Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1531 / 3609
(#) belganarancs hozzászólása Jan 24, 2011 /

Jó nap ez a mai..- idáig,leszámítva a hóesést.
(#) DuMatyi válasza belganarancs hozzászólására (») Jan 24, 2011 /

Milyen hóesést? Nálunk verőfényes napsütés van.
(#) belganarancs válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 24, 2011 /

Itt reggelre lehullott pár cm,ráadásul meg is maradt,úgyhogy minden fehér...
(#) lui144 hozzászólása Jan 24, 2011 /

Mindenkinek hálásan köszönöm a segítséget a fogfájással kapcsolatban. Annyira mindenesetre sikerült megoldanom, hogy ne fájjon állandóan. Fokhagymával, szegfűszeggel és fogkrémmel.
(#) lui144 válasza belganarancs hozzászólására (») Jan 24, 2011 /

Itt a lakhelyemen nem esett semmi.
(#) Rober_4 hozzászólása Jan 25, 2011 /

Aki ráérne:
negyedikes kompetenciamérés
(Nekem 35 percbe tellett, mire kijavítottam minden hibámat, de majdnem megvertem a számítógépet. Még jó, hogy engem nem mérnek ilyen teszttel! Mondjuk ugyanezt legközelebb, már sokkal hamarabb megoldanám )
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Ráadásul a rohadt helyes alakja rothadt. Köszönjük OM, A Földet csókolom örömömben, hogy már nem vagyok sem a köz-, sem a felsőoktatás szenvedő alanya.
(#) titi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Hátulról a harmadiknak mi a megoldása? Nem értem, mit rontok el.
(#) KTobi válasza titi hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

+--++
(#) titi válasza KTobi hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Szóval engem a két - csapott be, nem értettem, hogy az miért nem jó.
(#) belganarancs válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Aki bátor,az belekóstol a 8. évfolyamos szövegértésekbe is.
(#) belganarancs válasza belganarancs hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

A legdurvább mégis az általános műveltség..
(#) DuMatyi válasza belganarancs hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Erről nekem a régi bölcsesség jut eszembe. Ha 10-ből 9 olyan emberre van szükség, aki Colgate-t használ, akkor úgy válogatják az alanyokat. Ha pedig 10-ből 9 olyanra, aki Signalt, akkor meg úgy.

Ha azt akarják bebizonyítani, hogy idióta a gyermek, akkor olyan kérdéseket tesznek fel. Ha az ellenkezőjét, akkor meg másféléket. Azaz: Ha az OM abban érdekelt, hogy azt bizonyítsa be, hogy jól dolgozik itt mindenki... A gondolatot nem folytatom.

Az általános műveltség relatív. Olyan emberek nem tartoznak bele, akiknek a kényelmes létünket köszönhetjük, de Arany és Petőfi levelezése nagyon is. Ezzel szemben az nem műveletlen, aki nem tudja, hogy mi az a torziós inga, vagy hogy ki találta fel a transzformátort - azoknak az embereknek a nevét, akik a sorsunk jobbra fordulásáért tettek. Azt az alkatelemet, ami nélkül 200 méternél tovább nem szállíthatnánk elektromos energiát. De Petőfi irodalmi múzeum van, Szent-Györgyi Albert, vagy Kandó Kálmán szülőháza meg össze is dőlhet? Noooooooormális?!

Egy kis fesz. oldó.Erről az oldalról egy kép.

dodo.jpg

Issssssssssstenem... Az a szörnyű, hogy jobban értem a poént a kelleténél. Megvan a szám LP-n....
(#) KTobi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

No ez után már beugrott.
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 25, 2011 /

Van egy olyan topik, hogy "tranzisztort keresek". Nézd meg az ágy alatt, vagy az alkatrészes dobozaidban.
(#) _ampervadasz_ válasza belganarancs hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Sziasztok fórumozók ismét itt való világban.

EZ fájt! Nem kicsit hanem nagyon!
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Vagy készítsen gyurmából. Az sem lesz piskóta ha kész lesz vele és bemutatja a ki mit építettben!
(#) mamutkan válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Akkor meg te csinálj 1 hasonló témájú videót(5 perc alatt).
azt mondjuk megnézném.
Meg azt mondd már meg hogy miért "Úristen! Ez a szakma kicsúfolása! Undorító és vérlázító!"?
Amúgy ismerem a gyereket, van 1 kis falusi beütése.
(#) saraha válasza belganarancs hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Ez nagyon jó!!! Elkapott a röhögőgörcs....
(#) Ricsi89 válasza mamutkan hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

A srác hangja ismerős, egyik ismerősömnek is nagyon hasonló a hangja és stílusban is hasonlít. Egyébként ezeknek a videóknak így nem sok mondanivalója van.
(#) _ampervadasz_ válasza mamutkan hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Helló. Az a helyzet ha csinálnék egy hasonló témakörű cél irányzott bemutató filmet akkor annak nem öt percet szánnék.
Elsősorban gondolatban megpróbálom felépíteni, hogy mit is fogok bemutatni - lehetőleg úgy, hogy az is értse akinek szól. Ez a videó egy hirtelen összecsapott valamit, gyorsan töltsünk fel a youtube -ra verzió.
Aki szeretné megérteni mert kezdő, még annyit sem fog érteni belölle mint a megnézése előtt. Nem azt mondom, hogy professzionális szerkesztésű, tele látványelemmel szerű videó legyen amit egy minimum kommunikációszakos és villamosmérnöki végzettségű ember készített, de azért be kell ismerni, hogy hagy maga után némi kívánni valót a videó.
A videóból azt venni ki, hogy az illető a Kirchoff törvényeivel, de még az ohm törvényével sem van alapszinten tisztában a feszültség és főleg áramértékekre tett utalásokkal kijelentésekkel erre még előkerül az oszcilloszkóp is.
Gyerekkoromban minden érdekelt ( és a mai napig ) minden aminek valami köze volt a töltések A pontból B pontba való eljuttatásának.
Amikor még nemértettem, hogy mi miért történik körülöttem akkor hantáztam én is de mivel érdekelt valójában, hogy mi miért történik pontosan ezért a testvérem fizika könyvét lenyúltam, illetve egy tv szerelőhöz mindig jártam és kaptam tölle könyveket amiket kiolvastam mindig és megtanultam attól kezdve aki nem értette már jó volt villogni ezzel a tudással még ha nem is tudtam érthetően előadni magam, illetve mindent megérteni akkor.
(#) belganarancs hozzászólása Jan 25, 2011 /

Nem tud valaki netes,nem fizetős iq-tesztet?

Keresd meg! Ha megtaláltad, magas az IQ-d, ha nem, akkor csak átlagos.

Találtam egyet..Találtam egy "pihent agyú" verziót is,mindjárt belinkelem. Itt ni

Ezt még szakközépben láttam először, majd utána el is felejtettem. Szamóca linkelte pár hónapja.
(#) mamutkan válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

ok, de melyik videóról beszélünk a 3 közül?
(#) Rober_4 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 25, 2011 /

Idézet:
„...illető a Kirchoff törvényeivel...”

Na középiskola óta leizzadok-e név hallatán. Mindig hulla csend lett amikor benyögte a tanár feleléskor. Aztán mindenkinek kellett vagy két másodperc mire leesett, hogy ez csak a csomóponti, meg huroktörvény. De az a két másodperc az szörnyű volt...
(#) gg630504 hozzászólása Jan 26, 2011 /

Firefoxnál:Bővebben: Link. Mert mindig okosodik az ember.
Következő: »»   1531 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem