Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aprópóc, távvezeték:
Ezt láttátok már? Tetszik, ahogy közös potenciálra hozzák a helikopátert a vellanydróttal...
A télire gondoltam
(Nem semmi ez a helikopteres meló)
Köszönöm szépen ezt a kielégítö magyarázatot amit helyettem írtál meg Feri bátyó..
Osztom a véleményt mert aki volt katona az tudja, hogy a hídon való átkeléskor nincs lépéstartás illetve tilos.
Ezt én is ismerem (jómagam is lehúztam a másfél évemet).
Mindamellett kíváncsi lennék, hogy itt a fórumon hány katonaviselt emberrel fordult elő, hogy alakzatban ment át egy hídon. Mert én még élő emberrel nem találkoztam, aki legalább egyszer, akár csak szakaszban is közlekedett hídon!
Se hídon, se lépcsőn.
Alakzatban lehet közlekedni, csak a lépéstartás tilos. (Én is lehúztam a magam másfél évét, előtte is voltam egyenruhás, utána is...)
Én löteres voltam tehát így hidakat nem igazán kellett taposnom..
Hát igen, lőtereken viszonylag kevés számú hidat találni...
Na azért a vonatból láttam, mert itt Miskolcon ami van azt egy jóllakott ovodás átugorja..
No meg hol az az alakzat, amalyik akkor is menetel, amikor már leng a híd.
Sziasztok
Egy érdekes kéréssel fordulnék hozzátok, most építek egy fényorgonát, és kellene hozzá színfólia. (ennyi volt az elektronika része) A fólia ára 980Ft, a postaköltség pedig 1600Ft... Keresnék olyan segítőkész embert, aki Budapesten lakik, és van egy kis szabadideje, hogy természetesen előre utalás után megvenné a fólia csomagot, és egy levélbe feladná nekem. Erről lenne szó, ja és itt van a bolt. Előre is köszönöm.
Hali! Én is épp ilyen fóliát keresek! Amit linkeltél, az hány X hány cm-es?
Hát konkrétan nem tudom, ez PAR56 lámpához van, ami ha jól látom 178mm átmérőjű, ennél az én lámpám sokkal kisebb, így ez biztos elég lenne nekem.
A4-es borítékban, tértis ajánlottan nem kerülne egy ötszázasba se a postaköltség.
De a bolt kényelmes és inkább a futárcéget választja...
Szerintem nem igazán találsz embert itt aki hídon ment volna át hacsak nem turistaként. De azt is Velencében..
Köszönöm szépen! Ha 178mm átmérőjű, akkor az nagyon is jó lenne még nekem is! Igaz hogy nekem diszkófénybe kellene Ha esetleg sikerülne találnod egy önkéntest, szólnál nekem is? Előre is köszönöm!
Velencében, a közismerten rövid, lőtéri hidakon...
Kössz a jó tanácsot. Hála istennek a mai nap 2 jó dolog is történt velem eddig:
1. Nem írtam ma elektróból dolgozatot. 2. Meglett a számológépem. A számológépet leadták a portára a takarítónők, így szerencsém volt. Egy kő esett le a szívemről.
Nem, majd hazaviszik, hogy számoljanak otthon?!
Honnan tudod, hogy a te géped az? Bent volt a memóriájában a 144? * Majd csak emlékezz, kívánod még, a szíved helyett inkább a vesédről/epédről esne le kő. * A dolgozat olyan, mint a pattanás. Nem múlik el, csak erőt gyűjt.
Egyetértek mert én a mai napig szivesebben járnék suliba dogát írni ....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |