabia-ban található, Ez megy rá a szivargyújtó / konnektor csatlakozóra. Szerintetek lehet ilyet venni (és hol) vagy ez valami szabványon kívüli megoldás? Előre is köszi! Péter
Én megpróbálnám megnézni autós boltokban, vagy talán skoda bontóknál. Valahol biztos, hogy kapható!
Helló "kadarist"!
Köszönöm a gyors reagálást (ez a TCA eszembe nem jutott volna). Az U820-at megtaláltam a javasolt helyen; köszönöm. Még néhány dolgot szintén (kimerítettem a napi keretet). :worship: Üdvözlet: Kálmán
Hali!
Valaki megtudná nekem mondani, h milyen alkatrészt takarnak az alábbi orosz IC-k?! K1ЛБ551 K1ЛБ553 K1ЛБ554 Előre is köszi
Szia!
K1ЛБ553--->К155ЛА3=SN7400 K1ЛБ551--->К155ЛА1=SN7420 K1ЛБ554--->К155ЛА4=SN7410 Forrás:Bővebben: Link.
Szervusz István!
2 órát birkóztam a forrással: semmi eredmény. Nem értek a gép kezeléséhez;ez tény! Ha van időd (és kedved), van ez a néhány SU IC-m: KR580IR82(táp.és reg.?); KR621(index nincs v. lekopott), K555 (szintén<); K1LB556; K155PA2; K155TL3; TM188(prog.PROM ?). A K561LA7=4011(& kapuk)? Nincs cirill betűm (l.f.), mind latin átírás. Nem sürgős! Üdvözlettel: Kálmán >
Sziasztok! Megint segítségést fordulok hozzátok! Egy PDA-t szeretek és van egy SMD alkatrész ami gyanusan melegszik, de nem találom mi lehet az?! Lefotóztam: KÉP
A PDA így be sem kapcsol, csak villog a készenléti LED-je. Help! |
Bejelentkezés
Hirdetés |